Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: b4 avant - kuhu panna tagakõlarid (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 5638)
Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80B4 avant 2.0

postitati 13.08.05 17:18 Tsiteeri
b4 avant - kuhu panna tagakõlarid

tahaks panna audi 80 b4 avant´i taha ka kõlarid, aga ei tea, kuhu tuleks panna? äkki keegi annaks nõu?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.08.05 18:34 Tsiteeri

Mis sul hetkel ees on? Ei midagi? Siis jäta need, mida taha planeerisid, parem poodi ja osta ette korralikud + võim.

Sry, aga kui sul just 5.1 audioga DVD-süsteemi autos pole, siis ei ole tagakõlaritega (woofer välja arvatud) seal midagi teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.05 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mis sul hetkel ees on? Ei midagi? Siis jäta need, mida taha planeerisid, parem poodi ja osta ette korralikud + võim.

Sry, aga kui sul just 5.1 audioga DVD-süsteemi autos pole, siis ei ole tagakõlaritega (woofer välja arvatud) seal midagi teha.

Aga tahaksin ikkagi panna kõlareid.. nii et ootan soovitusi:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.05 19:43 Tsiteeri

Mis seal ikka soovitada. B4 avandi tagaustes olid vist 13 cm kõlariavad. Osta suvalised, mis hinna poolest sobivad tunduvad ja naudi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 13.08.05 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:

sama jutt tuleks ka minu poolt. aga täiteks võid sinna jah mingisugused panna. aga sellisel juhul ära sinna juhtmeid vea :P

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.05 15:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: CarlosSQ
Tsitaat:

sama jutt tuleks ka minu poolt. aga täiteks võid sinna jah mingisugused panna. aga sellisel juhul ära sinna juhtmeid vea :P

mis mõttes juhtmeid ei vea? kuidas ma need siis panen? ilma juhtmeteta? nad ikka võiks töötada ka:P

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.05 21:25 Tsiteeri

Oot, aga miks sa nad sinna paneks? Mitu kõlarit sul koduse helisüsteemi taga on? Kas sa tahad kuulata kindla helipildiga stereofoonilist muusikat või mingit ebamäärast peegeldunud helide kakofooniat? Kas sa oled järjekordne vend, kes tuleb väitma, et ilma tagakõlariteta ei kuule tagaistmel sõitjad muusikat? Või arvad, et tagakõlarid muudavad heli ruumilisemaks? Või mida?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.05 21:46 Tsiteeri

mida rohkem kõlareid seda paremini kuuleb ju kolm kvartalit eemal ootav neiu muusikat :D
ja siis ei ole kolinaid kuulda jne jne jne

soovitan parem soetada sul ilma aukudeta uksepolstrid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 15.08.05 14:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Oot, aga miks sa nad sinna paneks? Mitu kõlarit sul koduse helisüsteemi taga on? Kas sa tahad kuulata kindla helipildiga stereofoonilist muusikat või mingit ebamäärast peegeldunud helide kakofooniat? Kas sa oled järjekordne vend, kes tuleb väitma, et ilma tagakõlariteta ei kuule tagaistmel sõitjad muusikat? Või arvad, et tagakõlarid muudavad heli ruumilisemaks? Või mida?

Mul on näiteks kodus tagumised kõlarid ka :D
Aga see rohkem filmidest ruumilise helipildi kättesaamiseks.
PS. Plaan oleks C4 ukse sees olevad originaalkõlarid välja vahetada paremate vastu. Siit küsimus, et mis tollimõõdus peaks neid vaatama , et uued samuti originaali pesasse istuks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.05 14:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
PS. Plaan oleks C4 ukse sees olevad originaalkõlarid välja vahetada paremate vastu. Siit küsimus, et mis tollimõõdus peaks neid vaatama , et uued samuti originaali pesasse istuks?

joonlaud on ?
numbreid tunned ?
arvutada oskad ?

varsti esitame küsimusi stiilis et mis number võtmega veljepolte lahti saab ?
....no ei saa nii mugav olla ju et ei viitsi korraks oma helesinise ekraani juurest lahkuda ja natuke näppe liigutada... :mad:

krt mine ja mõõda....

Colo
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe GT '88

postitati 15.08.05 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:

tahaks panna audi 80 b4 avant´i taha ka kõlarid, aga ei tea, kuhu tuleks panna? äkki keegi annaks nõu?

Minagi soovitan panna ette kompod+võim ja taha woofer.
Hetkel mängivad mul ainult kompod ees ilma võimuta ja ajab asja ka ära esialgu.

KUI sa tõesti väga tahad panna taha kõlareid, siis võid tulla mu autot vaatama :P . Ma näitan, mismoodi saab... Kunagi on keegi loll Itaallane mul auto pagassi seintele ümmargused kõlarid pandnud, vahepeal nad olid mul isegi ühendatud, neid oli kuulda ainult siis kui pagass tühi ja "ruloo" lahti.

Kui leian digikat võin pilti ka teha, kuigi ma ikkagi veelkord toonitaks, et sel pole mõtet ;) pane parem kompod ette

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra
huviline

Registreerunud 05.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C3 1.8T aeb Quattro

postitati 15.08.05 16:52 Tsiteeri

mul on tagaukse see 6x9 ovaalid(pioneer360w).ise rahul

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.05 17:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra
mul on tagaukse see 6x9 ovaalid(pioneer360w).ise rahul

No sa oled noor (ja ...) ka veel, küll sa arened. :P

Tundub, et kõik tahavad ikka oma kogemustest õppida. No ok, lõhkuge oma polstreid ja toppige kõik kohad ovaale täis, küll see etapp kunagi möödub ja hakkate kvaliteetset heli hindama. Eks ma olen ise ka selle tee läbi käinud...

