kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C7 4.0 V8 396kw
|
postitati 26.02.18 13:31
|
|
|
A6 C6 3.0tdi 171kw hommikune kigin.
Tere.
Võibolla ei ole just suurem probleem kuid kuna olen alles värske omanik siis tekib ikka küsimusi.
Ühesõnaga olen viimased päevad kui hommikuti on -15 kraadi jne siis peale käivitust on paras kigin kuskil max 5 sekundit.
Kas asi on rihmapingutis? või on veel miskit mis seda tekidada võib?
Seda juhtub vaid hommikul esimesel käivitamisel ja siis kui ikka külma üle -10 vähemalt. Edasi pole päeva jooksul täheldanud seda häält.
Suur tänu kõigile kaasamõtlejatele ja vastajatele.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 26.02.18 14:09
|
|
|
Normaalne see pole, väljend kigin on väga üldine, seega pead kellegil kes midagi reaalselt teab neist mootoreist kuulata laskma. Kett teeb pigem
kõrinat mitte kiginat
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.18 14:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Normaalne see pole, väljend kigin on väga üldine, seega pead kellegil kes midagi reaalselt teab neist mootoreist kuulata laskma. Kett teeb pigem
kõrinat mitte kiginat |
Ketiga see kigin vaevalt seotud on sest see hääl tuleb ikka mootori eest otsast.
genekas roolivõim ja kõik jooksevad eest ju ühe rihmaga eks? igatahes kuskilt sealt see kigin tuleb aga ennem kui saad aru täpselt kuskohast on vaikus
ja kõik. endale tundus et hääl jäi rohkem juhipoolsesse äärde.
Raske on ka kellegile seda kuulata lasta kui seda tekib vaid peale öö otsa seismist ja kõvema miinus kraadiga. kui selline -12 ja soojem oli siis
polnud midagi kuulda.
|
|
|
Stych
huviline
Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.18 15:56
|
|
|
Olen ise ka värske a6 omanik nüüd ja minu omal on täpselt sama asi küljes julgen pakkuda. Mootoriks küll 2.7TDI aga see ju pmtl sama asi. Minu omal on
asi igatahes mingis rullikus. Kui mootor väga kurjaks ajada siis on sõidu ajal kõrgetel pööretel ka kuulda, et mingi rullik ei ole kõige paremas
seisukorras. Nädalalõpus tegelen sellega siis võin raporteerida. Sitt uudis on see, et ilmselt tuleb nina eest nihutada, et seal kuhugi normaalselt
ligi pääseda.:
|
|
|
audisell
huviline
Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant Bitdi 2013 & Tiguan 4motion
|
|
Stych
huviline
Registreerunud 19.10.13
Kasutaja on eemal
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.18 18:20
|
|
|
Ok peale selle video vaatamist/kuulamist olen 99% kindel et roolivõim teeb seda häält. Tsekin õlitasemed ja asjad üle aga nagu aru saan siis muud väga
teha pole.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 26.02.18 18:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kresetnjak
Ok peale selle video vaatamist/kuulamist olen 99% kindel et roolivõim teeb seda häält. Tsekin õlitasemed ja asjad üle aga nagu aru saan siis muud väga
teha pole. |
Võid proovida ka õlivahetust. Kindlasti tuleb sinna sisse valada ikka õige vedelik.
Õlipaagi imitorul peaks olema peenike sõel ees, selle võiks kah igaks juhuks üle vaadata.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.18 18:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
teha pole. |
Võid proovida ka õlivahetust. Kindlasti tuleb sinna sisse valada ikka õige vedelik.
Õlipaagi imitorul peaks olema peenike sõel ees, selle võiks kah igaks juhuks üle vaadata. |
Järgmisel nädalal plaanis nkn minna ketikaane tihendeid vahetama siis lasen selle õli ka ära vahetada juba. tänud.
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.18 16:06
|
|
|
nagu ma aru saan targast interneedusest siis roolivõim tahab G 002 000 õli või CHF 11s?
Kas peale esinduse ka keegi neid müüb? automaailm jne jne
Ning mis liitri hind ka on?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 28.02.18 16:24
|
|
|
nagu ma aru saan targast interneedusest siis roolivõim tahab G 002 000 õli või CHF 11s?
Kas peale esinduse ka keegi neid müüb? automaailm jne jne
Ning mis liitri hind ka on? |
G002000 on vana kood ja vist sellega enam ei leia. G004000 on uus, autopoed soovitavad inimestele tavaliselt sünti oma kataloogide järgi, mina paneks
rohelist mineraali, Febi pakendatud näiteks. Valge purk rohelise korgiga, liitri hind jäi alla 10 eur, kui õigesti mäletan.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
rendoqoz
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.18 17:19
|
|
|
Tsitaat: | G002000 on vana kood ja vist sellega enam ei leia. G004000 on uus, autopoed soovitavad inimestele tavaliselt sünti oma
kataloogide järgi, mina paneks rohelist mineraali, Febi pakendatud näiteks. Valge purk rohelise korgiga, liitri hind jäi alla 10 eur, kui õigesti
mäletan. |
Tänud. Lähen vuran homme hommikul automaailmast läbi ja uurin mis neil pakkuda on.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 28.02.18 17:52
|
|
|
Tänud. Lähen vuran homme hommikul automaailmast läbi ja uurin mis neil pakkuda on. |
Mina soovitan sisse valada seda, mida pott ja tootja soovitab. Igasugune suvaline kasemahl, tekitab korraliku salati kapoti all. Paar € kokkuhoidu ei
vääri seda.
Loe läbi ka see teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64119
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
kresetnjak
huviline
Registreerunud 11.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.18 18:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Tänud. Lähen vuran homme hommikul automaailmast läbi ja uurin mis neil pakkuda on. |
Mina soovitan sisse valada seda, mida pott ja tootja soovitab. Igasugune suvaline kasemahl, tekitab korraliku salati kapoti all. Paar € kokkuhoidu ei
vääri seda.
Loe läbi ka see teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64119 |
ok tänud.
Lähen homme vaatan üle mida pott tahab. tean et õli tase on miinimumi peal ja nüüd -20 ma seda kortermaja ees küll ei taha vahetama kohe hakata.
pm kui pott nõuab mineraali siis seda võiks ju juurde ka kallata kuni järgmine nädal nkn lähen töökotta?
|
|
|