Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
postitati 14.09.05 18:53
|
|
|
numbritule pirn
Mure järgmine: C4 avant-i ükst tagumine numbrituli ei tööta. Kuidas ma selle vahetada saan? Tule klaasi kruvisin lahti(kinni oli kahe kruviga), aga
seda kätte ei saanud.Selline tunne oli, et jääb kuskile numbrialuse taha kinni. Kakkusin selle siis maha, aga ikka tule klaasi kätte ei saanud. Kas
peab siis terve selle plastikust juraka mis seal kahe tagatule vahel on maha võtma? Ja kuidas see üldse sealt lahti tuleb?
tänudega
Hannes
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 14.09.05 19:51
|
|
|
Peab ikka lahti tulema, oma C4 sedaanidel olen kyll kindlasti vahetanud. A4'l on nii et numbrialus jääb ette ja kogu pirnisüsteem välja ei mahu, küll
aga on ta parajasti irvakil, et saab pirni ära vahetada ...
Oma autoga olen nyyd niikaugele jõudmas et hõõglambid on terve masina peale veel ainult esituledes, muu on kõik LED tehnoloogia. Saaks veel ette ka
Xenon'id ... ;-)
|
|
|
sixkiller
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 Avant 92'a
|
postitati 20.10.06 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Mure järgmine: C4 avant-i ükst tagumine numbrituli ei tööta. Kuidas ma selle vahetada saan? Tule klaasi kruvisin lahti(kinni oli kahe kruviga), aga
seda kätte ei saanud.Selline tunne oli, et jääb kuskile numbrialuse taha kinni. Kakkusin selle siis maha, aga ikka tule klaasi kätte ei saanud. Kas
peab siis terve selle plastikust juraka mis seal kahe tagatule vahel on maha võtma? Ja kuidas see üldse sealt lahti tuleb?
tänudega
Hannes |
Täna peeti politsei poolt kinni ja öeldi, et numbrituled ei põle. Siit siis küsimus, mis pirnid sinna sisse käivad ja kuidas siis täpselt C4 Avant 92a
numbritulede pirne vahetada?
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.06 17:01
|
|
|
ise just eelmine nädal vahetasin ka numbritulede pirne, mõlemad olid pimedad.
numbri võtad ära, siis keerad numbrialust lahti. täitsa lahti ei peagi keerama, lihtsalt kruvi veidi lahti ja siis lükkad numbrialuse nii alla kui
võimalik, siis keerad tulede klaasidel kruvid lahti ja klaas tuleb piisavalt palju lahti, et pirn kätte saada. natuke tuleb võib-olla kruvikeeraja
otsaga aidata.
võta pirn välja ja mine sellega poodi, numbritulede pirne saad ka näiteks prismast - mul 2 tk maksid 10 krooni. ja siis paned uue pirni asemele,
natuke pusimist on, aga ei pea klaasi eest täitsa ära võtma, saad ilma ka uue pirni sisse lükata.
et siis kokkuvõttes - kahe numbritule vahetus võttis mul aega 5 min ja maksis 10 krooni 
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 20.10.06 18:52
|
|
|
B4-jal sobisid numbrituledesse samad pirinid, mis parktuledelegi. Panin Philips Bluevisionid ja tulemus on palju parem, numbrimärk liigagi hästi
valgustatud 
Vahetusest niipalju, et kruvidega käisid numbritulede klaasid (tegelikult küll plastmassist ) ära, vanad pirnid pesadest välja, uued asemele ja korras, C4 kohta ei oska öelda.
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
postitati 20.10.06 19:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
B4-jal sobisid numbrituledesse samad pirinid, mis parktuledelegi. Panin Philips Bluevisionid ja tulemus on palju parem, numbrimärk liigagi hästi
valgustatud 
Vahetusest niipalju, et kruvidega käisid numbritulede klaasid (tegelikult küll plastmassist ) ära, vanad pirnid pesadest välja, uued asemele ja korras, C4 kohta ei oska öelda. | sama
moodi
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.06 20:55
|
|
|
oh üllatust et just täna see teema esile tekkis sest eile ütlesid ka minu nr tuled üles. üks ütles et pole-vöibolla juba ammu pold, ei tea. nimelt mul
on millegipärast kas siis eelmise omaniku vöi juba välismaal pandud lisaks pirnile ka väike nael 
asjal mina pointi ei näe. panen homme uued pirnid. aga milleks nael? eelnevatele ütlen et ka mina kogu pirni pesa kätte ei saa vaid urgistsen kaugelt.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 21.10.06 16:48
|
|
|
Hmm enda isendil tulid need suht kergelt välja isegi numbrialust puutumata. Sisu oli aga nii roostes, et ei hakanud vanadega üldse jändama ~110-130
eeku oli vist uus sisu. Klemme tuli kah vähe puhastada enne tagasi toppimist. Pirn läheb metallsokliga 4w.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 22.10.06 15:17
|
|
|
Kaasa arvatud avandil on sama lihtne vahetada numbritule pirne kui sedaanil, ise asi on see milline seal nr. kinnitus on siis võib küll asjaga kitsaks
jääda. Aga eelpool mainiti ka B4 kabariidi pirne siis ühel isendil (teadmisega et ka pargid on samad mis nr. pirn)olid hoopis ilma metall tagumikuta
pirnid 
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.06 15:23
|
|
|
B3 on ka tavaline väike 4w parktule pirn numbrituleks. Samas B3 ja b4 jal kahtlustaks siis kui kumbki numbrituli järsku enam ei põle hoopis pagasniku
juhet.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 22.10.06 17:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Aga eelpool mainiti ka B4 kabariidi pirne siis ühel isendil (teadmisega et ka pargid on samad mis nr. pirn)olid hoopis ilma metall tagumikuta pirnid
|
Ei oska kommenteerida, mul läksid metallsokliga 4 watised pirnid sinna, täpselt sellised nagu kabariidi pirnidki.
|
|
|
sixkiller
huviline
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,6 Avant 92'a
|
postitati 22.10.06 19:45
|
|
|
Niih, saigi vahetatud need pirnid, ei ole midagi müstilist, ei kinnitusel ega ka pirni tüübil..
|
|
|