Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: tundmatu kolks... (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 4220)
antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.05 15:57 Tsiteeri
tundmatu kolks...

probleem on nüüd selles! audi coupe 2.3

paar nädlat tagasi hakkas esisillast mingisugune kolin kostuma.

esialgu auto alla ronides oli näha, et raamipuksid hakkavad kustuma. selge vahetasin need ära. koos nendega sai ka veel õõtsapuksid, stabikavarda puksid ja esimesed kondid vahetatud. mõni nädal enne seda amordi tugilaagrid. ja amordid peaks olema vahetatud mai kuus.

ja nüüd on ikka mingisugune võikene kolks sees. sharniirides ei paistnud mingisugust loksu olevat. ei tea minu mõistus enam ei võta...

oskab keegi midagi veel soovitada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
kas tugilaager sai ikka korralikult pessa istutatud?

see on muidugi hea küsimus.
kuid remondi tegi üks mu hea sõber, kelle oskustes ma üldse ei kahtle, ilmselt sai see sinna korralikult paigaltatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
timur9
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 100 Q, A.80

postitati 04.09.05 18:49 Tsiteeri

tuttaval oli sama jama (A80) kõik oli vahetatud ja ikka kolises. Kolinast sai alles siis lahti kui oli amordi ka ära vahetanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.05 21:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: timur9
tuttaval oli sama jama (A80) kõik oli vahetatud ja ikka kolises. Kolinast sai alles siis lahti kui oli amordi ka ära vahetanud.

seda küll. kui korralikult lugesid, siis amordid on ka uued..

poisiots
huviline

Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.05 07:59 Tsiteeri

rooliotsad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.05 08:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: poisiots
rooliotsad?

isegi võib olla, kuid sellist käega katsutavat loksu sees ei ole. üks tundub päris uus olevat... huvitav on see, et kols tuleb sealt poolt kus uus rooliots paikneb...

antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.05 16:32 Tsiteeri

ikka koliseb...

vahetatud said veel igaksjuhuks rooliotsad mõlemad. krt nüüd pole enam midagi vahetada. autot õõtsutades kolksu kusagilt ei kostu, kuid ikka koliseb sõites :o

ei tea kas peab hakkama uuesti detaile vahetama...

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 13.09.05 17:44 Tsiteeri

Vabalt võib olla amort juba töö lepingu üles öelnud. Või on amort lahti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.09.05 22:09 Tsiteeri

Kas on selline tuhm kerest läbi käiv kolks või heledam kõlin? Viimane võib olla tingitud ka kolisevast pidurisadulast või klotsidest.

antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.05 08:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kas on selline tuhm kerest läbi käiv kolks või heledam kõlin? Viimane võib olla tingitud ka kolisevast pidurisadulast või klotsidest.

tegu on sellise tuhmi kolksuga. ise ma mingi aeg mõtlesin, et äkki on suport lahti, kuid see oli korras. avastasin veel eile õhtul, kui liigutasin pidurisadulat, siis oli mingisugust õrna kolksu ikka kosta. mis võib ollagi see sama kolin..

aga oskad rääkida, et mis Sinu poolt välja pakutud juhul rohuks võiks olla??

fate
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 S-line, Diesel power

postitati 14.09.05 10:49 Tsiteeri

Mina pakun välja ,et roolivarras koliseb.(sinna kuhu roolivarras kinnitub ,ehk roolilati külge).Vähemalt minul praegu parempoolne koliseb.Seda annab käega väga vabalt katsuda kas loksub või mitte.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.09.05 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antz
aga oskad rääkida, et mis Sinu poolt välja pakutud juhul rohuks võiks olla??

Uued sadula juhtsõrmed ja/või klotside vedrude pingutamine (kui need seal enam üldse alles on).

antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.05 06:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Uued sadula juhtsõrmed ja/või klotside vedrude pingutamine (kui need seal enam üldse alles on).

klotside vedrud täiesti olemas. võtan selle asja käsile tänud..

Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.05 07:09 Tsiteeri

Mul oli ka ees kolks... kõik puksid vahetatud ikke jama. Lõpux tuli ikke välja, et amort lõpetas lepingu. Arvasin ka, et ei ole võimalik kuna mingi kuu või kaks tagasi oli amordid 85 %...

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 15.09.05 18:06 Tsiteeri

Olen kohanud juhust kus koliseb käigukasti padi.
Samuti olen näinud lõpuni kulunud sisemisi pooltelje otsi,ja diffrit.Võtsin pooltelgedest kinni ja differ sõna otseses mõttes loksus üles-alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kondensor
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.05 12:16 Tsiteeri

Siinkohal küsimus et kas väike loks poolteljes on normaalne nähtus? Võtsin pooltelgedest kinni ja mõlemalpool ühesugune loks (käigukastipool küljes siis). Kuna asi vist laagrite peal siis väike loks normaalne vast - või mis arvate?

tänud!

