_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: 07' A4 B7 2.0 125kw 6k manu Quattro Sline, 06' E91 330XD, E39 525tds
|
postitati 07.12.19 09:34
|
|
|
B5 Kolin esisillas?
Tervist, mure selline, et A4 B5 1.9 81kw Quattrol tuleb mingi imelik kolin eest, kui mingites väikestest aukudest läbi sõita.
Sujuvate aukudest või nt viatuktil vee äravoolu rennidest üle sõites ei ole midagi häda. Pole mingi kõva pauk või kolks..
Pigem nagu mingi vibra moodi kolin..ei oska seletada, vast saab aru.
Endal mõistus juba otsas.
Autol poolteist kuud vana esisild all, igaks juhuks sai sharniirid üle vaadatud, kuid kõik on tihked. Poldid on kõik kinni. Just vahetatud sisemised
roolivardad.
Suvel vahetatud tagasillas kõik puksid, stabika vardad, rattalaagrid, kardaani vahe puks.
Käigukasti padjad vahetatud.
Autol olid all coiloverid, aga sai alla uued h&r - 40mm madaldus vedrud koos amortidega.
Vedrudest ei usu, et võib kolin olla, kuna tuttaval samamoodi madaldus alla ja temal pole häda midagi.
Vahetamata on veel mootori padjad, aga väga kahtlen, et häda selles võib olla.
Ideid?
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 07.12.19 10:24
|
|
|
Mine mõnda ÜV punkti, maksa 5€ ja selgus majas.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 07.12.19 11:11
|
|
|
Amordi tugilaagrid said ka uued ja korraliku firma omad?
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 07.12.19 14:34
|
|
|
Pidevad probleemid pidurisadulatega, vedrud väsinud, puksid kulunud. Proovi kergelt pidurit peal hoida.
Teine asi mida olen korduvalt pidanud lahendama, lahtine aku. Uskumatu kus see või kolistada.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 07.12.19 14:38
|
|
|
Ees stabika puksid? Endal oli just quattrol samuti väikse hooga sõites kolks sees. Peale vaadates ja kangutades okei ja ei kahtlustanud ka esialgu
neid. Kui aga uutega kõrvuti pannes oli vahe 3-4mm, oli pilt selge. Uus oli oe ja vana oli ka originaal, koodid samad. Peale vahetust vaikus.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.19 15:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Amordi tugilaagrid said ka uued ja korraliku firma omad? |
B5 ei pööra amort koos rattaga.
|
|
|
|
_Sline
huviline
Registreerunud 11.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: 07' A4 B7 2.0 125kw 6k manu Quattro Sline, 06' E91 330XD, E39 525tds
|
postitati 07.12.19 15:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Amordi tugilaagrid said ka uued ja korraliku firma omad? |
Amordi padjad said üleeelmine nv vahetatud SWAG i toodang.
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Pidevad probleemid pidurisadulatega, vedrud väsinud, puksid kulunud. Proovi kergelt pidurit peal hoida.
Teine asi mida olen korduvalt pidanud lahendama, lahtine aku. Uskumatu kus see või kolistada. |
Pidurid on üle käidud, üle eelmine nv tutikad vedrud ette, taha pandud, aku on küll lahti, tegelen sellega homme, ma väga loodan, et selles viga
on.
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Ees stabika puksid? Endal oli just quattrol samuti väikse hooga sõites kolks sees. Peale vaadates ja kangutades okei ja ei kahtlustanud ka esialgu
neid. Kui aga uutega kõrvuti pannes oli vahe 3-4mm, oli pilt selge. Uus oli oe ja vana oli ka originaal, koodid samad. Peale vahetust vaikus.
|
Poolteist kuud vana sild on all, olen neid kaikaid korduvalt kangutanud, kõik tundub tihke olema, aga vaatan homme veel üle.Kolin ongi just selliste
tihedalt väikestest aukudest läbi sõites, üle lamavate "politseide" sõites või maanteel täielik vaikus.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.19 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: _Sline
Poldid on kõik kinni. |
Sillatala omad ka? Ühel B5 põhjustasid kolinat lahtised tagumised sillatala poldid.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 07.12.19 18:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: _Sline
Poolteist kuud vana sild on all, olen neid kaikaid korduvalt kangutanud, kõik tundub tihke olema, aga vaatan homme veel üle.Kolin ongi just selliste
tihedalt väikestest aukudest läbi sõites, üle lamavate "politseide" sõites või maanteel täielik vaikus. |
Mitte üheski esisilla komplektis pole stabi pukse kaasas, ainult otsavardad ehk kondid on. See et kõik kaikad uued pandi sealt komplektist ei muuda
stabika pukse uueks. Seega kui sa neid just eraldi ei ostnud juurde on nad vahetamata.
|
|
|
JanisL
klubiliige
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003
|
postitati 07.12.19 19:07
|
|
|
Kas amordi läbilöögi puks või kuidas seda nimetatakse ei või tekitada seda ? Enda C5 oli ka tava tingimustes enamvähem ok, aga näiteks munakiviteel
oli tunda. Mul muidugi oli ka selle poole amort ise kööga , kui sai puksiga tegeletud.
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 07.12.19 20:06
|
|
|
Ma pakuks ka pidureid, päris palju on esinenud seda, et kelkudele lohud sisse kulunud ja klotsid loksuvad vahel. Kruusateel vaikselt veeredes on
pidev lõgin, kergelt pidurit hoides vaikus, eespool juba kirjas ka.
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.19 06:09
|
|
|
Pidurisuppordi kolinad on üldiselt need kolinad mida keegi üles ei leia. Lisaks eelpool toodule lisan, et suppordi kolinat kuuleb lahtise aknaga
paremini, sillakolinaid tavaliselt lahtise aknaga ei kuule.
|
|
|
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
|
postitati 08.12.19 11:28
|
|
|
Üks asi veel. Kui auto ratastel, proovi veovõlle loksutada. Mul (küll B4 Q) põhjustas veovõlli käigukasti poolne liigend kolinat. Kõik ülejäänu
oli vahetatud. Alguses arvasin ka, et pidurisadul.
|
|
|