Lehekülgi: 1 2 |
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 18.06.03 18:22
|
|
|
Klubi kleepsuga jama...
Kas keegi on veel taheldanud, et parast klubi kleepsu installi, kipuvad paljud vòidusòitu alustama?!? Krt, enam ei saa ykski paev nii, et ei pea
kellegagi vòidu rebima hakkama! Eile naiteks yks jargisòitev Passat vòttis vastassuuna voondisse kohe peale 70 ala lòppu ja hakkas mòòduma, kuigi
kiirendasin normaalselt. Lasin rahulikult kiirusel kasvada 160 km/h, Passat ikka vastassuuna vòòndis. Siis hakkas selgeks saama, et vend
pòhimòtteliselt yritab... 180 ja katsub mòòduda! Hing kargas tais, lapats laks pòhja ja lahti ma seda enne ei lasknud kui 230 peal oli. Tegin paari
kildise vahe sisse, siis lasin kiiruse alla. Passati mees jòudis jargi, sama stsenaariumi kaudu kordus asi 3 korda. Siis pidin ara keerama ja lasin
kiiruse alla, Passat jòudis jarele sòitis kòrvale ja lootis vist revanshi saada. Tana umbes sama lugu Audi 90 vastu.
Tea, kas tuleks kleeps maha vòtta vòi???
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 18.06.03 18:25
|
|
|
kleepsu viga see nyyd kyll mu arust pole, kui disko olex ees olnd, keda sa siis olex syydistand, ka kleepsu?
kui ikka ise normaalselt sõidad, siis ei rebi suga keegi ju vaid möödub ju
no offenc.... ise samasugune 
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 18.06.03 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Marko(CCE)
kleepsu viga see nyyd kyll mu arust pole, kui disko olex ees olnd, keda sa siis olex syydistand, ka kleepsu?
no offenc.... ise samasugune |
Ega ma kleepsu nyyd vaga tòsiselt ei syydista! Ja kui paljudel on NII KIIRE, et 180 km/h liikuv auto jalgu jaab???
PS! Mòòdumine mind ei hairi, v.a. juhul kui ma ise samaaegselt kiirendan ja keegi mòòda tikub sòitma!
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.03 19:01
|
|
|
njah....
kas mul lihtsalt liig armetu auto...
või maal ple selliseid rallimehi...
mina ple küll täheldand et keegi midagi aretada üritaks...
sõit ikka samasugune nagu varemgi...
ja kui keegi ristmikel miskit ehitada üritab...ehitagu mu pärast...mina tallan 50km/h-ni ja sis edasi korralikult...
jõudu rullnokkadele aind sooviks 
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.03 19:12
|
|
|
Jutu jatkuks, et ma ise pole mingi eriline kihutaja ja yldjuhul pean kòigist reeglitest kinni. Jalakaiad naiteks lasen alati yle tee. Aga ylbajatele
minu arvates tuleb siiski koht katte naidata ja seda just nende oma vahenditega! Vòi kuidas?
|
|
|
ur666
huviline
Registreerunud 27.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A8,ur&coupeQ 20v
|
postitati 18.06.03 19:13
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja tonny
njah....
ja kui keegi ristmikel miskit ehitada üritab...ehitagu mu pärast...mina tallan 50km/h-ni ja sis edasi korralikult...
jõudu rullnokkadele aind sooviks |
ullemat maakohta nagu viljandimaa annab otsida
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.03 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ur666
Tsitaat: | Esialgne postitaja tonny
njah....
jõudu rullnokkadele aind sooviks |
ullemat maakohta nagu viljandimaa annab otsida |
Hhhhhh!!!!!!!!!!  
|
|
|
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.03 19:36
|
|
|
viljandimaa ?????
oled kuulnud sellistest asulatest nagu Lüübnitsa, saatse, võmmorski jne ????
käi need kohad läbi ja siis ütle kus on maakoht ))
SRY: OT
|
|
|
|
ur666
huviline
Registreerunud 27.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A8,ur&coupeQ 20v
|
postitati 18.06.03 19:39
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Skeldo
kiirendajatega pole kyll probleemi olnud...ainuke probleem on see olnud et mitmed audivennad on vahtinud mu tagaakent pika suuga....hea tahavaate
peeglist jälgida kuda vennad loevad kleepsu tagaaknalt |
Viljandimaa kiirendajatega jah
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 18.06.03 19:43
|
|
|
Üritan uuest satsist omale kah kleepsud saada, eks siis näe mis toimuma hakkab
|
|
|
Miki
huviline
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf 3 VR6
|
postitati 19.06.03 00:14
|
|
|
mul kleeps pole veel pealgi, kuna isa on nii laiska, et ei saa töö juures autopesu peale löögile või siis unustab ära.. no on laiskvorst peab vist ise kohale minema ja tegelema asjaga
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 19.06.03 06:02
|
|
|
Äkki kimas sellepärast järel et kleeps hakkas meeldima?
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 19.06.03 06:11
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja quattromees
no offenc.... ise samasugune |
Ega ma kleepsu nyyd vaga tòsiselt ei syydista! Ja kui paljudel on NII KIIRE, et 180 km/h liikuv auto jalgu jaab???
