Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 100 katolüsaator (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1499)
Maljuutin20
huviline

Registreerunud 02.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 V6

postitati 02.08.05 17:24 Tsiteeri
audi 100 katolüsaator

käisin romulas ja tahtsin katti osta.ja mulle pakuti sealt sellist katti:ta on nagu üks suur pott kuhu jooksevad püksid sisse.ja ta keeras selle kati audi 100 2,6 93 aasta mis oli toodud inglismaalt.et kas keegi oskab õelda kas seda katti tasuks enda autole panna.enda masin on audi 100 2.8 94..Kas keegi teab sellisest katist üldse midagi??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Vader
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1,8Tfsi , VW Passat varjant 2.0TDi 2008a.

postitati 03.08.05 05:19 Tsiteeri

kasutatud kati ost ei ole vist ikka kõigeparem mõte sa ju ei tea kui täis see on pärast nii et vahetad ära ja saad 2 nädalat rõõmu ning see siis jälle täis
osta universaal katt juba siis
(mis lammutus sellise asja eest küsib ka )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.08.05 09:43 Tsiteeri

Lisaks veel see...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin20
huviline

Registreerunud 02.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.05 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vader
kasutatud kati ost ei ole vist ikka kõigeparem mõte sa ju ei tea kui täis see on pärast nii et vahetad ära ja saad 2 nädalat rõõmu ning see siis jälle täis
osta universaal katt juba siis
(mis lammutus sellise asja eest küsib ka )
500 eek

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 03.08.05 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maljuutin20
käisin romulas ja tahtsin katti osta.ja mulle pakuti sealt sellist katti:ta on nagu üks suur pott kuhu jooksevad püksid sisse.ja ta keeras selle kati audi 100 2,6 93 aasta mis oli toodud inglismaalt.et kas keegi oskab õelda kas seda katti tasuks enda autole panna.enda masin on audi 100 2.8 94..Kas keegi teab sellisest katist üldse midagi??

igatahes mina nägin kui vend ostis universaal kati 1500.- pärnust rauneksist(mis on kõige odavan pood).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin20
huviline

Registreerunud 02.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.05 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Tsitaat:
Algselt postitas: Maljuutin20

igatahes mina nägin kui vend ostis universaal kati 1500.- pärnust rauneksist(mis on kõige odavan pood).
aga kas on see õige kat üldse?keegi veel ei olnd näind sellist katti audil all.

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 05.08.05 14:12 Tsiteeri

ei hakanud uut teemat tegema aga mulle oleks vaja 2,8-se tuksis katte.Peaasi,et otsaflantsid oleksid terved.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Püromaan
huviline

Registreerunud 01.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200

postitati 05.08.05 22:16 Tsiteeri
Katalüsaator

Kindlasti osta uus (universaalne)lase se kuskil töökojas alla keevitada ja sa tead,et ülevaatusel pole probleeme. Vanal katil võib olla kivi sees terve ,aga keemilised omadused HC ja CO kinnipüüda on eriti nõrgad või puuduvad ültse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maljuutin20
huviline

Registreerunud 02.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.05 14:12 Tsiteeri

no selge uurin asja.Aga mulle nagu tundus kui katid olid korras liikus auto nats paremini edasi ka?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]