Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A 80/90 taga pidurisilinder (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1866)
Audi 18
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 05.07.05 10:12 Tsiteeri
A 80/90 taga pidurisilinder

vahetan tagapiduri klotse ja see silinder mis neid klotse peaks lükkama ei taha kuidagi tagasipoole minna.
,et kas on seal mingi nipp või peab eri võtmega seda keerama
(golfil pidi kuuskandiga keerama)aga audil on kahes ääres mingid süvikud ehk keegi teab.

autoks on siis a80/90 ja taga ketaspidurid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 05.07.05 10:24 Tsiteeri

Oled õieti aru saanud,peab keerama.Enne lase natuke kummi soone sisse mingit libestit,et kummi puruks ei keeraks.Ja keerata saab väga eduliselt ka nn veepumba tangidega,kuid siis ettevaatust et ei riku silindri tööpinda.
Kuna spets tööriist maksab ca 500.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 05.07.05 11:18 Tsiteeri

Mul ka just sama asi käsil.

Ma vaevu suutsin silindrid sisse tagasi suruda/keerata, kas siis tuleks teha juba silindritele remont, või käravad veel?
Pidurit vajutades välja tulid enam-vähem normaalselt.
Kaitsekummid olid terved.

Ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Audi 18
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.05 12:21 Tsiteeri

aga pidurit ju vajutada ei tohiks kui klotse küljes pole?

aga kas torutangidega teeb vist viga sellele silindrile?

Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.05 17:06 Tsiteeri

saa ka relaka võtmega,vähemalt mina sain

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Audi 18
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.05 20:17 Tsiteeri

krt keerasin naabrimehe rattavõtmega ja üks naga läks katki :(
homme proovin relaka võtmega.
aga kui keerad peab samal ajal ka suruma vist?

Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 05.07.05 20:28 Tsiteeri

Peab küll, kuigi mul üks silinder läks ainult surudes, aga seal mingi muu kala vist. (Kunagi lasin tagapidureid remontida väga kahtlases kohas ja peale seda üks ratas taga kässariga ei pidurda, ei tea milles asi, kõik nagu toimiks, tross jne aga pidur peale ei jää, üks sõber arvas, et kaotasid mingi kuuli või asja ära silindri kokku monteerimisel, ei tea täpselt. Kusjuures nad jätsid ka mingi nipli lahti, nii, et pidurivedelik oli ilusti hommikuks välja jooksnud ja kui andur ei oleks märku andnud, et vedelik otsas, siis oleks olnud laks kindel, on ikka süüdimatuid tegelasi).

Mul muidu läks väga raskesti silinder sisse, surusin/keerasin lõpuks sihukese isetehtud võtmega, vars nägi välja nagu küünlavõti (betooni armatuurist kokku keevitatud ja otsas oli plaat, millel oli kaks naga, mis istusid täpselt nendesse kahesse tühimikku). Tahaks ikka silindritele remondikomplektid ka uuesti ära teha, kuid kahjuks ei oska ise :(

Jõudu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 06.07.05 13:30 Tsiteeri

njah, ma just paar päeva tagasi ülevaatusel käisin ja probleemiks et tagumise käsipidur ei võta nii palju kui vaja. Tagumine vedru mis sadula küljes on oli ka kuidagi ära väsind. ja väikese nurga all. Samas jalapidur toimis ideaalselt. Kruvisin sadulal lahti kolvi (väikese torutangidega). Aga seal sees ei hakanud küll midagi sellist silma et mille abiga ma saaks käispiduti toimima. Täitsa põhjas oli ka mingi spilnt, seda ei hakanud igaksjuhuks ära kakkuma. Järgmine päev sain lammutusest sadula (500 eeku). Aga sellega jandasin tükk aega. Kolb ei tahtnud keerates sisse minna. Sain ta siis pika punnimise peale liikuma ja keerasin kolvi välja - ja mis ma avastasin, et seest oli kõik roostet täis ja kolvil endal ka rooste armid sisse sööbind. Egas midagi Wd40 abiks ja puhastama. Kolvil lihvisin ka suured armid maha (peenikese liivapaberi ja WD40 ga). Ja kokkupannes panin uued tihendid. Neid kaks tükki (kummilutt mis ümber kolvi on ja siis kummirõngas mis sees on). Ja asi toimib, õli välja ei aja ja käispidur on ideaalne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audi 18
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.07.05 17:06 Tsiteeri

ma esialgu püüan piduriklotsid vahetada käsipidur on väemalt praegu sekundaarne.
aga liugurid mille peal see kelk liigub peavad ilusasti liikuma vä?
mul üks oli täitsa kinni et see vist mõjutab ka klotside kulumist st üks pool kulub kiiremini.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 06.07.05 17:15 Tsiteeri

kõik ketaspidurite kolvid mis mul ette on sattunud olen keerates sisse saanud...ja need "liugurid" peavad ilusasti liikuma jah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 07.07.05 13:15 Tsiteeri

ja kui ei õnnestu seda ühte ilma (kuumutades, õlitades) lahti saada siis mul vist peaks üks töökorras kelk (liugur) olema

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audi 18
huviline

Registreerunud 21.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.07.05 18:11 Tsiteeri

nüüd on uued klotsid all tänud.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]