Lehekülgi: 1 2 |
hirmusmees
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.0 85kw 91a,
|
postitati 26.08.05 20:40
|
|
|
K:mis vahe on audi 80 ja 90
Ärge näkku lööge kui liiga loll küsimus on aga tahks tõesti teada.Ise olen hetkel veel audi koha pealt üsna algaja.
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
postitati 26.08.05 21:04
|
|
|
mis audi 80 ja 90 vahe ongi www.google.com vaevalt küll
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 26.08.05 21:29
|
|
|
Esituled erinevad; 90-l mõned läikivad liistukesed, mida 80-l pole; esistange vist ka erinev. Ilmselt midagi veel, mida esmapilgul ei märka, aga
põhimõtteliselt 90 on vist nagu 80 "lux" variant. 90 mootorid 2.3 20V ja 2.3 10V. 80-l (b3) lahjemad. Aga kindel ei ole oma jutus 
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 26.08.05 21:45
|
|
|
Ametlikel andmetel oli B3 kere puhul 80 ja 90 erinevuseks mootorivalik: 80 tehti ainult neljasilindriliste mootoritega ja 90 ainult
viiesilindrilistega. Kui otsingut kasutada, peaks leidma selle kohta lingi ka siit Audi foorumist. Tegelikult on ka erand olemas, nimelt tehti B3 90-t
ka R4 TD mootoriga, kuid tegemist on tõesti väga haruldase kombinatsiooniga (olen ise kohanud vist ainult 3 sellist autot). Sama käib ka B2 kere
kohta, kuid nende puhul oli eranditeks samuti 1.6TD mootor 90-l ja ka R5 2.2 mootor 80 sportmudelitel ja quattrol. Huvitav, et Audi rõhutas vaid
tehnilise poole erinevust - tõenäoliselt oli võimalik tellida 80-t ka 90 stange/tulekombinatsiooniga?
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
MgM
huviline
Registreerunud 02.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yamu R6
|
postitati 27.08.05 16:55
|
|
|
Audi 90 on lihtsalt natuke parem 
|
|
|
|
cobra
huviline
Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 TFSI
|
postitati 28.08.05 06:28
|
|
|
no sa vana Hapuoblikas, selleks ju foorum ongi et küsida, mitte ei pea kõik käima googlis!!! äkki kustutaks selle foorumi üldsegi ära ja jääks üks
topic (www.google.com)
|
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
postitati 28.08.05 06:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: VIP
Esituled erinevad; 90-l mõned läikivad liistukesed, mida 80-l pole; esistange vist ka erinev. Ilmselt midagi veel, mida esmapilgul ei märka, aga
põhimõtteliselt 90 on vist nagu 80 "lux" variant. 90 mootorid 2.3 20V ja 2.3 10V. 80-l (b3) lahjemad. Aga kindel ei ole oma jutus |
ja kas tagatuledes pole ka mitte erinevusi.
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 28.08.05 06:51
|
|
|
Samamoodi nagu on võimalik trükkida teksti siia foorumisse ja küsida oma küsimus, on võimalik seda teha ka otsingumootorite abil internetist. Kui
sealt tõesti ei leia, siis loomulikult on kõik küsimused teretulnud. Samas võiks ka audiclubi foorumi otsingut kasutada, et leida vastus oma
küsimusele. Ehk on keegi juba varem huvi tundnud selle vastu. Pärast, kui keegi veebihaldajatest kordusküsimused ära kustutab, siis oleme meie jälle
pahad. Ning ei tasuks ärrituda selle peale, kui keegi pakub võimalust kasutada ka alternatiivseid variante informatsiooni leidmiseks. Võtke asja
rahulikumalt ja ärge kruttige ennast üles.
Irw @ hapuoblikas. Suvi tuleb meelde ja hapuoblika supp 
|
|
|
|
eix
huviline
Registreerunud 23.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.05 08:02
|
|
|
Juba jälle läheb madinaks,RAHU.Ma arvan ka ,et ennem tuleks foorumis sorida ja siis kui ei ole piisavalt infot tuleks alles postitus teha.Selle google
kohapealt veel niipalju, et ega kõik ikka ei oska seda saksa ja inglise keelt (ja veel tehnilist) nii hästi.Olge sallivamad palun.
