Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 30.08.05 20:12
|
|
|
odomeetriga jama
Tere ! niisiis sai enne Jaani soetatud sigar aastast 90 2,4d ja mure selline : odomeeter loeb kuni 50km/h iga laks, edasi on nigu loterii kord on kord
pole kerimise välistaksin sest ostes oli kella peal 590 tuhhi läbisõit. Lugesin põhjalikult eelmised analoogsed teemad läbi, võtsin asja laiali käisin
elektrooniku juures lasin jooted üle joota - tulmus : asi veel hullem kiiruse piir kahanes 30-40ni äkki saaks tarka nõu
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 31.08.05 05:47
|
|
|
Uuri lähemalt seda mehhaanilist osa. Midagi võib kuskile vahele kiilunud olla või on süstem lihtsalt kuiv. Lase WD40 vms vahele.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 31.08.05 06:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ifi
Tere ! niisiis sai enne Jaani soetatud sigar aastast 90 2,4d ja mure selline : odomeeter loeb kuni 50km/h iga laks, edasi on nigu loterii kord on kord
pole kerimise välistaksin sest ostes oli kella peal 590 tuhhi läbisõit. Lugesin põhjalikult eelmised analoogsed teemad läbi, võtsin asja laiali käisin
elektrooniku juures lasin jooted üle joota - tulmus : asi veel hullem kiiruse piir kahanes 30-40ni äkki saaks tarka nõu |
Ma saan jutust siiski aru, et spidomeeter on tuksis mitte odomeeter.
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.05 18:36
|
|
|
Tsitaat: | Ma saan jutust siiski aru, et spidomeeter on tuksis mitte odomeeter. |
ma räägin ju et kiirust näitab(spido), kilte ei loe(odo) aga see selleks, kakun jälle laiali ja otsast peale, tulemustest annan teada
|
|
|
eix
huviline
Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.05 19:04
|
|
|
Eh heh,mul 80-nega sama jama.Kui lugemine seisma jääb vajutan hästi tasakesi nullimis nupule,niipalju, et hakkaks peaaegu kohe nullima ja asi töötab
jälle.
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.05 19:17
|
|
|
see pole lahendus, vaid nagu hädatapp! vaja ikka viga likvideerida
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 31.08.05 19:25
|
|
|
elektrooniku juures lasin jooted üle joota - tulmus : asi veel hullem kiiruse piir kahanes 30-40ni äkki saaks tarka nõu |
kle, loe nüüd ise ka korra uuesti oma tekst läbi: 50km/h?...kiirust kilomeetrile ajaühikus näitab spidomeeter. Odomeeter näitab sul ju läbituid
kilomeetreid!
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 31.08.05 19:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Ma saan jutust siiski aru, et spidomeeter on tuksis mitte odomeeter. |
..
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.05 20:13
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Ma saan jutust siiski aru, et spidomeeter on tuksis mitte odomeeter. |
.. |
mis seal keerulist on kui seletan kilomeetreid loeb kell kuni kiirus 0-50 km/h, kui kiirus suurem, seier näitab aga lugeja jääb seisma?
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.05 20:44
|
|
|
võtsin maha uuesti kellaploki, lammutasin algosadeks, mehhaanilisi kahjustusi ei ilmnenud, pihustasin kõik liikuvad osad "Motip"-i teflonõliga
üle-tulemus: kiirusepiir millal kilomeetreid alati loetakse tõusis ca70-ni, st et seier näitab ja kilomeetreid loetakse sinnamaale kuni seier tõuseb
70ne peale,edasi on nagu loterii lugeja kord loeb kord mitte(läbitud km)! peaks küll olema puust ja punane et abipakkujad saaksid aru mis on viga, ma
ei viitsi seda odo- ja spidomeetri jama enam definerida
terv.ifi
|
|
|