Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 01.06.03 10:29
|
|
|
POLITSEINIKUD EI OLE INIMESED!
Minuga juhtus selline asi: Sõidan öösel Tln.-s Pärnu mnt.-l üle viadukti Järve suunas. Kuna liiklust praktiliselt pole ja ise olen surmväsinud läheb
sõidukiirus viaduktist alla sõites pisut üle lubatu... (u. 70-75 km/h) Sõidan rahulikult sama kiirusega kuni Kalevi peatuseni ja keeran parklasse.
Jätan auto seisma ja räägin mobiiliga kui äkki sõidab kõrvale politseiauto ja mehed tulevad kahekesi minu auto kõrvale. Aken alla, dokumendid... Mul
kõik korras loomulikult. Ja siis nad väidavad, et ületasin kiirust. Võtsin omaks. Rääkisin, et olen väsinud ja kiirustan koju - kogemata juhtus ja ega
ma ju suurt liiklusohtu ei põhjustanud ju inimtühjal tänaval! Aga siis väideti, et ma eirasin peatumis märguannet!!! Nimelt olevat nemad mõõtnud minu
kiirust Alevi tänava ja Pärnu mnt. ristmikult (Petra pesutänav) ning üritanud mind peatada, aga mina sõitsin edasi. Ütlesin rahulikult, et ei märganud
- no tõesti ei märganud! Olge nüüd inimesed ja laske mind koju puhkama. Lõppude lõpuks ma ju peatusin, mis sellest, et 200m eemal. Aga ei. Tehti
protokoll ära ja seal kirjas, et ületasin kiirust nii ja nii palju (muide nende autos näidati mulle küll kiirusemõõtja peal kiirust mis võis olla minu
kiirus). Load võeti kohapeal ära ja anti ajutised. Läks mööda aega ja läksin politseisse otsusele järgi. Otsus - TRAHV 12000.- + 3 KUUD
JUHTIMISÕIGUSEST ILMA!!!!!!(tasuda 15 p. jooksul). Pikemalt aru pidamata andsin samal päeval asja kohtusse. Kohtus käisin 2 korda. Ütlen ausalt, et
"nalja" sai seal palju. Politsei väitis, et mina ületasin lubatud kiirust, peatumismärguande saamisel lisasin kiirust ning üritasin
põgeneda! Sisenesin suurel kiirusel parklasse, kustutasin tuled ning püüdsin ennast putka taha ära peita! Kuku perseli! Lühidalt - ülejäänud aja
vaidlesime teemal "miks ma üldse parklasse sõitsin?" Vastasin, et läksin mobiiliga rääkima. Ei usutud ja võeti EMT-st. kõnede eristus.
Kõnede eristus näitas sissetulevat kõnet täpselt sellel ajal. Kohtus käimine andis kasu niipalju, et minu trahvi vähendati 3000 EEK võrra ja tasuma
pidin 9000 EEK 3 kuu jooksul. Ma ei saa aru miks minuga nii tehti? Ikka ja jälle jõuan järeldusele, et taheti lihtsalt ära teha. Mina näiteks ei
näinud mente enne kui nad olid juba minu auto juures ja usun, et neid polnudki seal Alevi tänava nurgal... Tahtsid äkki omale lisapappi teha minult
välja pressida lootes? Mina ei pakkunud, ise nad ei küsinud. Kokkuvõtteks sain hea õppetunni igas mõttes - kuidas mentidega käituda, neisse suhtuda
ning kogemus ka kohtus käimise osas. AGA kas see kogemus on väärt 9000 EEK !!!???
|
|
|
koit46
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3.0
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.03 19:34
|
|
|
-.
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 01.06.03 22:06
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Zarvik
Täitsa p*r*e*..
Ma ei saa aru kustkohast need mendid neid asju võtavad. Omalgi tuttavaid kes on täiesti tühise asja eest saanud ntx 12k ja muid taolisi huvitavaid
numbreid.