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
postitati 28.08.05 12:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kopamees
Samamoodi nagu on võimalik trükkida teksti siia foorumisse ja küsida oma küsimus, on võimalik seda teha ka otsingumootorite abil internetist. Kui
sealt tõesti ei leia, siis loomulikult on kõik küsimused teretulnud. Samas võiks ka audiclubi foorumi otsingut kasutada, et leida vastus oma
küsimusele. Ehk on keegi juba varem huvi tundnud selle vastu. Pärast, kui keegi veebihaldajatest kordusküsimused ära kustutab, siis oleme meie jälle
pahad. Ning ei tasuks ärrituda selle peale, kui keegi pakub võimalust kasutada ka alternatiivseid variante informatsiooni leidmiseks. Võtke asja
rahulikumalt ja ärge kruttige ennast üles.
Irw @ hapuoblikas. Suvi tuleb meelde ja hapuoblika supp
|
ei tea nüüd kas see mõjub minu mainele negatiivselt (suletud foorumi teemade lugemine lükkub teadmatusse kaugusse) aga ütleks kah välja.
kas sellist küsimust saab olla millele netist vastust ei leia?
alati saab öelda ju sa pole piisavalt otsinud. Internet on kui üks suur prügikast seal pöhjalikult tuhnides peaks ikka 99% küsimustele vastuse leidma
ja sellele 1- le puuduvale vaevalt et siit foorumist kah siis juba leiad. Enamus teadmised mida siin jagatakse arvan et ongi välismaistest foorumitest
kogutud vili.
Kutsun üles ikka olema väheke liberaalsem.
|
|
|
Auditüdruk
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 28.08.05 16:01
|
|
|
kunagi sai töökaaslasega lausa raksu mindud, kui ta väitis, et 90 ja 80 ongi sama asi, aint üks on lihtsalt ameerika variant või luks variant... sai
siis võetud tema oma 80 paberid ja mina oma 90 paberid ja alustasime kere mõõtude võrdlemisest - kaugemale polndki vaja minna, sest audi 90 osutus
kere poolest pikemaks ja madalamaks... mis ühtlasi tähendab, et audi 90 on võimalik tagaistmel istuda normaalselt 
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
kristo90
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.o TFSI s-tronic
|
postitati 28.08.05 18:49
|
|
|
a90 on seest 100 lisanditega ja luksuslikum
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 28.08.05 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kristo90
a90 on seest 100 lisanditega ja luksuslikum |
Ja huvitav, millised need 100 lisandid siis on? Kui Audi 80 oli võimalik osta kah täiselektrilisadega (el.luuk, -aknad, -istmed jne), siis mida sellel
90-l rohkem on?
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 28.08.05 22:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Auditüdruk
sai siis võetud tema oma 80 paberid ja mina oma 90 paberid ja alustasime kere mõõtude võrdlemisest - kaugemale polndki vaja minna, sest audi 90 osutus
kere poolest pikemaks ja madalamaks... mis ühtlasi tähendab, et audi 90 on võimalik tagaistmel istuda normaalselt |
huvitav...
siit ja siit võrdlevaid andmeid otsides sellele kinnitust ei leia - vähemalt teljevahe näib sama olema...
|
|
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.05 07:22
|
|
|
kered on neil mõlemal ikka samad. erinevused seisnevad ainult pisiasjades, mis muudavadki 90 ilusamaks ja mugavamaks.
erinevuste poole pealt on tagatuled erinevad. 80 on suunatuli pikk ja üleni valge, 90 pisike ja punaste/valgete triipudega. esituledest on 90-tel kahe
elemendiga tuled, 80 ainult 1 element. suunatuled on 90-l stange sees nagu uuematel b4-del, mille kõrval ka udutuled. siis on veel 90-l igal pool
nikkel-liistud ja uste alumistes äärtes porikaitsmed.
mootorite poole pealt pandi 90-le peale ainult R5 mootoreid, ehk siis 2,0 2,3 10V ja 2,3 20V.
kõigil 90 on salongis minu teada recaro sportistmed. parandage kui eksin. siis ukse panipaigad on väljast kaetud riidega.
hetel ei tule rohkem meelde
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 29.08.05 09:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: alar Q
kõigil 90 on salongis minu teada recaro sportistmed. parandage kui eksin. siis ukse panipaigad on väljast kaetud riidega.
|
Selles suhtes sa eksid kindlasti. Omalt poolt võin veel lisada, et 90-l on 2,3 mootoritega teised spidomeetri kellad..kuni 260km/h
Üldiselt on ta jah lihtsalt 80 ilusam ja mugavam tehtud.
