A4sõidu alustamisel "hüppab" (2011, multitronic)
Tere
Kas kellelgi on infot, kus siin Eestimaal teab keegi Audi käigukastidest niipalju, kui mul võiks vaja minna.
Nimelt, tegemist on 2011. a audiga, 2.0 Tdi, multitronic kast. Probleem on järgmine: kui hakkan autoga kohapealt ära liikuma ja gaasi vajutan, siis
auto teeb jõnkse. Kõige paremini kirjeldab seda nt, kui manuaalkastiga lahutad sidurit halvasti ehk siis auto hakkab nagu hüppama. Eriti juhtub seda
siis, kui auto on nt väikse kallaku peal, mootor on väga soe (on olnud pikk sõit), kui ei lase autol ise liikuma hakata, vaid vajutan kohe gaasi. Kui
võtan gaasi pealt jala maha korraks ja siis uuesti vajutan, siis ei tee enam. Üleüldse mulle tundub, et kuidagi väga järsku või sellise nõksuga liigub
auto kohapealt ära. ei ole sellist sujuvat minemist nagu nt A6ga. Selle kohta on mulle öeldud, et A4 ongi sportlik ja jäigem
Olen diagnostikas käinud korduvalt, ei leitud midagi. Olen lasknud käigukastile teha nö restardi vms, ka ei aidanud.
Võib-olla kellelgi on häid kogemusi või teab kedagi kuskil, kellele saaksin minna autot näitama.
|