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 20.09.05 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Graabel
Mul oli ka ees kolks... kõik puksid vahetatud ikke jama. Lõpux tuli ikke välja, et amort lõpetas lepingu. Arvasin ka, et ei ole võimalik kuna mingi kuu või kaks tagasi oli amordid 85 %...

Mul on taga üks tundmatu kolks.
Audi 100 Avant siis autoks ja vahetasin selle kerge kolksu pärast isegi tagumised amordid ära. Puksid on korras, pidurid ja kettad ka uued, sumps kuskile vastu ei käinud, laagrites ülemäärast loksu ei ole, luuk ka ei kolise, amordi puksid ka korras, aga tuhm kobin halbadel teedel on alles.
Täielik müstika.:mad:
Ega kellegil analoogset juhtumit pole olnud?

Kolks iseenesest on vaevu märgatav, aga häirib siiki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
linnapoiss79
huviline

Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi80

postitati 20.09.05 19:32 Tsiteeri

se võib tunduda ainult et taga.kolks kandub kuskilt mujalt edasi sinna kust sa sea kuuled

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
axelx
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant müüdud, otsin uut

postitati 21.09.05 07:31 Tsiteeri

mine käi mõnes ülevaatuspunktis ja lase nö raputusstendis korralikult autot logistada... mina sain nii oma kolinatele jälile

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 21.09.05 07:39 Tsiteeri

Oma masinal sai tehtud ka hooldus sildade osas aga klobiseb ikka meie "headel" teedel.Olen visanud juba käega,raudselt teades et kõik on korras ja midagi alt ära ei kuku on see sildade klobin vist eripära ja eks need sitad teed aitavad kaasa.

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 21.09.05 10:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: axelx
mine käi mõnes ülevaatuspunktis ja lase nö raputusstendis korralikult autot logistada... mina sain nii oma kolinatele jälile

Ülevaatus stend andis juba vanade amortidega tulemuseks et väga heas korras.
Olen veel eraldi ka kontrollida lasknud (nii eest kui tagant)kuid viga leitud ei ole.
Varsti hakkan lihtsalt pigimatte installima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
argonaut
huviline

Registreerunud 31.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,8T quattro

biggrin.gif postitati 22.09.05 18:59 Tsiteeri
tundmatu kolks

Mul oli ka sama jama selle kolksuga.Vahetati amordi tugilaager ära ja vaikus majas. Laager oli katki, mis oli põhjustatud valest montaazist. Hiljem selgus,et oli veel väiksem kolks,mille likvideerimiseks keeras mehann amordil mingi vidina rohkem kinni ja selleks korraks oli kolinatel lõpp. Vabandust,et ei mäleta täpselt selle vidina nime. Päris hea tunne on nüüd

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype
antz
huviline

Registreerunud 21.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.05 16:30 Tsiteeri

nonii! pidurisadul nüüd enam ka ei logise, kuid auto pole vaiksemaks jäänud :(

kas võib viga ka olla väsinud mootoripatjades või käimapatjas. kui käsitsi mootorit/kasti logistada siis kolinat ei kostu, küll on aga aru saada, et padjad on päris pehmed...

STP
huviline

Registreerunud 19.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5TDi 85kW

postitati 24.10.05 07:33 Tsiteeri

Omal oli ka probleemiks kolks esisillas, reedel sai siis ülevaatus punktis silda loksutatud, probleemiks osutus sarniiri sõrme loks üles alla siis püstaku kinnituses.enam ei aita isegi pingutamine.Nüüd siis valiku ees kas osta terve uus püstak või piisab ikkagi terve õõtsa vahetusest mis siis on koos sarniiriga. On kellelgil sarnast probleemi esinenud ja mis lahendus aitas. Teretulnud on ka teiste asjalikud nõuanded.
Tänud ette!

Uurin kuis jaksan :-P!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Henri
huviline

Registreerunud 06.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.05 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antz
nonii! pidurisadul nüüd enam ka ei logise, kuid auto pole vaiksemaks jäänud :(

kas võib viga ka olla väsinud mootoripatjades või käimapatjas. kui käsitsi mootorit/kasti logistada siis kolinat ei kostu, küll on aga aru saada, et padjad on päris pehmed...

Minu coupel kolises roolilatt, oled omal juba kontrollinud?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]