Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mõningad mured sigariga (sidur, õlisurve jne...) (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 3487)
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 3.0 tdi

postitati 24.07.05 15:12 Tsiteeri
Mõningad mured sigariga (sidur, õlisurve jne...)

Nüüdseks olen omanud oma 87 a 2.2 101kw audi 100 c3-e 2 nädalat ja on ilmnenud mõningad puudused, mis muret tekitavad:

1) Auto käivitub külma mootoriga halvasti. Soojalt läheb poolest pöördest, naksti, käima. Piisab sellest kui auto seisab 10-15 min ja käiata tuleb juba 5 sekundi ringi või rohkemgi vahel. Sõber ütles, et küünlad on läbi ?!

2) Avastasin, et süüte sisse keerates ei sütti õlituli. Pirn on terve. Mida järgmisena peaks vaatama? Kas Autocheck annab ka märku kui õli surve on madal? Mootori käivitamise järel on aeg-ajalt kuulda kergelt nuka-tõukurite klõbinat (ise arvan et on see, pead ei anna). Kardan et äkki õli surve on sitt ja eelmine omanik on surve anduriga miskit ette võtnud et ta märku ei annaks.

3) Avastasin, et läbi on lõigatud ca 3-4 cm paksune kummivoolik, mis läheb õhufiltri korpuse ülevalt otsast klapikambri kaane külge. Õhufiltri külge jäänud ots on suletud enam-vähem õhukindlalt, kaanest tulev ots vedeleb lihtsalt seal filtri korpuse juures. Kusjuurs avastasin, et selle kaanest tuleva vooliku ots on õline ja sealt on kere peale ka tilkunud õli.?!? Avastasin ka, et õhufiltri alumine ots on õline. Kas tegemist on karteri tuulutusega ja sellest võib järeldada, et mootor hõre ja surve karteris??:(

4) Lahti oli ühendatud 1 kahest pistikust, mis asuvad gaasiklapist veidi aku poole. Nendest oli lahti ühendatud ülemine. Ühendasin kokku tagasi - mingit vahet ei ole märgata. Vaevalt, et pistik lihtsalt ise lahti oli tulnud, kuna pistik asub metall ümbrise-klambri sees, mis teda seal ikka päris hästi kinni hoiab, aga tolle pistiku mõlemad otsad olid kuhugi alla ära peidetud.

5) Sidur jamab. Selle veaga sai auto ka teadlikult ostetud (sain 3 kilo alla). Nimelt ei lahutanud sidur eriti hästi ja pedaal värises-plärises jala all. Kohapeal sai käigud sisse vaid kõva ragina saatel. Kahtlused, et sidurikorv peetis. Käis auto remondis, öeldi, et siduriketas ja korv on korras, neid ei vahetata, aga katki oli survelaager, millel olid ära murdunud mingid "kõrvad" ja ta oli paigast nihkunud. See vahetati ära, nüüd sidur lahutab küll, aga aeg-ajalt kaob jälle ära - hetkeks olukord nagu endine. Pedaal läheb lihtsalt pehmeks ja umbes poole pealt alles hakkab midagi mõikama. Käigud jälle raginal sisse. Tavaliselt aitab, kui sidurit paar korda pumbata - hakkab jälle lahutama. Juhtub see sõidu ajal enamasti - koha pealt minnes on siiamaani alati OK olnud. Sidur käib õliga, on õhtutatud mitu korda, asi ei muutu. Ise arvan ikkagi, et korvil midagi viga on, aga töökoda raiub vastu, et korv on korras. Veel 1 huvitav asi on see, et siduripedaal VÄRISEB ja seda koguaeg. Teatud pöörete juures pedaal ka pläriseb vastikult nagu kuskilt metall metalliga käiks. Kui vajutada siduripedaali paar sentimeetrit allapoole, siis plärin kaob, aga kergelt väriseb ikkagi jala all. Kõige huvitavam on see, et keegi ei tea, kuidas see võimalik on üldse, kuna sidur käib õliga mitte trossiga. Kas korv siiski läbi või pean kusagilt mujalt otsima viga?? Töökoda oli põhimõtteliselt nõus vahetama mul korvi tasuta (korvi ostan muidugi ise) kui tõesti on viga korvis ja nemad seda aru ei saanud. Ei tahaks nagu uuesti 1.5 K tööraha maksta kui ikkagi ei ole korv ja viga ei kao.... kulud seega oleksid 2,5 K tühja.....

