antsvolli
huviline
Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal
Auto: 911T, A8 D2
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 07.02.19 11:47
|
|
|
Audi 4.0 twin-turbo OT
Väga OT-ks läheb. IMO täiesti mõttetu suhtumine, et kui kuut ei meeldi osta Lexus. RS6 C5/C6 sedaanid on oluliselt kallimad, kui
universaalid, ehk siis maailm sinuga ei nõustu. ka RS7 on järelturul reeglina kallim, kui RS6 kuut.
Laguneb see Lexus sul ka kenasti ja erinevalt Audist võid enamuse ajast B-osadest vaid und näha. Mina oma 4.0TT sedaani mingi toyota vastu küll ei
vahetaks, täiesti nulljuhitavuse ja nullemotsiooniga auto minu jaoks, rääkimata sellest, et seal on 100kw vähem - mul tekib vägisi selline tunne, et
sa teoretiseerid siin asjadest, aga reaalselt pole istunudki üheski sellises autos.
|
|
|
|
antsvolli
huviline
Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.19 14:05
|
|
|
Audi 4.0 twin-turbo OT
Minu arvamus on, et kui sul ei ole sellist autot, ei ole lähiajal plaanis soetada ja/või ei tegele selliste autodega igapäevaselt siis tasuks järgi
mõelda, kas on üldse mõtet sellisesse teemasse postitada.
See teema hakkab vaikselt normaalse diskussiooni pealt liikuma "oikuiäge link, ma tahaks ka" SR pihkurite kategooriasse...
Palun mitte solvuda, ei midagi isiklikku.
|
|
|
|
antsvolli
huviline
Registreerunud 06.01.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.19 18:07
|
|
|
Audi 4.0 twin-turbo OT
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Minu arvamus on, et kui sul ei ole sellist autot, ei ole lähiajal plaanis soetada ja/või ei tegele selliste autodega igapäevaselt siis tasuks järgi
mõelda, kas on üldse mõtet sellisesse teemasse postitada.
See teema hakkab vaikselt normaalse diskussiooni pealt liikuma "oikuiäge link, ma tahaks ka" SR pihkurite kategooriasse...
Palun mitte solvuda, ei midagi isiklikku. |
Kui mul midagi öelda on siis ütlen. Mingi suvaline luksepp ei dikteeri mulle mida ma kirjutan
Selle OT võib ära deletida.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.19 18:10
|
|
|
Audi 4.0 twin-turbo OT
Tsitaat: | Algselt postitas: antsvolli
Kui mul midagi öelda on siis ütlen. Mingi suvaline luksepp ei dikteeri mulle mida ma kirjutan
Selle OT võib ära deletida. |
Eks unista 4.0TT-st edasi. Ma ei tea muidugi kas see minu kohta käis, sest lukksepa ametit ma kunagi pidanud ei ole.
|
|
|
|
|