Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1,8 aut.
postitati 08.06.05 18:41
Automaatkasti õlivahetus
Sorry et pean avama uue teema aga otsingust ei leidnud midagi. kust vahetada b3 automaatkasti õli, mis õli oleks kõige parem ja kui tihedalt seda
yldse teha tuleks nimelt auto on olnud käes nats yle aasta ja arvan et tuleks juba nagu vahetada.
Sniper
huviline
Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal
Ega seal midagi suurt ei erine teistest audi aut.kastidest ma arvan.
soobelsoobel
huviline
Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal
postitati 08.06.05 19:40
pole ju seda kunagi teinud , osadel autodel on õlijuurde valamis koht käigukangi juures eriti vanematel ja manuaalkastikatel ja õlitaseme
kontrollimise kohta olen kuulnud et seda tuleb teha siis kui auto käib tühipööretel vastab see tõele?
statix
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: B4;B2;Yaris
postitati 08.06.05 20:16
Tsitaat:
Algselt postitas: soobelsoobel
pole ju seda kunagi teinud , osadel autodel on õlijuurde valamis koht käigukangi juures eriti vanematel ja manuaalkastikatel ja õlitaseme
kontrollimise kohta olen kuulnud et seda tuleb teha siis kui auto käib tühipööretel vastab see tõele?
õli tuleb kontrollida jah töötava mootoriga, aga õlivahetuse seisukohalt jään vastuse võlgu, kuna endal see ka tegemata.
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
postitati 08.06.05 21:12
Vann alt ära, õli tuleb välja, filter uute tihenditega sisse ja kapoti alt torust ettenähtud õlikogus sisse kallata.
Mul tehti teeninduses mingi poole tunniga ära. Maksis 800 sellest 450 filter tihenditega, 150 õli ja 200 tööraha
soobelsoobel
huviline
Registreerunud 27.05.05
Kasutaja on eemal
postitati 09.06.05 08:26
eks nädalavahetusel võtan töö ette, eks siis näeb kuidas väljakukub.Vanasõna peab meeles pidama, et keera palju keerad peaasi et per..se ei keera. aga
tänud sellegi poolest
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 10.9% - SQL: 89.1%]