Tsitaat: | Algselt postitas: valgeavve
Tere! Mul on suur mure. Ostsin enda Audile uued talverehvid. Maanteeameti lehel oli kirjas, et sobivad 225/45/18 ja ka 245/40/18. Mul siis all
originaalid S-line valuveljed. Suvel olid all siis laiemad. Soovituste järgi ostsin siis talveks kitsamad. Olin väga rõõmus, et leidsin hea hinnaga
Bridgestone rehvid. Ostsin ära, lasksin ka alla panna. Rehvika härra ei öelnud mitte midagi, et ei sobi vm. Aga no kui ma nüüd ise visuaalselt vaatan,
siis meed rehvid tunduvad kuidagi kitsad. Vaatasin ka mingit soovituste tabalit, et 8,5" velgedele võib panna minimaalselt 225.. Aga soovitus on ikka
235-245. Maksimaalne oleks 255. Igatahes ma nüüd väga mures. 700€ rehvidele pandud ja vaatan, et imelik näeb välja. Kas see lihtsalt tundub mulle nii,
või peaksin muretsema? |
Nagu ka tabel ütles, siis 225 on sinna iseenesest sobilik. See, kas see seal peal ka kena välja näeb, on juba vaataja silmades. Minu silmis on (isegi
kerge) strech üsna jube. Kui see ei meeldi ja kuna rehvide maha müümisel häviksid ilmselt korralikult, siis teise alternatiivina võib ju osta talveks
teise jooksu 18" velgi juurde, kas siis 8" või 7.5" laiad ja lasta rehvid ringi tõsta. Nii säästaksid edaspidiselt ka rehvivahetuselt natuke ja
veljed saab ju hiljem uuesti maha müüa, kui neid enam vaja pole.
|
|