Autoks A6 C6 3.0 V6 TDI Q 2004
Ostes ei töötanud kütusetasemeandur, sai lastud ära vahetada.
Peale seda olen 3x ootamatult teepeale jäänud, kuna kütusenäidik näitab et 1/4 kütust, läbisõit peale täistankimist u. 430km
Arvuti näitab Sensor 1 suht liikumatult ning üle 21L pole kordagi kuvanud.
Kas pump umbes/etteandevoolik vms?
Pilt ka juurde:
Kas uue pumba proovimine aitaks?
-=/ nAUDIn \=-
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 18.03.18 08:33
Viga on pistikutes mis paagis mitte anduris. Ja tasemeandureid on kaks. Kuna juba seal susserdatud siis võibolla valesti kokku pandud andur mõne
vooliku taga või on vale andur pandud. Mingi teema oli, et parem ja vasak sobib mõlemale poole aga takistust näitavad peegelpildis.
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Algselt postitas: automees6
Viga on pistikutes mis paagis mitte anduris. Ja tasemeandureid on kaks. Kuna juba seal susserdatud siis võibolla valesti kokku pandud andur mõne
vooliku taga või on vale andur pandud. Mingi teema oli, et parem ja vasak sobib mõlemale poole aga takistust näitavad peegelpildis.
Ma olen ka ju rääkinud, et kütus paagis loksub sõidu ajal ja liigub ühest osast teise kurvides. Kuna aga sul ühe poole näit ei muutu, siis on kas
andur kinni kuisagil või rikkis.
Algselt postitas: automees6
Tänan, aga kuidas kontrollida?
Mis peaks õige ühendus ja takistus olema?
Samas kui vaid andur valetaks, saaksin ju paagi tühjaks sõita - aga ei saa.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.9% - SQL: 80.1%]