Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus võimu kohta (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1835)
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 25.08.05 14:36 Tsiteeri
Küsimus võimu kohta

Pakutakse võimendit Arizona Eagle. (Mingi vanemat tüüpi)
Asi selles, et ta on läbi lasknud ühe maki ja 1000W woofri:o Kuigi võimendi on lahjem woofrist. Kas sellist võimu on mõtet osta? Ärge pahandage, sest ma olen selles asjas võhik:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Keeks86
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8 d2 6-manuaal

postitati 25.08.05 14:43 Tsiteeri

selle woofri ongi ta läbi lasknud just selle pärast, et see võim pole olnud piisavalt võimas.
nimelt pannakse tihti nõrgale võimule taha võimsam subwoofer ja arvatakse,et nii saab tugevamat tümpsu kuulata...nii see aga pole...sellisel juhul keeratakse võim põhja ja antakse tuld- võim hakkab moonutama ja see segab subwoofri normaalset tööd (st, et membraan ei liigu piisavalt ning pooli jahutus muutub nõrgemaks). pool kuumeneb üle ning mähiseks oleva traadi ümber olev lakk hakkab sulama....ja nii need subwoofrid metsa lähevadki...

maki läbi laskmises mina küll võimu ei julgeks süüdistada...

põhimõtteliselt võiksid siiski selle võimu osta ning sinna taha panna reaalsetele võimsusnäitajatele vastava subwoofri.
;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 25.08.05 14:53 Tsiteeri

Kas uuesti mähitud woofer kestab kaua vastu?
Sest see woofer on ka müügis :D Sellebärast küsin uuesti:D

djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 25.08.05 21:13 Tsiteeri

Ja tegelikult on siin olemas ka Audio teema, kuhu see postitus palju paremini sobiks.

---
Edit by Black: tõstsin ümber.

Keeks86
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.05 05:13 Tsiteeri

sama võimu taga mähitud woofer küll kaua ei kesta (oleneb muidugi sinu kuulamismallist...)

lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 & Golf IV

postitati 26.08.05 07:27 Tsiteeri

Mähitud woofrit ei tasu enam hinnata samade näitajatega !

GAS & MDS ...hinnad pole kivist , küsi julgelt !

lankora & GReddy
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 26.08.05 08:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Keeks86
selle woofri ongi ta läbi lasknud just selle pärast, et see võim pole olnud piisavalt võimas.
nimelt pannakse tihti nõrgale võimule taha võimsam subwoofer ja arvatakse,et nii saab tugevamat tümpsu kuulata...nii see aga pole...sellisel juhul keeratakse võim põhja ja antakse tuld- võim hakkab moonutama ja see segab subwoofri normaalset tööd (st, et membraan ei liigu piisavalt ning pooli jahutus muutub nõrgemaks). pool kuumeneb üle ning mähiseks oleva traadi ümber olev lakk hakkab sulama....ja nii need subwoofrid metsa lähevadki...

maki läbi laskmises mina küll võimu ei julgeks süüdistada...

põhimõtteliselt võiksid siiski selle võimu osta ning sinna taha panna reaalsetele võimsusnäitajatele vastava subwoofri.
;)

No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta. Ilmselt ei ole see võim ikkagi töökorras, seda enam, et juttu oli ka maki rikkumisest? Sellist asja ka loogiliselt võttes ei saaks juhtuda.
Kui Valjuhääldi on korralikult mähitud siis võib ta samade näitajatega olla küll, korralikult tehtud asi kestab ka. Millegipärast arvan, et tegemist on siiski sellise nn põlve otsas tehtud tööga, sellisel juhul ei ole sihukese asjaga suurt midagi peale hakata.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Keeks86
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.05 10:01 Tsiteeri

No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta

Selle koha pealt tean,mida räägin...olen selle ala peal veidi töötanud ning tean kuidas ja kui palju sellise kombinatsiooniga komplekte igasuguste inimeste käest järjest parandusse toodi...seega usu mind...ma ei võtagi seda ''juttu'' arvesse...olen ise koegnud seda piisavalt ;)

sorry OT pärast.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.08.05 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
No väiksema võimsusega võimendi valjuhääldit kohe kuidagi ei saa kahjustada, seda juttu ei maksa väga tõsiselt võtta.

Maksab.
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kui Valjuhääldi on korralikult mähitud siis võib ta samade näitajatega olla küll, korralikult tehtud asi kestab ka. Millegipärast arvan, et tegemist on siiski sellise nn põlve otsas tehtud tööga, sellisel juhul ei ole sihukese asjaga suurt midagi peale hakata.

Põlve otsas saabki kõige paremini mähkida, kvaliteetne käsitöö ikkagi. :) Ma olen omal ajal küll ja küll igasugu paispoole mähkinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.05 19:15 Tsiteeri

woofer on mingis firmas tegemisel

sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.05 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Keeks86
sama võimu taga mähitud woofer küll kaua ei kesta (oleneb muidugi sinu kuulamismallist...)

Punn peab ikka põhjas olema:D

lankora
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 & Golf IV

postitati 26.08.05 22:39 Tsiteeri

Teadjamehed on öelnud ,et ei saa sama traati(sama takistusega traati raske saada ja paljudel võimsatel valjukatel kasutatakse kandilist traati,mida ei müüda ) kunagi enam valjukasse ja lakki mis kannataks sama tugevat kuumust samuti!
Olen ise ka lasknud valjukaid mähkida SAMA TULEMUST JA VÕIMSUST EI SAAAAAA võite uskuda !

GAS & MDS ...hinnad pole kivist , küsi julgelt !

lankora & GReddy
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]