Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 13.08.05 16:35
|
|
|
K: auto arvelt maha võtmise kohta
Küsimus siis järgmine: sai müüdud kevadel maha oma ront sierra ja ostjaga tegime loovutuslepingu (tema siis saab teha selle autoga mis hing ihkab) aga
auto on ikka minu nimel veel arvel, nüüd olekski soov teada et kas ja kuidas on võimalik seda autot arvelt maha saada sest selle eest sügisel
kindlustust maksma küll ei taha hakata, auto tehnopass on uue omaniku käes ja tema nr. ma enam loomuliklt ei tea.
|
|
|
|
kaljukoll
huviline
Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4
|
postitati 13.08.05 16:46
|
|
|
mul sama jama, andsin 3 a tagasi oma vana sigulli ühele tondile jutuga et kuu jooksul vend vuntsib masina üles ja siis registreerime ümber kuid siis
läks asi lahti - vander andis masina võla katteks omakorda edasi ja see müüs selle kohe maha koos muidugi minu nimel olevate paberitega- nüüd pidi
masin olema kuskil Ahja kandis ja tel numbreid või muid kontakte pole- mine või miilitsasse
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 13.08.05 17:41
|
|
|
kõige lihtsam on selle küsimusega pöörduda ark-i poole ja saad sealt kõige täpsema vastuse. Minuteada on vaja auto reg. numbreid maha kandmiseks. Ja
kui neid pole, siis tuleb teha seletuskiri selle kohta, et mis nendega juhtus.. Aga soovitan siis arki poole pöörduda -> www.ark.ee
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 02.09.05 18:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jaanus100
Küsimus siis järgmine: sai müüdud kevadel maha oma ront sierra ja ostjaga tegime loovutuslepingu (tema siis saab teha selle autoga mis hing ihkab) aga
auto on ikka minu nimel veel arvel, nüüd olekski soov teada et kas ja kuidas on võimalik seda autot arvelt maha saada sest selle eest sügisel
kindlustust maksma küll ei taha hakata, auto tehnopass on uue omaniku käes ja tema nr. ma enam loomuliklt ei tea. |
Käitu samuti kui Kollerimees....soovitan, kuna just täna s.o. 02.09.05 tegi mu sõber nõnda - skeem oli täpselt sama. Müüdi kuskil pimedas Statoili
tanklas volikirjaga (sealt samast tanklast ostetud) vana BMW risu mingile Pärnu tüübile, kes kadus kui tina tuhka, lubades kunagi Tartu tulla ja dok.
korda ajada, mida muidugi pole ca. 4 a. jooksul juhtunud. Täna siis sõps läks ARK-sse ja uuris, et mis auto ta nimel veel olla võib - ja oh imestust!
uus omanik oli (järelikult) võltsinud sõbra allkirja ja teinud ISE sellele bemule ostu-müügi lepingu, millega koheselt kustutati auto sõbra nimelt.
Pole autot - pole ka probleemi.
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 03.09.05 05:54
|
|
|
Ausalt öeldes ei saa aru, miks inimesed jätavad autod niiviisi oma nimele ripakile. Vanisale sõitis 1 tont just mingi vana rondiga sisse, seal oli ka
see teema, et auto nn "omanik" ei olnud ostes pabereid oma nimele võtnud ja nüüd on ka eelmisel omanikul pahandust.
|
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
postitati 03.09.05 08:32
|
|
|
autot saab arvelt maha vötta ilma tehnilist passi omamatta.
lähed sinna isikut töendav dokument kaasas ja saad köik autod arvelt maha mis muidugi on sinu nime peal arvel.
Juhul jah kui ei ole auto juures märget "ärandatud"
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=19502#pid142709
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 03.09.05 09:49
|
|
|
korras..sai abivalmis ARK tädilt kõik vajalikud jutud lisatud ja oligi kombes.
Tuligi siis avalduse taha kirjutada et autot enam füüsiliselt ei eksisteeri ja algsel kujul taastamine ei ole võimalik, allkiri ja kuupäev alla ja
kombes, lisada tuli veel et reg. tunnistus ja numbrid kadunud. Selle teema võib lugeda lõpetatuks. Äitah abistajatele.
|
|
|
|