Registreerunud 21.11.18
Kasutaja on eemal
postitati 28.12.18 15:21
Midbass kõlarid
Tere, kuna olen autoaudio alal veel võhik, siis tekkis küsimus, et millised midbass kõlarid 1998 a4 b5 sedaanile taha panna? Soov oleks saada
võimalikult madalat heli ilma subwooferit kasutamata. Hea oleks, kui komplekti hind oleks alla 100€. Samuti võite soovitada milliseid kõlareid esiuste
sisse panna.
Tänan ette!
SalmA
huviline
Registreerunud 23.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Sedan 2.5 TDI 90
postitati 29.12.18 09:15
Otsi ikka originaal Bose komplekt. Saad umbes sama raha eest.
SalmA
Some seek forgiveness, others escape...
Jyramiid
huviline
Registreerunud 21.11.18
Kasutaja on eemal
postitati 07.01.19 19:19
Kas originaal bose annab samasuguse efekti, nagu mõni paari aasta jooksul valmistatud kõlar? Aitäh vastamast muidugi!
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Algselt postitas: Jyramiid
Kas originaal bose annab samasuguse efekti, nagu mõni paari aasta jooksul valmistatud kõlar? Aitäh vastamast muidugi!
Ei ole enam see 20a vana BOSE (ei uuena, ega ammugi mitte 20aastat mänginult) mingi vastane tänapäevastele kvaliteetsetele uutele kõlaritele. Lisaks
BOSE paigalduseks vaja kogu helisüsteemi juhtmestik koos võimendiga välja vahetada. Puhtalt kõlari vahetuses pole mingit kasu, kuna BOSE kõlari
takistus on oluliselt madalam tava süsteemi omadest ja see võimendi ei jaksa neid normaalselt toita.
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
postitati 08.01.19 12:41
Uhketest kõlaritest üksi vähe kasu, effekt oleks siis kui nad kõik läbi võimendi mängiks see aga eeldab jälle korralikku heli isolatsiooni tööd koos
uue kaabeldusega jne...
Soovitan saata samasugune küsimus noortehniku info-emaili või kuhugi. Minule on nad väga häid soovitusi andnud ja teinekord soodukatki. Minu arvates
häid soovitusi, kuigi olen kah omamoodi võhik Aga info sellegipoolest.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.3% - SQL: 72.7%]