Seniks mõtlemisainet. ;)

Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.05 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Colo
Tsitaat:

Minagi soovitan panna ette kompod+võim ja taha woofer.
Hetkel mängivad mul ainult kompod ees ilma võimuta ja ajab asja ka ära esialgu.

KUI sa tõesti väga tahad panna taha kõlareid, siis võid tulla mu autot vaatama :P . Ma näitan, mismoodi saab... Kunagi on keegi loll Itaallane mul auto pagassi seintele ümmargused kõlarid pandnud, vahepeal nad olid mul isegi ühendatud, neid oli kuulda ainult siis kui pagass tühi ja "ruloo" lahti.

Kui leian digikat võin pilti ka teha, kuigi ma ikkagi veelkord toonitaks, et sel pole mõtet ;) pane parem kompod ette

no aga tee pilte ja pane kuhugi ülesse:)

Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.05 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis seal ikka soovitada. B4 avandi tagaustes olid vist 13 cm kõlariavad. Osta suvalised, mis hinna poolest sobivad tunduvad ja naudi...

kindel et on?

kondensor
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.05 13:06 Tsiteeri

Et siis kõige õigem oleks panna ette originaal aukudesse võimsamad mitmeribalised isendid?

Colo
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe GT '88

postitati 17.08.05 22:44 Tsiteeri

Tsitaat:

Et siis kõige õigem oleks panna ette originaal aukudesse võimsamad mitmeribalised isendid?

Kõige õigem oleks panna ette komponentkõlarid, mitte "võimsad" vaid tuntud firma kvaliteet kõlareid. Seda, et kas panna originaal aukudesse või ehitada ustesse kõlarikastid sõltub juba sinu rahakotist ja viitsimisest. pagasnikusse sobiks hästi subwoofer ;) .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 25.08.05 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit

joonlaud on ?
numbreid tunned ?
arvutada oskad ?

varsti esitame küsimusi stiilis et mis number võtmega veljepolte lahti saab ?
....no ei saa nii mugav olla ju et ei viitsi korraks oma helesinise ekraani juurest lahkuda ja natuke näppe liigutada... :mad:

krt mine ja mõõda....

No andke andeks, laiskus on jube asi ja helesinine ekraan nii ilus jne.
Ma küsisin seda just seetõttu, et joonlauaga täpne pesale vastav tulemus kätte saada, tuleks uksepolster uuesti maha kiskuda ja kuna ma seda alles tegin ja enne uute paigaldamist uuesti teha ei taha, siis pidasin küsimist lihtsamaks.;)
Pealegi ei ole ma ei esimene ega ka viimane kes sooviks ukses olevate originaalkõlarite mõõtu, et selle järgi näiteks kataloogist kvaliteetsemad välja otsida.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
inc13
huviline

Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.05 18:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tv

http://www.hot.ee/s2avant/index_files/a80-16.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tv
huviline

Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.05 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: inc13
Tsitaat:

http://www.hot.ee/s2avant/index_files/a80-16.jpg

tänan pildi eest

silicoid
huviline

Registreerunud 11.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.06 13:07 Tsiteeri

ise sai kahh eelnevatest piltidest innustust ja panin 6x9'' kõlarid samasse kohta...
pusimist on küll tiba rokem aga loodab, et asi õigustab end :P

http://www.hot.ee/silicoid/avant_pic_00.jpg
http://www.hot.ee/silicoid/avant_pic_01.jpg
http://www.hot.ee/silicoid/avant_pic_02.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 13.10.06 13:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: silicoid
ise sai kahh eelnevatest piltidest innustust ja panin 6x9'' kõlarid samasse kohta...

http://www.hot.ee/silicoid/avant_pic_02.jpg

Sellel pildil on näha tänapäeva meditsiini uus ja huvitav suund - helivibrotagumikumasaash.
Samas ka helisüsteemi ehituse põhitõde - mida suurem kõlar seda parem. Lisaks auto helisüsteemide ehituse põhitõde - asjaolu, et pool kõlarit jääb pingi taha varju, ei häiri kedagi :P
Lauri@head naljad juba aastast 1830

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 13.10.06 15:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

kindel et on?

Aga enne, kui Sa hakkad auke lõikama ja kõlareid ostma, mine kellegi autosse, kellel on ees korralikud kompod ja taga pole midagi ja siis kuula heli.

Sa lihtsalt ei tea mida Sa tahad, või tahtma peaksid ;)

Ja kui Sa ükskord oled ühte KORRALIKKU säärast süsteemi kuulnud, siis ma olen raudpoltkindel, et saad isegi aru mida Black ja teised Sulle soovitavad ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Nox
huviline

Registreerunud 04.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Avant '94

postitati 15.10.06 10:18 Tsiteeri

Mul on ka B4 Avant, ja ise mõtlesin panna nii taha kui ka ette kompod. Nagu ma saan aru taha mahuvad aint 13 cm, aga kas ette mahuvad ka 16,5? Teine küsimus on selles, et kuhu siis panna tweeterit? Kas ukse sisse või kuskile mujale?

Ise mõtlesin osta endale GAS.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.06 14:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: silicoid

Muidugi õigustab, mina sain vähemalt kõhutäie naerda. :)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.9% - SQL: 60.1%]