Audi A6 S-line 2.7 TDI - 2005
Tere!
Kuna eelmine Audi (S6 C5 http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=128195) sai maha müüdud tuli edasi liikuda järgmise generatsiooni poole. Ühelt pool
edasi minek, teisalt kõva kukkumine. Seekord siis 4.2 liitrise V8 asemel sai soetatud 2.7 TDi.
S6 sai maha müüdud kuna auto oli juba 16 aastat vana ning ideaalis tulnuks kogu auto ülevärvida. Igal kere detailil oli mingi defekt - nii roostet kui
ka laki koorumist. Samuti oli problemaatiline ülevaatuse läbimine, kuna katalüsaatorid olid asendatud otsetoruga ning tagasi originaaliks ehitamine
oleks omakorda palju raha nõudnud. Sedapuhku müüsin auto raske südamega maha ning oli aeg edasi liikuda.
Uuest autost kah miskit. Tegu siis 2005 aasta mudeliga, täis S-Line pakett, mootoriks 2.7 TDI 120 kw quattro
Täpsemalt :
Keretüüp : universaal
Esmane reg : 04/2005
Mootor : 2.7 TDI 120KW
Kütus : diisel
Odom. näit ostes : 241 000 km
Vedav sild : nelikvedu
Käigukast : automaat (tiptronic)
Värvus : helesinine
Turva- ja ohutusvarustus
Roolivõimendi (kiirustundlik)
Kesklukustus (puldiga)
ABS pidurid
6x turvapadi
Turvavööde eelpingutid esiistmetel
Signalisatsioon
Immobilisaator
Stabiilsuskontroll
Pidurdusjõukontroll
Veojõukontroll
Lisapidurituli
Vihmasensor
Mugavusvarustus
Kliimaautomaatik
4x elektrilised akende tõstukid
Elektrilised välispeeglid (kokkuklapitavad, soojendusega, mäludega)
Automaatselt tumenevad peeglid (sees, väljas)
2x peeglid päikesesirmides (valgustusega)
3x rulookardinad
Uste sisevalgustus
Kohtvalgustid
Parkimisandurid (taga)
Püsikiiruse hoidja
Sisustus
Poolnahkpolster
Elektriliselt reguleeritavad istmed (mäludega x2)
4x istmesoojendused
Nahkkattega rool
Sportrool F1 käiguvahetusega
Multifunktsionaalne rool
Elektriliselt reguleeritav roolisammas (kõrgus ja sügavus, mäluga)
Nahkkattega käigukanginupp
Käetugi ees ja taga (laekaga, topsihoidjaga)
Iluliistud salongis (hall)
Must lagi
Jalamatid (tekstiil)
Audio, video, kommunikatsioon
Stereo (CD, originaal)
Helivõimendi
10 kõlarid
Subwoofer
CD Box
Ekraan (ees)
Navigatsiooniseade (Eesti kaart, hääljuhtimisega)
Autokompuuter
Autotelefon
Bluetooth käed vabad süsteem
GSM antenn
Sporvarustus
Valuveljed Ronal RS6 19x9 (suverehvid 245/35/R19)
Valuveljed Ronal S-line 18x8 (lamellrehvid)
Sportvedrustus
Suuremad pidurid
Muu varustus
Katusereelingud
Välistemperatuuri näidik
Tagaklaasi soojendus
Pagasikate
Pagasi võrk pakiruumis
Bi-Xenon
Follow me home funktsioon
Mõni pilt auto ostust :
Muutused :
Auto kaks kuud minu käes olnud ning olen juba miskit nokitsenud. Esmalt sai muidugi õlivahetus teostatud, Castrol 5W-30. Minu üllatuseks on tollel
pillil karter sama suur nagu S-il oli, 8.2 L. Eeldasin et väiksemal mootoril veidi väiksem õlikogus, aga eksisin. Lisaks vahetasin ära piduriklotsid,
kettad olid eelmise omaniku poolt äsja vahetatud.
Samuti eemaldasin tagumise kojamehe nagu ka eelmisel autol, kuna ma lihtsalt ei kasuta seda ning nagu näha siis enamustel need pooles vinnas ja ei
tööta. Kui kellelgi korraliku kojamehe mootorit vaja siis mul on üks üle.
Vahetatud said ka kogu sisemise valgustuse pirnid Led-ide vastu, siinkohal tänud kasutajale OttOlesk, kelle käest sai välja uuritud täpne pirnide
kogus ja pirnide tüübid. Ei pidanud topelt lahti kakkuma valgustusi. Lisaks vahetasin ka päevasõidu- ja parktulede pirnid Led-ide vastu ning 4300K
xenoni asemel 6000K. Peaks mainima, et pirnivahetusi esitulede sees enam teha ei tahaks, kuna neile ikka väga halb ligipääsetavus. Arvestage, et
pärast on käed marraskil
Kuna keskkonsool oli originaalis tumehall ning seda eelmise kasutaja poolt korralikult kriibitud, samuti alumiiniumist dekoratiiv liistud olid täkkeid
täis, otsustasin ka seekord carbon kile kasuks. Kiletasin konsooli ning kõik dekoratiivliistud musta carboniga üle ning mina olen tulemusega väga
rahul.
Nagu ikka, oli ka selle auto käetoe lukusti/nupp katki, sai ka see korda tehtud jootekolvi ja kuumaliimi abil. Siiamaani toimib.
Hetkel olen auto ostuga väga rahul ning naudin igapäevaseid sõite. Minek ei ole just kõige parem, kuid 120kw mootori kohta liigub parasjagu. Ilmselt
lasen auto ära ka chippida millalgi.
Hetkel on autole alla kruvitud S-i vanad veljed, Ronal RS6 19x9, rehvidega 245/35. Velgede ET44 ning lisaks 2cm flantsid. Visuaalselt on pilt väga
ilus Kui keegi soovib neid velgi millegi huvitava vastu vahetada (vossen,
c6 rs) siis võtke ühendust.
Tulevikuplaanidest :
Hetkel siis sooviks mootorit chippida ning kõik klaasid v.a tuuleklaas ära toonida.
Kuna tagaluugil esineb pisike roostetäpp, siis tuleb ka see korda teha.
Ideaalis sooviks Vossen velgi, kui kellelgi pakkuda, võtke ühendust.
|