Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Lahtised ja tundmatud juhtmed.. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1540)
Hunky
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 CD 2.2 Avant

postitati 30.07.05 09:28 Tsiteeri
Lahtised ja tundmatud juhtmed..

Tahaks küsida paari lahtise juhtme suhtes. Pilt lahtistest juhtmest on siin. Ma saan vist õigesti aru, et need kaks musta käivad oma vahel kokku (või ei?), aga kuhu need teised kaks lähevad (see pruunroheline sinise teibiga ja see punanemust) ?
Siit lugesin veel, et see must pistke peaks olema seotud külmkäivitusega või nii.

Igastahes tänan kõiki ette kes oskaksid mind välja aidata sellest juhtmete salatist :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Serka
huviline

Registreerunud 12.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0

postitati 30.07.05 13:14 Tsiteeri

ei saa pildis õieti aru, kus see asub, aga tunduvad, nagu oleksid surveanduri juhtmed, äkki eksin-kontrolli huvipärast.....ma lihtsalt pakkusin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 30.07.05 14:45 Tsiteeri

mul audi 200 ja puna-roheline läheb termolylitisse mis asubwastegate peal/külmkäivitus mootori all ja lülitab ta tööle pihustijahutuse

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hunky
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.05 19:58 Tsiteeri

Vabandust halva pildi pärast:( Aga siin on suurem pilt mootorist mis näitab ära selle väiksema pildi võtu kohta. Loodan, et sellest rohkem abi;)
Vahepeal olin need mustad ühendanud kui mingit muutust ma küll tähele ei pannud.

Hunky
huviline

Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.05 17:56 Tsiteeri

Nii. Täna tekkis mul seoses juhtmetega järgmine jama. Külmkäivitus pihusti juurest tulevad kaks juhet: sinine/valge ja roheline/valge. Põhimõtteliselt leidsin testriga üles kuhu sinine/valge läheb e. jaguneb aga see roheline/valge jäi suureks mõistatuseks. Jamasin mingi 4-5 tundi, aga seda juhet ma ei leidnud :( Kontrollisin näidukuplokki minevad juhtmed ja siis veel need juhtmed mis läksid ajju, aga ei midagi, tester ei teinud välja mitte kordki. Aga ma tean, et sinna kümkäivitus pistikusse vool läheb. Mõõtsin külma mootoriga käivitades järgi ning näitas paar volti. Minu arust peaks ikka olema mingi 12 volti siiski. Selle pärast otsingi seda taga, et ühendused üle vaadata jne.

Kui keegi teab kuhu see roheline/valge juhe läheb oleks hea kui oma teadmised siin esile tooks:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.1% - SQL: 73.9%]