Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: k:maki suhtes (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1870)
einz
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.5 td

postitati 13.08.05 10:49 Tsiteeri
k:maki suhtes

kas keegi oleks nii hea ja otsiks mulle kuskilt yhendamise skeemid ja kasutusjuhendi makile blaupunkt daytona mp53.ise ei oska kuskilt otsida :( ja väga hea oleks kui see olek inglise või eesti keeles...sest saksat ma ei mõista :D
ettetänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.08.05 13:59 Tsiteeri

Tavaline ISO pistik ju. Analoogne suvalise Audi originaaliga. Ntx sellega, lihtsalt kõlariväljundeid on 2 asemel 4. Või sellega.

Edit: leidsin isegi juhendid üles, kuna oli ka omal kunagi selline:

Kasutusjuhend

Paigaldusjuhend

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
einz
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.05 15:40 Tsiteeri

ok..vaatasin yle...on skeem olemas...aga ma ei saa sellest aru ikka :D probleem on selles et tahan võimu järgi panna.aga ei saa aru kuskohas on väljundi ja milline on võimu juhtimine.ja mul ei ole seda iso pisikut kah mis maki kylge läheb

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 17.08.05 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: einz
ok..vaatasin yle...on skeem olemas...aga ma ei saa sellest aru ikka :D probleem on selles et tahan võimu järgi panna.aga ei saa aru kuskohas on väljundi ja milline on võimu juhtimine.ja mul ei ole seda iso pisikut kah mis maki kylge läheb

Võimendi jaoks väljundid leiad pistikust C1 vt. lk 317 Black -i ülespandud juhendist. Vaja spetsiaalset mini-iso pistikut.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.08.05 18:32 Tsiteeri

Selline kaabel osta. Keegi siin kuskil mainis, et Noores Tehnikus pidi üsna soodsa hinnaga olema.

einz
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.05 17:29 Tsiteeri

aga kuskohast see võimu juhtimine käib.ma ei saand sealt sellest skeemist aru seda.kas ka sellest c pistikust?või hoopis selles kus on"sub out" ?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 18.08.05 19:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: einz
aga kuskohast see võimu juhtimine käib.ma ei saand sealt sellest skeemist aru seda.kas ka sellest c pistikust?või hoopis selles kus on"sub out" ?

sealtsamast C1 pistikust pin nr.6 kus on selline märk _/_ +12V Amplifer

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.05 21:55 Tsiteeri

Kui ülalpool oleva lingi taga olevat kaablit vaatasid, siis vast nägid, et seal on selline tore sinine juhe ja all on kirjas ka "Adaptor cable to provide four channel RCA-type outputs and switched control wire, for an external amplifier"

einz
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.05 07:46 Tsiteeri

jah aitähh kõigile...sain asja tööle :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.6% - SQL: 64.4%]