Igatahes... loodan, et viitsite selle pika jutu läbi lugeda ja mulle nõuandeid jagada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 25.07.05 07:16 Tsiteeri

vastus nr 2.-le: kui on autocheck siis õlituli ei süttigi sest see funktsioon on autocheckil olemas koos kolme piiksuga, mul ta ikka viniseb vahete-vahel.
siin ka rohkem autocheckist(ps. sigaril kõiki neid funktsioone ei ole) http://www.s2central.net/autocheck_02.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 25.07.05 07:35 Tsiteeri

Kui räägid et sidurit vaja pumbata jne, siis soovitaks pumbas ja töösilindris mansetid ära vahetada, jupid saad forsist koidula eest ja töö teed ise.

hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 25.07.05 08:21 Tsiteeri

1 vastus:
vaheta ära kyynlad, juhtmed, jagaja kaas ja rootor. kui asi ei muutu, siis mine speedsteri ja lase hannesel pritsepea ja benaa pump/surved ära kontrollida

3 vastus:
need voolikud on karteri tuulutus voolikud. kui ta on katki siis ühenda nad kokku või pane pimedad ette... sealt ei tohi ta õhku vahele saada... siis hakkab ka kehvasti käivituma ja võib ka yldse mitte käima minna.
karterituulutusest tulevad voolikud on tahestahtmata õlised... sinna ei saa midagi parata. aga kui õhufilter õline, siis see vaheta ka ära

4 vastus:
need lylitid peaks olema seal kylmkäivitusmootori lylitamisteks... alumine vähemalt... ylemise vajalikusest ei ole ma ka veel aru saanud:

5 vastus
mul on pakkuda 2,1T mootoripealt maha võetud siduri korvi ja ketast ja hooratast... kui nad sulle sobivad, siis saad suht soodsalt kätte. endal vahetasin nad ära ainult selle pärast, et mootor oli maas ja oli seda hea ja lihtne teha, et ei peaks millalgi lähiajal seda tööd uuesti ette võtma aga nii ketas kui korv on terved ja peavad... muidugi soovitaks ketta katted ära vahetada

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 25.07.05 10:44 Tsiteeri

käivitamisel hürotõukurite klõbin on normaalne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.05 20:07 Tsiteeri

Tänan vastuste eest :) Tundub, et ma mõne asjaga muretsen liialt palju ka. Siduri mansettide kohta uurin. Järgmine nädal tuleb 1 targem mees puhkuselt tagasi ja lähen tema jutule.

halvasti käivitumise kohta ja karteri tuulutuse läbilõikamise kohta sain infot auto üle-eelmiselt omanikult, kes seda pikka aega omas, nimelt ta siin AC-s ka liige ja saatis mulle päris pika ja asjaliku U2U ;)

loodan et ta ei pahanda kui tema sõnumi ka siia teistele lugemiseks postitan

Tsitaat:
Tere. Olin selle auto omanik pikka aega. Minu käes auto sõitis ilusti ja tegin endast kõik, et ta korras oleks. Aasta otsa sõitis sellega juba uus omanik. Paistab, et on teisele natuke liiga teinud?! Käivitus ei olnudki tal kõige parem, 3xkäisin selle asjaga diagnostis. Öeldi kõik on korras, viga me ei leia? Lõpuks harjusin ära! Õlituli pole sellel autol kunagi põlenud, kuna tal on olemas kontrollersüsteem, siis see teavitab õlikannu piiksuga kui midagi viga. Mootor minu käes ei klõbisenud. Sõitsin ainult BP3000 õliga ja vahetasin iga 10000 takka. (Kas õli on ära vahetatud?) Selle tuulutusvooliku kohta on selline ajalugu: kuna minu sõit oli peamiselt linnas, siis talvel kondenseerus sellesse voolikusse tohutu vesi, mis auto seisma jättes ära jäätus. Kui hommikul käivitasin oli tuulutus kinni ning hakkas tööle nn. "tuulutus õlivarda kaudu". Nii et talvehommiku üllatus oli see, et kapotialune oli õli täis. Miks ta nii tegi, ei osanud mulle keegi vastata. Nii soovitatigi tuulutus panna ilma õhupuhastit torkimata. Pistik sai lahti võetud ühel talvel, kui auto ebamääraselt hüppama või nõkutama hakkas. Siis see kadus ära, bensukulu tõusu märgata polnud. Muud probleemid on juurde tulnud uue omaniku käes läinud aasta jooksul. Müüsin auto ära heas seisukorras. Auto meeldis mulle väga ja kahju oli teda müüa. Eks tegemist juba vanemat sorti autoga- kus vigadest ei pääse. Palju jõudu ja ära üle muretse! Loodan, et saad peagi auto sõidukorda.