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.05 10:04
|
|
|
A90 vaiksem ja ühtlasema minekuga.
Kere tõesti 1:1 täpselt sama v.a. mõned vidinad siin-seal. Mootorid jõulisemad jne
Muidugi võiks nüüd keegi pädev selle eelneva loba ära kustutada, mis siin oli 
|
|
|
|
margus84
huviline
Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1992 a audi 80 B4 1.9 TDI
|
postitati 29.08.05 10:42
|
|
|
Lisaks veel, et pidurikettad on suuremad ja kõigil 90-tel on taga ka kettad
|
|
|
Auditüdruk
huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 29.08.05 18:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
sai siis võetud tema oma 80 paberid ja mina oma 90 paberid ja alustasime kere mõõtude võrdlemisest - kaugemale polndki vaja minna, sest audi 90 osutus
kere poolest pikemaks ja madalamaks... mis ühtlasi tähendab, et audi 90 on võimalik tagaistmel istuda normaalselt |
huvitav...
siit ja siit võrdlevaid andmeid otsides sellele kinnitust ei leia - vähemalt teljevahe näib sama olema... |
no klge ... kas nüüd uskuda mingit *.ru saiti või autode ametlikke pabereid... see et teljevahe on sama, et tee keret täpselt samasuguseks... ja ega
me sentimeetriga mõõtmas käind, et vedrustusest see olenenud oleks... muide ainuski 80 jupp pole veel siiani minu 90-le külge sobind... ja vaevalt
mõni firma lihtsalt ühe mudeli luks variandi uueks mudeliks nimetab...
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 29.08.05 18:33
|
|
|
Eesti ARK-i poolt välja antud paberite pealt võib teinekord lugeda väga huvitavaid asju..isegi auto mudeleid võib ühe auto kohta olla mitmeid. Et neid
numbreid ei tasuks ka seal väga uskuda. kered on b3 sedaanidel samad see on 99.99% kindel. Sul ´Auditüdruk paistab, et on audi Usa variant, aga mind
huvitab, mis jupid need sinu autole pole sobinud siis ?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 29.08.05 18:35
|
|
|
no klge ... kas nüüd uskuda mingit *.ru saiti või autode ametlikke pabereid... see et teljevahe on sama, et tee keret täpselt samasuguseks... ja ega
me sentimeetriga mõõtmas käind, et vedrustusest see olenenud oleks... muide ainuski 80 jupp pole veel siiani minu 90-le külge sobind... ja vaevalt
mõni firma lihtsalt ühe mudeli luks variandi uueks mudeliks nimetab...
|
Mina usuks enne mida iganes, aga mitte Eesti ARK'i. Krt teab, millisest horoskoobist nad neid andmeid võtavad, mida nad tehnilistesse passidesse
topivad...
Audi 80 2.0 E
Audi 90 2.0 E
Mitte, et see kanepininade Autoweek ka alati päris täpne oleks, aga ma võin 99% kindlusega öelda, et B3 80 ja 90 on kereplekkide poolest identsed.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 30.08.05 07:35
|
|
|
Tsitaat: | no klge ... kas nüüd uskuda mingit *.ru saiti või autode ametlikke pabereid... see et teljevahe on sama, et tee keret täpselt
samasuguseks... ja ega me sentimeetriga mõõtmas käind, et vedrustusest see olenenud oleks... muide ainuski 80 jupp pole veel siiani minu 90-le külge
sobind... ja vaevalt mõni firma lihtsalt ühe mudeli luks variandi uueks mudeliks nimetab... |
Kõige lihtsam on ju ajada need masinad kõrvuti ja kohe on asi selge. Muide tehniliste andmete poolest on ka c3 100 ja 200
pikkuselt-laiuselt-kõrguselt-kaalult erinevad, olgugi, et on tegu samade masinate eri modifikatsioonidega. Täpselt samamoodi nagu b3 80/90
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Lauzy
huviline
Registreerunud 14.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 03.09.05 14:05
|
|
|
ega need ARK numbrid pruugi küll tõele vastata,aga minul on kindlustus lepingus näiteks kirjas et mul on Audi 60 loodan et avarii korral ei teki mul mingeid probleeme
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |