2,0 TD nuki ja süütenurga paikaajamine
Ostsin suht vattisaanud 2,0 turbodiisliga Audi. Varsti selgus, et surve on radikas. Kiristasin hambaid, sest olin enne ostmist ka seda kontrollinud ja
tundus OK. Point selles, et külmast peast ei saanudki aru midagi, ainult kuumalt hakkas pressima. Heakene küll, kakkusin plokikaane maha ja leidsin
sealt praod, üks nendest valgete servadega. Ühesõnaga - kaane matused. Loodan lähiajal korralikuma kaane saada. Mure on selles, et kas ma oskan
pärast nuki ja pumba täpselt paika saada. Nukkvõlli tagumisel rattal ja pumba rattal on mingid sälgud küll, aga millega nad kohakuti peavad olema?
Tundus, et ka enne ei olnud asjad õieti paigas. Kui ühel oli sälk üleval, siis teisel peaaegu külje peal. Käima läks hästi, aga väikestel pööretel
oli hirmus uimane. Pöörete suurenedes tekkis tõmme järsku.
Hoorattal mingeid märke ei leidnud. On ainult kaks soont tagumiste karteripõhja poltideni pääsemiseks. Vürtsi lisab see, et hooratas on minu arust
vahetatud ja koos käigukasti ning siduriga pentsuka omad peale topitud. Et vale siis. Esimese püta ü.s.s.-i peaks küünla august kätte saama küll, aga
on see piisavalt täpne?
|