Pealkiri: K: Kas keegi teab kus testitakse Tartus kliimasüsteeme?
(Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1308)
kuusk623
huviline
Registreerunud 02.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 avant
postitati 13.07.05 19:44
K: Kas keegi teab kus testitakse Tartus kliimasüsteeme?
Samas ka küsimus, kas kliimapumpa saab kuidagi taastada või tuleks osta uus? Kas kellelgil on kogemusi, et kliimapump ajaks freooni välja. Nimelt uut
autot ostes väitis müüja, et kõik on testitud peale kliimapumba. Freoon püsib sees aga umbes 1 nädala? Kas kellelgil on inffi, kuidas süsteem kõige
lihtsalmini freoonikindlaks saada? Äkki keegi oskab öelda ka kas audi 200 2,2 T uus pump on sigakallis? Ja kuidas on teie arvates lood lammarist
pumba ostmisega?
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
postitati 14.07.05 10:24
mine Tartus Tehase 21A ja küsi Teet´u (56 251 076). http://www.hot.ee/autodiagnostika/
Ja kui talle ikka ilusti räägid, et väga vaja jne siis teeb kiirelt ära.
Süsteemi kontrolli ja täitmise eest võttis juuni algul 500.-
Vaata et kahe raudtee vahele ei lähe! Väga halvad kogemused sealt ühe ülbe selliga. Läksin nimelt kontrollima kas süsteem kuskilt ei leki, siis mees
nagu kapoti lahti tõmmasin arvas, et sellisele ei tohiks üldse kliimat peale panna. Järgnevalt ei leidnud ta ühte radika ja radikatoru vahelist
tihendit vaid arvas lambist et keere on maas. Pärast kasseeris 300 ja siis ma arvasin et enam sinna ei lähe
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
postitati 14.07.05 12:04
Õige link DIA lehele on SIIN.
Aga mine parem ise kohale, ära hakka helistama, neil on seal ehtne hullumaja. Otsi Teet üles ja räägi otse temaga. Ametlikult on järjekorrad üle 2
nädala pikad.
Ma ei usu, et sul kompressor õhtul on, pigem mingi tihend või toru kusagil.
Teedul on üsna meeletu valik vahetusfondi osi, ka kompressoreid. Sain sealt ka ise abi, aga just tänu sellele, et ise kohale ning otse Teeduga
rääkida.
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
postitati 14.07.05 12:20
Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Vaata et kahe raudtee vahele ei lähe! Väga halvad kogemused sealt ühe ülbe selliga. Läksin nimelt kontrollima kas süsteem kuskilt ei leki, siis mees
nagu kapoti lahti tõmmasin arvas, et sellisele ei tohiks üldse kliimat peale panna. Järgnevalt ei leidnud ta ühte radika ja radikatoru vahelist
tihendit vaid arvas lambist et keere on maas. Pärast kasseeris 300 ja siis ma arvasin et enam sinna ei lähe
sa sinna ei oskand saata? siukse luuetamise peale oleks ma istund autose ja lihtsalt ära sõitnud.
kuusk623
huviline
Registreerunud 02.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 avant
postitati 14.07.05 14:24
Tnx info eest.
DIA-s nüüd käidud ja 300.- ga pidi seal järgmine nädal pumba ära testima. Eks siis teab milles asi.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]