Audi S7 3.0 - 2019 - SvenU
Ostsin paar kuud tagasi mobile.de kaudu Audi S7. Esialgselt sihtisin A7, aga kuna valik oli väga piiratud, siis tuligi orienteeruda S7 peale. Juhtus
selline asjake:
- aasta 2019
- läbisõit 60 000 km
- võimsus 257 kW
- omanikke 1
- värvus Daytonagrau metallik
Minu ostutingimused olid webasto, õhkvedrustus, tiptronic, Abstandstempomat ja need sellel autol ka on. Kahjuks ei ole alcantara sportistmeid, aga ka
nendel istmetel pole häda midagi.
Sõita on selle autoga väga hea. Kuna ka tagarattad pööravad, siis on manööverdamine lihtne. Mõned lisad olen välja lülitanud, näiteks
ristmikuassistent on kaks korda süütus olukorras pidurid põhja pannud, kuna tema arvates oli oht ristuvalt suunalt. Liiklusmärgid tunneb ta ära ja
valib vastava sõidukiiruse. Aga kui eksib, siis võib ka juhtuda, et 50 alas hoiab 30 kiirust. Kurvilisel teel sõites aitab auto ise rooli õiges suunas
keerata ja vales suunas avaldab kerget vastupanu. Aga kui lasta käed lahti, siis paari sekundi pärast tuleb alguses kollane hoiatus ja siis juba
punane, et juht võtaks rooli üle. Kui rooli mitte pöörata, siis hakkab pidurit väristama. Kui teel ei ole keskjoont, siis hakkab õiendama, et sõidan
liiga paremal pool. Üldiselt harjub lisadega üsna ruttu ära ja sõita on mugav, aga paraku hakkab see kõik meenutama arvuti käitumist. Mõnikord asjad
ei tööta nagu arvuti puhul ikka ja tuleb teha restart.
Ma mõtlen, et ehk tuleks teha tarkvara uuendus. Kas keegi oskab midagi sellest aravata? Praegu on mulle öeldud, et tarkvara uuenduse tulemus ei pruugi
midagi paremaks muuta.
Üks imelik viga on tal ka. Mõnikord käivitades hakkab mootor vappuma. Teeb seda 3-4 sekundit, pöörded käivad üles-alla ja siis rahuneb. Selline
anomaalia juhtub umbes ühel juhul kümnest.
|