PS! Mòòdumine mind ei hairi, v.a. juhul kui ma ise samaaegselt kiirendan ja keegi mòòda tikub sòitma! |
aga milles probleem, kui sinust just kiirenduse peal mööda minna tahetakse? mind see küll ei sega, juhul kui muidugi mööduja pärast minu ees uimerdama
ei hakka. sõida oma tempoga ja las teised mööduvad kui tahavad igast
pisiasjast ei tohiks enda häirida küll lasta.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 19.06.03 07:14
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja quattromees
Jutu jatkuks, et ma ise pole mingi eriline kihutaja ja yldjuhul pean kòigist reeglitest kinni. Jalakaiad naiteks lasen alati yle tee. Aga ylbajatele
minu arvates tuleb siiski koht katte naidata ja seda just nende oma vahenditega! Vòi kuidas? |
Reeglitest võib ju kinni pidada, ka mina olen see vend kes jalakäijad üle laseb ja muidu viisakas püüab olla. Selle vahega, et möödasõitu ma ei
takista ja selliseid teema alguses kirjeldatud ohtlikke olukordi ei loo ega osale nende loomises. Kuid eks see olegi vist nii, et targem annab järele.
Või siis nõrgem.
|
|
|
janek
klubiliige
Registreerunud 20.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: kuubik + "kaubik" + A3
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 19.06.03 07:51
|
|
|
Tsitaat: |
Reeglitest võib ju kinni pidada, ka mina olen see vend kes jalakäijad üle laseb ja muidu viisakas püüab olla. Selle vahega, et möödasõitu ma ei
takista ja selliseid teema alguses kirjeldatud ohtlikke olukordi ei loo ega osale nende loomises. Kuid eks see olegi vist nii, et targem annab järele.
Või siis nõrgem. |
Mina kuulun ikka nende targemate sekka (loodetavasti ).
Naisevend tegi ükskord kavala triki "rullikatele", kes temaga "võistelda" maanteel soovisid.
Ta ka armastab muidu kiiremat sõitu, kuid ikkagi mõistuse piirides. Ükskord maanteel sõitsid siis rullmehed kõrvale ja üritasid teda panna võidu
sõitma. Poiss alguses mängis nendega: sõitis korraks mööda ja siis jälle normaalselt. Vennad kohe pöördes: kihutasid järgi ja kohe jälle kõrvale. Siis
naisevend otsustas neid natuke "karistada" . Ta teadis, et
paari kilomeetri pärast mõõdavad pollat kiirust   .
Tegi siis näo nagu hakkaks jälle kiirendama, andis natuke gaasi ka. "Rullid" kohe kimaga ees minema ....... ja otse sisse pollade radarisse.  
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 19.06.03 08:18
|
|
|
IRW  
Rullid võisid ikka päris tigedad olla, ja oleksid veel tigedamad kui teaksid, et neile meelega k--id taha tõmmati
|
|
|
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
postitati 20.06.03 05:16
|
|
|
ple veel keegi linnavahel kleepsu nähes kuidagi tõmblema hakanud.
võibolla viga selles, et hommikuti ummikud ja õhtul töölt kodupoole sõites ise selline uim, et ei pane kellegi "üritusi" tähele.
samas veits nooremana oli ka mul alati kuhugile kiire
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 20.06.03 11:27
|
|
|
nähh, mis asi on "rullikas" ? sry OT?
nokatsiga kuli Coupes kah "Rullikas" ju 
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.03 11:41
|
|
|
nähh, mis asi on "rullikas" ? sry OT?
nokatsiga kuli Coupes kah "Rullikas" ju |
Sry, Marko, et ennast Sinu jaoks arusaadavamalt ei väljendanud 
Aga ei viitsi ka praegu seda teha 
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.03 17:48
|
|
|
NO PANIC!
Kleeps oli hea pealkirja alustamiseks jne! Kleepsu SYYd pole kyll kusagil, lihtsalt irooniliselt ajasin vòidusòitu alustanute ajendiks kleepeka!
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.03 10:24
|
|
|
Quattromehega sarnane lugu juhtus siis ka minuga Tallinna linnas. Nimelt Järvevana lennujaamapoolse Statoili jaama juures sõitis selja taha
hallikas-hõbedane Audi 80 B4 (vahtralehega). Rohelise tule süttimisel hakkas poiss kuidagi imelikult tõmblema autoga, istus oma ninaga minu pagassis
kinni ning üritas kogu aeg mööda söösta. Kuid kuna liiklus oli tihe, siis see nii kergelt ei õnnestunud.
Peterburi maanteel, Autobaasi juures (võin nimetusega eksida), tuleb juurde paremal pool 3. rida baasi juurde pöörajatele ning sealt ära sõitjatele.
Seal siis see Audi sööstis sellele reale. Alguses arvasin, et ta pöörabki autobaasi sisse, kuid siis vaatan imestusega, et kutt kihutab edasi. Naine
mul küsis juba, et kuhu see loll ronib!? Kuid ta ei suutnud piisavalt kiirendada, et minu ees olevast Volvost ette jõuda ja õigele rajale pöörata,
siis oli ta sunnitud pidurdama ja järsu liigutusega minu ette ennast sättima.
Elcoteq'i ristmikul vasakpööret tehes alustas ta sõitu kõvasti enne punase kustumist 
Jääbki arusaamatuks, kas tal oli tõesti nii kiire või tahtis ta Audiclubi liikmele lihtsalt näidata oma sõiduoskust ja kiiret reakstsiooni 
Või tekkis tal samasugune refleks nagu mõnel "seltsimehel" rooli taga, kui kaunist neiut näeb seismas tänaval: peab ennast näitama kuidagi,
kas siis kummi vilistama või kuidagi teist moodi autoga eputama 
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |