ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 18.11.22 09:44
|
|
|
A4 B9 webasto
Tervitused!
Paar küsimust 2018a a4 b9 webasto kasutuse kohta.
Kui puldist panna webasto hommikul tööle ja puldil on aeg 30minutit, kas süsteem hakkab kohe tööle ja soojendab 30minutit?
Kui auto MMI-st panna hommikuks aeg 7:40 ja periood 30min siis kas ta hakkab tööle 7:10 ja töötab 30min?
Miks sellised küsimused, kuna kusagil väljamaa foorumis jäi silma mingi 10minuti viivituse jutt, et kui 30minti paned siis esimesed 10 ta ei tööta
vaid reaalselt töötab 20minutit.
Pole olnud aega üldse füüsiliselt seda niimoodi katsetada, et aru saada.
|
|
|
sir-mac
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 4,2 Avant
|
postitati 18.11.22 16:45
|
|
|
See ei ole parkimine TLN linna territooriumil, kus esimesed 15 min. on tasuta.
Kui käivituse aeg on 7.40, siis see on algus ja lõpp on 30 v. .... minuti pärast.
Sinu isiklik kogemus aitab sind kõige rohkem!
|
|
|
wtf_
klubiliige
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: RS6 C7
|
postitati 18.11.22 19:31
|
|
|
B9 kohta ei tea, aga C7 (A6 2014a) näitel toimis webasto kellaaega pannes nii, et selleks ajaks oli auto soe (ehk ise arvutas kraadide järgi endale,
millal pihta hakata), aga minutite järgi hakkas kohe pihta.
Eks kõige targem on manuaali lugeda või siis ise katsetada.
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.22 09:46
|
|
|
Pakuks, et samuti töötab viimase aastakümne mudelitel.
Kui puldist paned mingi aja, nt 20 minutit, siis töötab koheselt ja järgmised 20 minutit, siis läheb ise kinni, olenemata, kas auto on sisse lülitatud
(ja sõidad nt) või mitte.
Kui autost endast lülitad sisse mingi ajaga, siis hakkab kohe tööle ja kestab määratud aja, sama jutt, mis puldist sisuliselt, lihtsalt lülitamine
käib auto seest.
Kui autost valid timeri, ehk a la 19.11.2022 16:00, siis on seal ka kuskil ekraanil kirjas "Departure" minu teada, ehk selleks ajaks on auto soe
nagu eelmine kommentaator mainis. Seal ei loe mitu minutit sul valitud oli, sest timeri puhul sa ise seda muuta ei saa, arvutatakse automaatselt.
Kui külmal hommikul istud autosse ja tahad, et kiiremini soojaks läheks siis võid auto seest (või puldiga) lisaks auto enda kliimale ka webasto käima
panna, selle töös olekut näitab ka ikoon kliimapaneelis.
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 19.11.22 09:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rs156
Pakuks, et samuti töötab viimase aastakümne mudelitel.
Kui puldist paned mingi aja, nt 20 minutit, siis töötab koheselt ja järgmised 20 minutit, siis läheb ise kinni, olenemata, kas auto on sisse lülitatud
(ja sõidad nt) või mitte.
Kui autost endast lülitad sisse mingi ajaga, siis hakkab kohe tööle ja kestab määratud aja, sama jutt, mis puldist sisuliselt, lihtsalt lülitamine
käib auto seest.
Kui autost valid timeri, ehk a la 19.11.2022 16:00, siis on seal ka kuskil ekraanil kirjas "Departure" minu teada, ehk selleks ajaks on auto soe
nagu eelmine kommentaator mainis. Seal ei loe mitu minutit sul valitud oli, sest timeri puhul sa ise seda muuta ei saa, arvutatakse automaatselt.
Kui külmal hommikul istud autosse ja tahad, et kiiremini soojaks läheks siis võid auto seest (või puldiga) lisaks auto enda kliimale ka webasto käima
panna, selle töös olekut näitab ka ikoon kliimapaneelis. |
Tänud selgituse eest. Ei tea, mis 10 minuti juttu seal foorumis aeti. See ikoon on olemas jah. Mul oli just see mure, et kaua ta päriselt siiski
töötab ja vastus käes.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 19.11.22 12:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ragnara
Tänud selgituse eest. Ei tea, mis 10 minuti juttu seal foorumis aeti. See ikoon on olemas jah. Mul oli just see mure, et kaua ta päriselt siiski
töötab ja vastus käes. |
Mida ma olen tähele pannud on see, et kui panna kellaajaks, siis saad umbes 15 minutit armuaega hilinemisega (ei lülita täpselt sel kellal välja).
Teine tähelepanek on see, et kui kiiremini soojaks tahad, siis on mõistlik pildilt panna 10-20 minutit, sellest reeglina piisab. Kui ajatada nt kella
8ks hommikul, siis mõnikord hakkab juba 1h varem soojendama või siis pole veel veidi varem jõudes sooja üles saanud.
|
|
|
|