Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kuidas saab postitusele faile lisada? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1162)
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 25.06.05 11:57 Tsiteeri
Kuidas saab postitusele faile lisada?

http://foorum.audiclub.ee/faq.php?page=messages#5

kas on viga minus või ei ole seda "BROWSE" nuppu?
ei suuda nagu leida seda kuskilt:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 25.06.05 14:14 Tsiteeri

Ei saagi enam. Vähemalt tavakasutaja mitte. Pane kuskile kodukale üles ja siia pane link.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.05 15:07 Tsiteeri

seda ma tegelikult teadsin jah et tuleb kodukas teha jne
aga kolasin siin veits siin reeglites ja foorumi abi-s ringi ja leidsin sellise lause :( ja mõtlesin et äkki miski uus süsteem tulemas:o
mis tegelikult poleks üldse paha mõte :)
mina kui mitte eriline IT mees oleksin jummala rahul kui selline võimalus ka meie foorumis oleks :)
aga see puht koht minu arvamus ja ega ma tea ka milliseid probleeme selline idee AC kodukale juurde tooks :) (et muutub aeglasemaks või mis iganes)
ühesõnaga see siis hoopis mingi vana asi mitte uus? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 25.06.05 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
seda ma tegelikult teadsin jah et tuleb kodukas teha jne
aga kolasin siin veits siin reeglites ja foorumi abi-s ringi ja leidsin sellise lause :( ja mõtlesin et äkki miski uus süsteem tulemas:o
mis tegelikult poleks üldse paha mõte :)
mina kui mitte eriline IT mees oleksin jummala rahul kui selline võimalus ka meie foorumis oleks :)
aga see puht koht minu arvamus ja ega ma tea ka milliseid probleeme selline idee AC kodukale juurde tooks :) (et muutub aeglasemaks või mis iganes)
ühesõnaga see siis hoopis mingi vana asi mitte uus? :)

Vana jah. Isegi avatari ei sa panna kuigi kunagi sai. Eks ta võtab palju ketta ruumi kui kõik hakkavad oma pilte ja faile AC servusse üles panema. Aga eks jumalad seletavad kui keegi foorumit loeb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.06.05 22:35 Tsiteeri

Rain seletas kõik juba ilusti ära.

Jama on selles, et lisatud faile ja pilte ei hoita eraldi määratavas store'is, vaid MySQL'i baasis koos kogu muu foorumiga. Seega, kui igaüks saaks sinna vabalt kümnete kaupa megaseid *.bmp faile uploadida, kasvaks baas kole suureks ja õige varsti saaks meie paketiga kaasnev kettaruum otsa.

Tänud, et tähelepanu sellele juhtisid, eks koristame selle segadust tekitava rea sealt varsti ära.

Avatare on jätkuvalt täiesti võimalik meie pildiserverisse üles panna. Kel vaja, saatku vastava sooviga U2U "ac juhatus" nimele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.05 08:19 Tsiteeri

sain vastuse:)
minu poolt lukku :)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]