Endal juhtus siis selline lugu, et see talv sõitsin mina Laagris VW Golf IV-ga (1.8T) suunaga maa poole ja sooritasin ennem maksimarketit õiges kohas
tagasipöörde (eelnevalt veendudes et TALLINN-a sildi juures mente ei olnud). Peale tagasipööret mõtlesin, et puhastan korraks lõõre. Tee oli päris
lumine ja mingi tulika takso piiderdas ka ees mingi 50-60, ala on siis 70km/h. Tulistasin siis taksost mööda ja kiirust oli kuskil 110km/h. Sõitsin
siis TALLINN-a sildist mööda kui järsku sõber kõrvalt mainis, et raisad järgi tulevad. Selge siis.. sõitsin Laagri vahele kus on ala 30km/h, minu
kiirus oli seal 120km/h< ja mõtlesin, et kaotada pole enam midagi. Jälgisin ka muidugi koguaeg tahavaate peeglit ja raisad tulid oma aparaadiga
vabsee kiiresti järgi. OK andsin alla kuskil metsavahel e-v .. vennad kargasid auto juurde ja tavai autost välja ja võtmed siia. Nu selge.. lülitasin
auto välja endal turbost kahju küll kuid mis parata.. läksin istusin nende autosse ja öeldi mulle, et 33k on see summa mis selle eest max teha saab
ja, et mis ma sellest arvan. Ma arvasin seal ühtteist ja siis kui oma autosse tagasi jõudsin siis näitasin sõbrale väärtuslikku pastakat mis maksis
1500 eeki. Ma ei tea ise olin rahul kuid samas on mulle palju palju palju väiksemate asjade eest tehtud ikka häid pauke. Asi toimus siis öösel mingi 2
paiku ja 30 alas suutsid veel tagant kiirust ka mõõta.. nägin ka..128km/h 
Uskuge või mitte aga ise usun ise tegin ja sõber oli ka kõrval.. krdi kahju et kaamerat ei olnud. |
sry Zarvik, aga IMO see imal jutt siin, kelgi SR foorumis, seal sul kyllalt poolehoidjaid !
Me arust ikka pollarid sellex, et nad oma TÖÖD teex, samas hea kui nii pääsed, aga millega siin kelkida, sellega et EP SUCKS täiega ?? seda teab eesti
riik niigi ...
|
|
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.03 06:49
|
|
|
-.
|
|
|
|
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
postitati 02.06.03 07:12
|
|
|
Sorry aga kui sa 30 alas 120 sõidad siis peax sul kyll juba load ära võtma...sa sead krt teiste elusi ohtu, mitte fck krt olex ma see ment olnud olex ma sulle täiega kirjutanud selle tembu
eest.
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.03 07:35
|
|
|
rahu inimesed...
pole mõtet siin hakata üksteise kallal võtma...
eks igaüks on meist lollusi teinud ja ka maksnud nende eest... kas siis riigi rahakotti või politsei taskusse..
ma olen ka mööda tehnika tänavat 110 km/h sõitnud keset päeva oma lollusest jne... aga eks omad vitsad peksavad...
Proovime säilitada viisakust üksteise vastu, mitte kohe kaikaga üle kurgi anda.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 02.06.03 08:19
|
|
|
Püüame viisakust säilitada küll, aga kui ikka 30 alas 128'ga sõidetakse ja veel vist miilitsa eest ära (võibolla sain muidugi valesti aru) ja
miilits seetõttu trahvi tahab teha siis sellise asja põhjal ei saa kohe kuidagi jõuda arusaamale, et miilitsad ei ole inimesed!!!
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 02.06.03 08:23
|
|
|
30 alas 120 sõita ??? ja eest ära talvel ? selline teguvus on ikka viltu küll, sain isegi karistada 50 alas 90 'ga aga pole miskit kobiseda, oma
viga.
see et Kaitsile öösel nimodi näkku n....ti on jama ja väga ebainimlik tegevus küll.
täiesti mõismatu tegevus nii kohtu kui ka mentide poolt.
|
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.03 08:37
|
|
|
-.
|
|
|
|
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
postitati 02.06.03 11:04
|
|
|
ok olen nõus et mu eelmine post oli natuke ylepingutatud vihast...... aga ikkagi eest ära sõita..millex???
Ma ei taha kellegagi tylli minna. Peace
|
|
|
|
Zarvik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.03 11:10
|
|
|
-.
