Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Mure käivitamisel!!! (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 2559)
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q, B4; Honda Accord Tourer

postitati 25.10.02 08:03 Tsiteeri
Mure käivitamisel!!!

Muidu mootor tuksub igati ilusti aga kui masin nac leige või soe siis käima minna hästi ei taha, külmast peast läheb esimese matsuga ja soojast peast ka aga nagu nac seisnud pärast sõitu siis käia teist parjalt enne kui tuurid ülesse võtab!
Süüde ja muu värk on paigas, ka kuskil paranduses pole keegi miskit öelda osanud, äkki kellelgi siin on sellega seoses miskit kogemust?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 08:51 Tsiteeri

Kui karpaga mootor siis mul on sama jama ning ühest kohast mulle öeldi, et see vanemate autode viga, et tegivad miskid bena aurid ja siis vajab tiba käiamist.
Sõber siin pakkus ka sellise variandi, et kui klapisääre tihendid läbi siis seisma jättes vajub õli silindrisse ja kohe ei käivitu... kuid siis peaks sama ka külmast peast olles olema. Et, kui õli võtab pill, siis nagu tuleks ka see üle vaadata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 09:17 Tsiteeri

Vat see see huvitav asi ongi, et õli ta võtab normaalselt ja muude vedelikega ka asi korras, mootorile sai aasta tagasi kappremont tehtud nii, et selles nagu oceselt ei tohix mure olla, et kuskilt miski asi lekiks. Ja mul on sissepritsega mootor ilma ajuta siis!

mootor vist miskine 2,2l sissepritsega, masin ise aastast 84.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 10:09 Tsiteeri

Pritse ei saa ju ilma ajuta olla... mis seda pritset siis juhib?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
s
huviline

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 10:10 Tsiteeri

mehaaniline pritsung, 1 samm karpast edasi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 10:24 Tsiteeri

Vaakumiga kuidagi seda juhitaxe. Vähemalt nii olen mina asjast arusaanud:).
Seal vahel miskine surveregulaator millega seda kütuse värki regullitakse.

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 25.10.02 10:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ranz
Pritse ei saa ju ilma ajuta olla... mis seda pritset siis juhib?

Vot sellest asjast mina aru ei saa. On jah mehaaniline aga samas on aju ju ka reeglina täitsa olemas. Mul 200-l vähemalt on. Mida see aju juhib siis? Midagi ta ju ikka juhib.

Märkus: üks samm karpast edasi oleks minu arvates siiski monopritsung.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 11:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja s
mehaaniline pritsung, 1 samm karpast edasi

ehk siis monopritse mis audidel üsna levinud. oman ise 1,8 monopurset
ja aju pole

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
s
huviline

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 11:28 Tsiteeri

seda mootorit saaks veel edasi ehitada kui see pritsung seal minema visata ja sportkarpa peale panna, asi läep äkilisemaks :)
kusjuures vahet ei pidavat olema kas turboga või ilma mootor, mul tuttav mootorisepp seletas miskit

Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 11:29 Tsiteeri

kummale see viimane jutt oli:)? Kas mulle s:)? Kui mulle siis kuulan erilise huviga:)!

Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 25.10.02 12:00 Tsiteeri

Mul autol sama probleem. Pole viicinud veel süveneda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.02 12:08 Tsiteeri

Olen kuulnud, et paaril täpselt sama mure on! Üks sõber arvas, et äkki viga võib olla selles surveregulaatoris, et tal need spiraal vedrud seal sees ära väsinud, iseenesest olex neid vedrusi lihtne vahetada kui teaks nende originaal kõrgusi. Uus surveregulaator aga pidi maxma hiad nucu, öeldi, et kuskil nii üle 5kilo.

Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 25.10.02 12:11 Tsiteeri

Seda peab QUATTRO või KYBBi käest kyssama. Kahjuks ei ole ise asjaga kursis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 25.10.02 15:27 Tsiteeri

ajuga on ke-jetronic,ilma ajuta on k-jetronik.kui keegi tahab oma silmaga näha siis on mul täiesti olemas 2,1 ILMA AJUTA TURBOMOOTOR,mis arendab julged 125 kw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 27.10.02 08:39 Tsiteeri

Tra mul on sama jama viimaselajal tekkind, külmast peast läheb normaalselt käima aga kui sõidust tuled just ja auto ca 10 minti seisab siis on käivitamisega probleemid, tükk aega peab käiama. :(
Tegu siis 2,2i (meh pritse) 86a mootoriga.
?ootan kah mõnd asjaliku vastust :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.02 09:41 Tsiteeri

mul jäle sedasi et külmalt ei lähe käima aga soojalt läheb laxult. kui auto seisnud 3+ tundi (nu ütleme et terve öö) siis hommikul käian ikka 10+ sec. aku on kusjuures tutikas! aga kui seisab nii 30 minti tund.. siis käivitub normaalselt veel

sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 27.10.02 17:27 Tsiteeri

viga võib tõesti olla rõhuregulaatoris.mõõta võiks ka takistust klemmidel.seal on kindlad ühikud.endal on sama jama.külmalt on matsukas.teineasi mis võib olla on sama regulaatori vaakummembraan aga sellega kaasneb tühikäigu lonkamine.pidust on vaga raske leida,tüüpiline et membraan lekib.uus on ca 5000-6000.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.02 18:32 Tsiteeri

Tühikäigul hoiab ta mul pöördeid igati ilusti ja ühtlaselt, paremat ei oskagi tahta aint, et vahel kui gaasi lahti lasen jääb ta käima nt 1100 pöörde peale ja siis teinekord 900 või 950, kuid käib selle pöörete arvu juures ühtlaselt edasi! Väljasuremis märke pole kordagi näidanud. See surveregulaator ise ehituselt jumala lihtne muidu, ise arvan et kui saax need kax spiraal vedru seal sees uutega asendada peax asja nagu korda saama, kui just jah membraan ka läbi pole aga kus kohast saax nende vedrude selle kõrguse teada!!!????

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 30.10.02 16:08 Tsiteeri

Mulle öeldi et bensiini survega on mingi jama, kuskilt vist saab õhku vahele ja bensiin vajub nö alla tagasi (või tilgub maha). Sellest ka pikk käivitamisaeg, weekendil siis peab auto kanalipeale ajama ja otsima kust lekib :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sam
huviline

Registreerunud 27.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: audi- A6 2,8 142kw

postitati 30.10.02 17:29 Tsiteeri

süsteemis on surve päris suur nii et kui lekib peaks juba ninaga tundma kus viga asub.või vaadata surve akut.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 30.10.02 21:58 Tsiteeri

otsi kuskilt manomeeter vahele,näed kohe rõhukõikumise ära,samuti väga hea benapumba kontrollimiseks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ull
klubiliige

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.02 07:34 Tsiteeri

Põhja all käies tundsin bena pumba juures haisu kll aga näha pold küll et kuskilt lekiks! isegi käivitamisel mitte ja bena pump mul aint aasta vana nii, et selles ei saa ka nagu viga kuidagi olla!!!

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 31.10.02 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:

otsi kuskilt manomeeter vahele,näed kohe rõhukõikumise ära,samuti väga hea benapumba kontrollimiseks

kuda seda manomeetrit seal kasutada saab? ja milline see manomeeter olema peaks?

MEELIS
huviline

Registreerunud 14.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Honda TYP-R

postitati 31.10.02 07:44 Tsiteeri
pihustid

Niinimetatult kusevad.See tähendab,et peale välja suretamist pihusti ei sulgu kohe,vaid laseb väikese sirtsu järgi ja on selline tunne nagu karpaga,et on täis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.02 07:48 Tsiteeri

mul möödeti benapumpa, ja 4 bari oli.. on see ok?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]