pointless85
huviline
Registreerunud 03.02.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.18 11:27
|
|
|
s tronic veakood
tervist.
nimelt eile maantesõidul auto viskas errori gearbox malfuncion you may continiu driving. sai käidud siis veakoodi lugemisel mis andis tulemuse 8070-
cooling oil valve p179d 00 [167]
kui keegi targem mees oskab vastata kas peab kogu selle elekrtoonika osa sealt vahetama või piisab mingist ventiilist klapist nii kui mulle audi
esindusest õeldi? autoks siis audi a6 c7 3.0tdi 180 kw 2011 dets
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 03.02.18 11:56
|
|
|
Ja ainult selline rida loetigi? Seal oli ikka palju rohkem infot ju, kui just hüppenööri ei kasutatud.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
pointless85
huviline
Registreerunud 03.02.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.18 12:06
|
|
|
ma võin tele paberi saata mis mina sain nende poolt seal on küll natuke rohkem infot millest mina ei saa midagi aru
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.18 12:41
|
|
|
Ma tean, et tihti on selliste errorite süü vigases lintkaablis, mida siin klubiski on s-tronicute omanikud vahetama pidanud. Ei tahaks uskuda, et
solenoid n471 ise vigane. Kas kórge temperatuuri viga polnud ajus? Lase esialgu maha viga ja vaata, kas kordub, enne kui midagi vahetama hakkad.
Selle jahutusringi solenoidi süül midagi kohe laiali ei lenda, kui rahulikult sóita, kui peaks korduma. Lisaks tee oma óigekiri korda, kui siit nóu
soovid.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
pointless85
huviline
Registreerunud 03.02.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.18 12:58
|
|
|
Vabandust õigekirja pärast ja tähtede vahetuse pärast. Veakoodi lugemisel prooviti ka kustutada, kuid auto uuesti käivitamisel näitas kohe same viga.
Täna korraks käivitades andis kohe avarii reziimi, ainuld teine käik, natukeaega kohapeal soenedes ja uuesti käivitades oli tagasi error mis lubas
niiõelda edasi sõita.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.18 14:36
|
|
|
Ega siis muud, kui remonti. See kes teeb neid kaste, teab, mida ja kuhumaale tuleb asjade vahetusega minna. Kui juba kast maas on ja mehhatroonika
vahetuseks läheb, tasuks ka sidurite pakk ning hooratas kriitilise pilguga üle vaadata. Muidu tuleb jälle sama töö varsti ette võtta. S-tronicute
rõõmud.
Mõni on teinud Recros Lätis, on ka Eestis pädevaid kohti. Vahejahuti solenoid lase samuti kindlasti uus panna, kui veel pole pandud. Ei maksa palju
aga tulevikus võib väga kalliks jälle minna. Ja uuema tüübi vahejahuti võiks samuti panna, kui veel vana on.
Lugemist sellel teemal http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=167967
|
|
|
|
|