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 03.06.03 06:33
|
|
|
To: Kaits
Mis teha politseisse on neid patuoinaid ka ikka päris palju võetud. Aga see mis sinuga juhtus see on küll paras pirn! Ise vist oleks ka päris vihane

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 29.06.03 08:35
|
|
|
Kaits: oleks olnud mingigi tunnistaja, oleks sa sellest jamast pääsenud. Alati kui tunned et tahetaxe teha ülekohut, leia tunnistaja!
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 30.06.03 14:42
|
|
|
ICE: sitt õnn oli...
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.03 15:21
|
|
|
Olen nõus et pollade seas on igasuguseid kahtlaseid tüüpe,aga kui keegi väidab et sõidab 100ga 30 või ka 75ga 50 (ei vihja konkreetsele juhtumile)alas
siis sellel mehel on küll igasugune teadmine autojuhtimisest ja seda mõjutavatest jõududest puudu.On kõige lollim mõelda et suudad autoga teha midagi
kui liigud kitsastel tänavatel ligi 28m.sek(100km/h).Hea reakts .juht hakkab tegutsema ca 0,6-0,7 sekundiga.Ka inimtühjas kohas tuleb kõik vägagi
ootamatult.Sama teooria kehtib ka väiksematel kiirustel.Miks muidu maailmas kiirusi piiratakse,sellepärast et meie sugused tarkpead ennast ega teisi
surnuks ei sõidaks sest meie liikumist autoga mõjutavad paljud muud asjad peale meie suurepärase sõiduoskuste.
|
|
|
raixxx
huviline
Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.07.03 18:52
|
|
|
eh mul korra 6nnex l2inud, kiirustasin onu matustele ja lendasin mingi 150 ga aga siis tuli asula olen seal 10 aastat s6itnud mitte kyll roolis, aga
l2bi sealt ja pole kunagi mente kohanud, aga nyyd nad seal olid ei tea mida nad tegid aga vaesekesed ei suutnud radarit sisse lylitada ja kiiruse
m66tmine j2i 2ra sain k6va noomituse et enam nii ei teex( kus juures rohelised lehed veel siis kyljes ka) m6nikord veab, aga nyyd suht palju pean ikkagi kiirusepiirangust kinni eriti asulas mnteel ikka kipub paljux
minema, aga inimene ju see kes peab k6ik omal nahal j2rgi proovima -> teiste juhtumitest ei 6ppi
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.03 05:01
|
|
|
See viimane postitus ei käi kyll selle alateema alla, pigem selle alla et miilitsad on inimesed!
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
raixxx
huviline
Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.07.03 05:47
|
|
|
aga ikkagi politseinikud on ebanormaalsed
sry aga mul lihtsalt on 5 korrast 4 h2sti l2inud (rohkem pole vahele j22nud) ja trahvi maxsin eelmine aasta j6uludex
(lihtsalt turvav88d ei kasutanud)
aga kui nad olex inimesed ja suudax ennast kontrollida- see kes trahvi tegi oli hea ja rahulik ment, aga ylej22nud tahtsid ennem 2ra syya mind ja siis
ytlesid et vaata et enam nii ei tee (egas ma kurt ei ole et karjuma minu pihta peab ) rohkem kogemusi mul lihtsalt pole, loodan ka et ei tule
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 11.07.03 06:00
|
|
|
mõneti võib mentidest ka aru saada, sest tegelt on ikka päris palju täiesti süüdimatuid jobusid. arvavad et täis peaga kettase ja kiirus on see mis
neist veel kõvema mehe teevad. (tõenäoliselt siin klubis neid pole) politseikroonikat või raportit vaadates tuleb teinekord omal ka viha peale, no
mingi suvaline narkar juba 5 korda, lubadeta jääb vahele täis peaga kellegile otsa sõitnud. igal inimesel viskab selline liikleja ära. aga jah mendid
võiks veits mõelda enne kui paukuma hakkavad. äkki poleks vaja ...
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 11.07.03 06:19
|
|
|
OT: eelmise nädala "Sopranodes" peeti boss kinni politsei poolt, ületas kiirust.
Kes nägid seda osa said naerda 
|
|
|
|