djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: SAAB
|
postitati 09.08.05 19:51
|
|
|
JVC vs. Blaupunkt juhtseade?
Olen mööda netti ringi kolanud ja otsinud erinevaid juhtseadmeid, mis disaini ja värvilahenduse poolest Audisse sobilikud oleksid ning samuti üle
mõistuse kallid ei oleks. Hinnavahemik, mida saan-tahan-suudan maksta, oleks 3000-3500 krooni, äärmisel juhul kuni 4000. Ainsad tootjad, kellelt olen
leidnud eelpoolmainitud kriteeriumitele vastavad juhtseadmed, on JVC ja Blaupunkt.
Näited: JVC KD-G502 hind ca 3000.-
Blaupunkt Calgary MP35 hind ca 2500.-
Konkreetne võrdlus on küll veidi kohatu, kuna seadmete hindadel siiski võrdlemisi suur hinnavahe, kuid need on rohkem stiilinäited, millist disaini ma
taotlen. Küsimus rohkem selles, et kumb tootjatest pakub sama raha eest rohkem helikvaliteeti, kas JVC või Blaupunkt, arvestades minu poolt välja
pakutud hinnaklassi? Mõlemad on pikaajaliste kogemustega ja tunnustatud tootjad, seega on mul üsna raske otsustada, kumma brandi poole rohkem vaadata
tasuks juhtseadme valikul.
|
|
|
|
marcc
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.05 10:27
|
|
|
Ise kasutan juba viiendat aastat JVC-d, algul oli vanem ja nüüd sai uus soetatud.Olen väga rahul, heli on hea ja MP3 mängib tõrgeteta.Blaupunkti ise
kasutanud pole aga sõber ostis endale just ja kui ennem oli kasutanud Pioneeri ja Alpinet(vanem mudel), siis nüüd on väga rahul, kuna raadio
vastuvõtja pidi tunduvalt parem olema.Tallinnast Tartusse sõites ei olnud kordagi tunda et midagi sahiseks.Omavahel neid kahte firmat võrrelda ei
oska, kuna olen ainult JVC kasutanud.Kui hiljuti uurisin millist MP3 makki tasub osta, siis üks tehnika spets soovitas kas Alpinet,Clarioni või
JVC.Need pidid MP3 poole pealt kõige paremad olema.Ehk midagi sellest jutus on abiks natuke.
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.05 10:42
|
|
|
Nii palju oli vast abiks, et minu põhisuund ongi MP3. Tüüneri headus on minu jaoks võrdlemisi kolmandajärguline.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
incase
huviline
Registreerunud 12.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 11.08.05 11:06
|
|
|
Eelmises autos oli endalgi JVC makk, marki täpselt peast ei mäleta!Kuid...ise ei jäänud kohe üldse rahule, justnimelt helikvaliteedi pärast.Nüüd
vaatan antud margist kaugelt mööda.On ka kogemusi Blaupunktiga old, ja nüüd isegi vist Blaud ostma
Igatahes arvamus on nagu perseauk...igalühel oma...niiet enda kõrv on kuningas!
Edu ostmisel
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.08.05 11:21
|
|
|
Pole JVC-l häda kedagi. Ise kasutan hetkel sellist. MP3
loeb kiirelt, kasutada on mugav, heliga olen rahul, boonusena saab paneelis olevasse 3.5mm AUX-in'i ühendada läpaka või muu välise heliallika.
Blaukari 2003a mudelite (omasin MP53 Daytonat) MP3 lugemise kiirus
jättis kõvasti soovida. Võibolla uuemad on kiiremad, pole proovinud. Samas tuuneri osa oli väga ok.
|
|
|
|
kas2par
huviline
Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 2.7BiT 2000a.
|
postitati 13.08.05 12:46
|
|
|
kellele ema kellele tütar.... peale seda kui blaukar lihtsalt ää suri valisin jvc. oman juba kolmandat. esimesega juhtus selline kurb lugu et
mehaanika ei pidanud vastu ju ei sobinud ta nii jäika masinasse nagu seda on
civic gt. nüüd on aga jutti olnud 2 mp3 mängijat ja tõesti teevad sellise hinna kohta head häält. hetkel siis sees kd-g617. eelis näiteks samasse
hinnaklassi kuuluva pioneer deh4700 ees on kindlasti supaka juhtimine ja aux, nagu juba eelpool mainiti. ja loomulikult disain... jvc cobib väga
ilusti kokku musta armatuuriga. hiljem teen pildi, veendud ise.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.05 14:22
|
|
|
Mul on ta ka tegelikult G617, mis on G612 idaturule mõeldud teisend. Kõikide G612 omadustega + see, et oskab kirillitsas MP3 ID3-tag'e lugeda.