Tekib siinkohal küsimus, et mis ma selle karteri tuulutusega peaksin tegema? uue vooliku ostma ja lootma, et talvel ära ei jäätu? praegune olukord vist ei ole väga hea kus tal on võimalik sealt torust igasugu jama sisse imeda?

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.05 20:14 Tsiteeri

Keegi miskit siduripedaali värisemise-plärisemise kohta ei oska öelda?? ja kas keegi oskab öelda, kas hollow pakutud 2.1T mootori korv ja ketas või emb-kumb neist üksi (hooratast vist ei ole tarvis) sobivad minu autole?

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.05 21:33 Tsiteeri

krt kui kurjaks ajab, 2x järjest juba... vajutan valel hetkel tagasinoolt ja terve tekst kaob :mad:

see selleks..... aga

auto käis täna siis õli vahetuses. eelmine omanik oli sama õliga sõitnud 28 tuhat :o
süüte spets vaatas ka süüte süsteemi üle - pani küünlavahed õigeks (küünlad olid ise täitsa korras veel), kruttis veidi süüdet ja segu... jne. auto läheb veidi paremini käima küll nüüd aga ikka ei ole päis õige asi külmalt. Sõtes töötab ka asi paremini, tundub nagu jõudu oleks rohkem :D

Lahtise anduri kohta ütles spets, et tegemist anduriga, mis toimib mootoriga pidurdamise korral. ei pidand sest andurist suurt tolku olema, aga jupsiva tühikäigu pidi selle lahti ühendamisel vähe paremaks saama. Ei märganud mingit vahet lahti või kokku ühendatult, seega jäi kokku.

Karteri tuulutuse kohta öeldi, et võib ja peabki lahti olema see ots mis tuleb klapikambri kaanest, keegi siin väitis et peab kinni panema, aga sellisel juhul ju tuulutust ei toimuks. Sisse sealt mingit õhku ei pidand minema, ainult välja. See ots, mis õhufiltri korpusesse läheb peab küll kinni olema ja ongi mul kinni pandud. Mudugi kõige õigem oleks ära vahetada või parandada see toru, aga siis võib ta talvel lõhki külmuda kui sinna kondensi koguneb palju :D

Õhus on küsimus SIDURI kohta, MiKS see pedaal ikkagi niimoodi sirieb-piriseb-väriseb-pläriseb? Kellelgi ei ole olnud siis taolist probleemi? Esmaspäeval lähen forssi töösilindri ja pumba muhve ostma, eks siis annab tunda kas oli asi selles miks sidur ära tahab kaduda ja väriseb. See plärin käib igatahes tõsiselt pinda..... see on ikka suht vali (äratab magajad autos ikka üles) 2 variant on, kas muusika valjemaks, või sõita vahemikus kuni 1500 pööret või siis mingi umbes üle 3000, siis ei teki plärinat :P näiteks maanteel 90nega sõites pläriseb pedaal stabiilselt koguaeg, 120nega hakkab vähemakas jääma juba (5nda käiguga siis).

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 28.07.05 19:59 Tsiteeri

1. probleem on sul külkäivituspihusti viga ja seda 100% .
Ütleme nii, et tüüpviga. Bensiin vajub paaki tagasi ning külpihusti ei pihusta bensiini hetkel peale kui vaja oleks.
Pikal käivitusel pumpab bensiinipump lõpuks kutuse ise peale.

Klõbin on külmalt üsnagi normaalne neil, kui soovid sellest lahti saada siis vaheta nookurid ära, kui oskad siis saad ~1500.- hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.05 21:03 Tsiteeri

Kas selle külmkäivituspihusti peaks siis välja vahetama?? mis selline maksta võiks ka (ei mõtle nüüd uut).
Kõige suurem mure on ikkagi siduriga

EX
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 1,8 87

postitati 29.07.05 06:50 Tsiteeri

Minul oli sama mootoriga samalaadne häda. Siis külmkäivitusega. Aga viga ei olnud mitte pihustis vaid hoopis külmkäivitus pihusti andur oli peetis. Sain romulast 25 eeguga korras anduri ja käis nagu laks. Lase enne kellegil targal testriga seal kallal käia.

TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.05 07:33 Tsiteeri

Piduri töösilindrid soovitaksin siiski välja vahetada, praktika näitab, et remontkomplektist kasu suurt ei ole - ei jää pidama.Vigastest töösilindritest on ka tingitud värisemine ja vibratsioon, samas kui ketas ja korv ei tööta hästi kokku, võib auto ka kohalt võttes vibreerida.
Kas siduri pedaal tuleb ilusti üles tagasi või saab seda varbaga veel mõned sentimeetrid enda poole tõmmata?
Katreri tuulutuse voolik vii klapikambri kaanest pikema voolikuga alla poole ja kinnita sinna kugugi üks plastikpudel, mille sisse vii tuulutusvoolik, see, et sealt õli tuleb on täiesti tavaline - näitab, et mootor ei ole enam uus.
Kontrolli üle ka õlisurve andurid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.05 09:36 Tsiteeri

pedaali saab tagasi tõmmata veel varbaga!! aga kogu aeg ei ole see asi ühte moodi. Aeg-ajalt on nagu ok, aga mida rohkem ta väriseb ja mida halvemini lahutab seda rohkem tõmmata saab pedaali ülespoole. Kohalt võttes auto kergelt vibreerib küll, aga see on ikka hästi kergelt. Sidur võtab põhja poolt koguaeg. normaalne see ei ole, kuna kui istun mõnda teise autosse (vw jetta või volvo s70 tavaliselt) siis olen alati alguses hädas, ei oska sidurit kasutada ja kipun libistama - st ei ole harjunud et võtab ülevalt.

ps. TT, kas mõtlesid piduri töösilindrite all siiski siduri omi?

TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.05 15:26 Tsiteeri

Sidurit ikka

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.05 08:34 Tsiteeri

Palun vastake, Kas hollow pakutav 2.1 T mootori sidur sobib minu 2,2 mootorile? Täna linna ja homme tagasi, saaks kohe ära tuua!

Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.05 08:06 Tsiteeri

mul siduriga see probleem, et mingi aeg läks kärssama... ja peale seda hakkas vaikselt ära kukkuma.. pedaal vajus põhja ja ei lahuta enam.. st. lihtsalt põhi tuleb vastu ja ei ole rohkem võimalik pedali kuskile vajutada ja niisiis tuleb käike raiuda.

kas nyyd siduriketas kööga või siduri töösilinder?

KU moto, hydrauliline sidur

edit: kuna vastust ei tulnd, lammutasin julmalt järjest laiali.. õnneks piisab vast töösilindri vahetamisest...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.05 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dants
Palun vastake, Kas hollow pakutav 2.1 T mootori sidur sobib minu 2,2 mootorile? Täna linna ja homme tagasi, saaks kohe ära tuua!

asjaga on hetkel väga kiire, pean ära sõitma tallinnast mõne tunni pärast

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 01.08.05 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dants
Teatud pöörete juures pedaal ka pläriseb vastikult nagu kuskilt metall metalliga käiks. Kui vajutada siduripedaali paar sentimeetrit allapoole, siis plärin kaob, aga kergelt väriseb ikkagi jala all. Kõige huvitavam on see, et keegi ei tea, kuidas see võimalik on üldse, kuna sidur käib õliga mitte trossiga.

Krt võtku - mul oli enda 200 juures tihti sama jama et see toru, mis siduri peasilindrist sinna kapoti alla läks, vibreeris vastikult teatud oludes ja loomulikult jäi vait, kui pedaali tiba alla vajutada...

:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.05 22:34 Tsiteeri

nonäed siis, aga miks ta nii tegi, seda ei tea, jah? :D Forsist pakuti, et ehk on mootori padjad peetis ja sellest tekib värin???

Ostsin hollow käest ketta-korvi-hooratta ära (suured tänud soodsa hinna eest). Peaks nagu sobima uuringute kohaselt. Lisaks ostsin veel forsist remontkomplekti siduri peasilindrile (60 krooni) ja igaks juhuks ka uue survelaagri (160.-). Töösilindri kohta öeldi nii, et remontkomplekti pole, on ainult koos uue silindriga ja see nali maksb 800 eeku :( Nii aga nüüd tekib küsimus, et kus asub ja milline näeb välja minu autol siduri peasilinder - tahaks nagu teada millisel jubinal ma neid tihendeid vahetama pean hakkama :P ps veel, et kas töösilindrit saab vahetada ka nii, et kast on küljes, või tuleb selleks kast maha võtta? et siis võibolla oleks mõttekas see silinder siiski kohe ära osta ja ühe hooga vahetada kõik asjad?!

teisest asjast ka.... laupäevase suure vihmaga kadus mootorilt nagu õige jõud - mulle tundub, et mootor jätab vahele ja seda teeb ta nii tühikäigul kui ka kiirendades. Aeg-ajalt siiski nagu oleks jälle jõud tagasi, aga see on vaid mõneks hetkeks. siis jälle jätab vahele ja ei liigu hästi.

