Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem VE veovõlliga C5 kerel (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1354)
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 11.09.18 06:02 Tsiteeri
Probleem VE veovõlliga C5 kerel

Tere!

Teeninduses vahetati VE veovõll. Vasakule rooli välja keerates hakkab aga pooma/raksuma. Teepeal sõites oli enne uuesti remonti minekud ka miskit kahtlast kobinat kuulda - mis peale veovõlli kontrolli kadus. Veovõlli kontrollimisel viga ei leitud.
Kui tõenäoline on see, et mingi detaili kulumine laseb rooli liiga palju välja keerata(vasakule poole)?
Mis seda üldse piirab?
Kas saab paigaldada vale veovõlli? Kui netis ringi vaadata, pakutakse 2.5 TDI MAN Q-le erineva pikkusega veovõlle. Samuti on leida ka erinevaid liigendiläbimõõte.
Enne veovõlli vahetamist ma seda viga ei täheldanud, et rooli välja keerates ragistaks. Ei oska kuidagi edasi käituda. Peaks laskma kusagil mujal veovõlli kontrollida?

Hannes

Parem surra seistes kui elada põlvili
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
joffe
klubiliige

Registreerunud 04.04.14
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.18 07:53 Tsiteeri

Arvan, et peaksin sinna teenindusse pöörduma, kus vahetus toimus. Lase teha proovisõit ja otsustagu siis, milles asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 11.09.18 08:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: joffe
Arvan, et peaksin sinna teenindusse pöörduma, kus vahetus toimus. Lase teha proovisõit ja otsustagu siis, milles asi.

Seda ma tegingi. Tegime ka tiiru ümber töökoja peale veovõlli ülevaatamist- siis seda kobinat auto muidugi ei teinud mis töökotta minnes olemas oli
:mad: Ma ei saa sellest esisilla ehitusest väga hästi aru, aga nende väitel pidi mingi jubin kulunud olema, mis rattal liiga välja pöörata laseb. Ootan siiani nende hinnapakkumist, siis saab teada millega tegu.
Ma ei taha kedagi mustata, aga mis asi seal siis nõnda kuluda saab, et ratas liiga välja keerab ja võlli pooma hakkab?
Veovõlle on ka hinnaga seinast-seina. Paigaldati mingi ca 100 eurone, netis on leida ka 200+ euri maksvaid.
Praegu on nii, et peaksin vasakule väljakeeramist vältima.

Parem surra seistes kui elada põlvili
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.7% - SQL: 74.3%]