Väliselt 1:1 sama.
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 23.08.05 14:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Pole JVC-l häda kedagi. Ise kasutan hetkel sellist. MP3
loeb kiirelt, kasutada on mugav, heliga olen rahul, boonusena saab paneelis olevasse 3.5mm AUX-in'i ühendada läpaka või muu välise heliallika.
Blaukari 2003a mudelite (omasin MP53 Daytonat) MP3 lugemise kiirus
jättis kõvasti soovida. Võibolla uuemad on kiiremad, pole proovinud. Samas tuuneri osa oli väga ok. |
Kui paljude makkide seast sa hetkel JVC kasuks otsustasid ja kuidas ta kõla jms on ?
Asi selles, et plaan endalgi praegune Blaukar uuema MP3sid mängiva versioni vastu vahetada ja JVC pole just see makk olnud mille vastu suur usladus
oleks
Igal juhul olid Aiwa ja Sony täielikud saastad.
|
|
|
djstallion
huviline
Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.05 16:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black RabbitIgal juhul olid Aiwa ja Sony täielikud saastad. | Aiwa kaubamärk kuulub
juba mõnda aega Sony Corporation-ile, sisuliselt ühed ja samad asjad, Aiwa odavam ainult
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.05 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit
Kui paljude makkide seast sa hetkel JVC kasuks otsustasid ja kuidas ta kõla jms on ? |
Ei tea, ei käi eriti poodides makke läbi kuulamas. Kuna mu erinevatest autodest on aja jooksul läbi käinud paarkümmend makki, siis on ilmselt mingid
subjektiivsed eelistused tekkinud, et mis on kuulatav ja mis mitte. Minu maitse ei pruugi sinu omaga absoluutselt kattuda.
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.05 16:03
|
|
|
omal on kogemus Blaupunkt Daytona Mp53-ga
Kvaliteedilt ja omadustel super oma hinna kohta ,,kuid kui kasutada sisemist võimendit ...siis kuumeneb Räigelt.
Õnnestus isegi näpp ära kõrvetada peale seda kui plaati keeldus mängimast(katsusin paneeli tagust metall osa,et teada saada kui tuline makk on ...oli
küll Tuline)
Talvisel ajal õnnestus pidevalt makk liiga kuumaks ajada ..läks paar korda lolliks,,ei suutnud plaati lugeda
lisaks keeras kuumus 3 plaati piixu ka
Lõpuks sai mahamüüdud ,põhjus just selles kuumenemises
Maybe põhjus selles,et mul päris lärmakas auto ... volume pidevalt suht põhjas,et Muusikat ka kuuleks
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.05 07:42
|
|
|
OT: Millises valuutas on hinnad seal lehel: http://007.shop.by/ ? Mida tähendab lühend u.e. ?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 05.09.05 07:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
OT: Millises valuutas on hinnad seal lehel: http://007.shop.by/ ? Mida tähendab lühend u.e. ?
|
Peaks eurodes olema
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
postitati 23.09.05 16:43
|
|
|
oaml JVC kd-g511 olen muidu rahul aga minul sama asi läheb üli kuumax, kui normaalne see on ei tea, küsisin müüjalt,, ütles et enem ple mõtet tgasi
tulla, kui läbi midagi on Milles viga võib olla, et plaati viskab pidevalt
nati edasi, suurematest aukudest läbi sõites ei tee midagi aga kruusatee peal ja kasvõi mingi lohuke teatud aja hüppab ikkagi plaat, aru ei saa ... ?
|
|
|