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.05 16:15 Tsiteeri

nii, selle vahelejätmise teema sain täna korda, keskmise silindri küünal oli ära kustunud ja vihmaga polnud sel miskit pistmist :D

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 "sigar", UAZ 469

postitati 05.08.05 08:57 Tsiteeri

4. Pistikute kohta. Roheline on ühenduses tühikäiguasendi lülitiga (asub seguklappide all, kui seisval mootoril klappi liigutad on kuulda klõps). Pruun läheb õhufiltri korpuse peale klapi juurde, kust tuleb voolik sisselaskekollektori/õhulugeja vahelisse lõdvikusse (või kuidas seda tabavamalt nimetada) Mõlema pistiku juurest lähevad juhtmed armatuuri all paiknevasse juhtplokki, mille põhiülesanne on tühikäiguregulaatori juhtimine. Asja point minu arusaamist mööda selles, et sundtühikäigul (gaas maas, pöörded üleval) katkestada kütuse etteanne (ilmselt põhiargument keskkonnakaitse, samuti kütuse kokkuhoid). Toimub see nii, et gaasi vabastades annabki see lüliti juhtplokile märku, plokk saadab signaali mainitud klapile, klapp avaneb, suure vaakumiga mootorisse tõmmatav õhk pääseb õhumõõteklapist mööda, õhumõõteklapp võtab tühikäiguasendi ja kütuse etteannet seega vähendatatakse. Mingitel x-pööretel (juhtplokk saab ka jagajalt signaale) see klapp sulgub ja normaalolukord taastub. Järelikult mootori tööd see otseselt ei mõjuta. Tühikäiguregulaatorit mõjutab ehk see roheline pistik, 100% ei tea.

Mis puutub õlirõhu tulesse, siis irooniline, et pirn on, aga juhetki sinna ei tule. Sakslased täpsed ja korralikud inimesed:D

sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 05.08.05 09:40 Tsiteeri

Eks see pirn saab siis oma sutsaka trükiplaadilt.

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.05 09:54 Tsiteeri

Vot seda ma just tahtsingi öelda, pirni juures on loomulikult oma trükiplaadi voolurajad olemas, aga kui neid mööda jälgi ajama hakata, siis jõuab kellaploki vasakpoolse pistikuni, kust juhet edasi ei lähe (õigemini sisse ei tule). Vasakpoolne pistik on üldse suht tühi, 12st (oli vist???) klemmist on kasutusel mingi 5.

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.05 18:59 Tsiteeri

ketas-korv-hooratas vahetatud. Pedaal igatahes enam ei värise ja ära pole ka veel kadunud sidur. Pedaal kohe hoopis raskem :P (turbo mootori sidur läks ju sisse)

Vahepeal olen teinud veel ühe tähelepaneku. Jagaja ja plokikaane vahelt lekib õli. Kas seal on mingi tihend vahel mida saaks vahetada? kas ma saan selle tihendi näiteks forsist? on vahetamine keerukas töö ja kas midagi võib paigast ära ka minna vms?

pikkpresident
huviline

Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.05 19:42 Tsiteeri

Seal on küll üks hästi õhuke papptihend. Ma ei tea mis ta poes maksta võib, aga pole ka mingi kunst ise teha. Keerulist pole seal midagi, aga süüte võid küll paigast ajada. Kindlaim variant: keera 1.sil ülemisse surnud seisu (märgid vända rihmaseibil ja hammasrihma kattel), võta jagaja kaas maha (veendu, et rootor ikka 1. sil juhtme peale näitaks) ja tee rootori ja jagaja korpuse peale näiteks värvi või markeriga märgid. Siis tee märgid ka jagaja korpuse ja plokikaane peale (soovitavalt meisliga vms, et jääksid täkked). Parem siiski kui klapikambri kaas on maha võetud, saab paremini jälgida, kuidas jagaja nukkvõlliga hambumisse läheb. Esimesel võimalusel lase süüde siiski spetsialistil üle vaadata/paika panna, aga ka nende omatehtud märkide järgi ei peaks väga mööda minema.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]