puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
postitati 03.07.05 12:23
|
|
|
pleekinud värv
Oskab keegi head poleerimis vms. vahendit soovitada millega saax punase värvi tagasi?
|
|
|
värval
huviline
Registreerunud 05.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2,3 Quattro
|
postitati 03.07.05 12:55
|
|
|
ära ise pusima hakka-võid tulemuses pettuda...parem lase pesulas või värvimistöökojas proffidel poleerida...see on seda 1k väärt
200tq vastu pakun oma audit+komp...
|
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 05.07.05 06:43
|
|
|
aga loomulikult . . . hiljem vaatad, kuidas teravamatest nurkades on ka värv maha nühitud. Sellega tasuks ettevaatlik olla, kui ennem teinud ei ole.
Kõik ei ole siiski nii lihtne kui välja paistab.
Kuid läikima saab sellega tuhmi punase küll, kui kannatust on.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.05 07:17
|
|
|
kui sa teed vesipaberiga 3000 siis on oht et keerad p..
aga selle pastaga on seda väga raske teha.
ma olen oma autot 3 korda nimmodi teinud ja pole veel kuskilt nurgast värv maha tulnud.
ise asi kui sul on mingi profiriist ja kukkud seal 6000p\min lammutama siis loomulikult lased värvi maha.
aga see 110 w ludin põleb enne maha kui sa midagi hävitavat suudad korda saata.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 05.07.05 07:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pahadeplaneet
ma olen oma autot 3 korda nimmodi teinud ja pole veel kuskilt nurgast värv maha tulnud.
ise asi kui sul on mingi profiriist ja kukkud seal 6000p\min lammutama siis loomulikult lased värvi maha.
aga see 110 w ludin põleb enne maha kui sa midagi hävitavat suudad korda saata. |
ei, räägin sellest samast junnist millest Sinagi.
Õige pasta ja õige lapp mis sinna alla käib . . . st. ehtne poleerimise pasta ikka, mitte mingi teleturu kaup vms.
Jutt siis ennekõike audi punasest lakita värvist, sama kehtib ka vist kollase kohta.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.05 07:31
|
|
|
mina räägin komandant 3 ja 5,vahast 110w poleermasinast paar õlut ja las minna. tuttaval oli kunagi aasta 2 tagasi b3 täiesti tavaline punane. sai
täpselt nii tehtud ja ei juhtund midagi. ülejäänud raha mis küsiti selle eest värvitöökojas osteti lapsele kommi.
aga kui omanik ise ei julge/ei viitsi siis ma võin leida inimese kes seda kõike oskab ja on aastaid teinud,kes on ka mulle seda natuke õpetanud.
|
|
|
puruvana
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 b7
|
postitati 05.07.05 13:00
|
|
|
kui keegi õpetax nati läbi neti teel ja põhi võtted, siis üritax ise proovida. Kapott on t2itsa roosa hakab juba valgex kiskuma. Saaremaal omal
tutvust ple sellel alal.
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 05.07.05 14:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puruvana
kui keegi õpetax nati läbi neti teel ja põhi võtted, siis üritax ise proovida. Kapott on t2itsa roosa hakab juba valgex kiskuma. Saaremaal omal
tutvust ple sellel alal. |
Kui sul kapott on roosa ja hakkab lausa valgeks minema, sisi ei pruugi sa enam isegi poleerimisest abi saada.
Mul onu kunagisel 80l oli sama jama, lubati ka poleerimisega korda saada kuid asi ei muutunud sugugi paremaks.
Aitas ainult kapoti värvimine.
|
|
|
värval
huviline
Registreerunud 05.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2,3 Quattro
|
postitati 05.07.05 21:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pahadeplaneet
aga see 110 w ludin põleb enne maha kui sa midagi hävitavat suudad korda saata. |
poleermasinad ei tee 6000p/min ja püüdke ketaslõikureid mitte poleermasinatena kasutada, sest poleerimisel peaks pöörded jääma vahemikku 800-2600p/min
200tq vastu pakun oma audit+komp...
|
|
|
|