Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Katkise pirni hoiatus (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1905)
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 06.06.05 16:51 Tsiteeri
Katkise pirni hoiatus

Teema mitu korda nämmutatud, aga otsinguga ei leidnud ülesse. Nimelt selline asi, et ükskord jäärajal sõites sai auto korralikult raputada ja katkise pirni hoiatustuli läks põlema armatuuris. Põleb koguaeg, kui tuled sisse lülitatud. Muidu kõik pirnid terved ja töötavad. Teades, et viga võib olla u. 100 erinevas kohas, ei vaevunud asjaga tegelema. Nüüd paar päeva tagasi võtsin järelhaagise autole sappa ja peale tuledepistiku tahaühendamist ei põlenud enam see hoiatustuli. Pistiku välja võttes hakkas jälle põlema.
Mõtlesin, et äkki mõni elektriga kodus olev inimene oskab midagi sellest loogiliselt järeldada, kust viga otsida. Minu loogika ütleb, et esitulede ega külmjootega vist tegemist ei ole antud juhul :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 06.06.05 17:35 Tsiteeri

Sellisel juhul saab viga olla kärupistiku ühenduses.Piisab kui mõni ots on oksüdeerunud või on kehv mass.Kärupistikut lahti ja kokku ühendades sai järelikult juhtmeid liigutatud ja vooluring jälle mõneks ajaks toimis.See ei pruugi 100% õige olla aga tundub nii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 21.06.05 08:48 Tsiteeri

Nii, mul selle hoiatusega sama jama, aga ma pole kindel kas see mul kaob käru taha ühendades. Mul on karjub ta aga pidevalt, nagu ei saaks aegajalt ühendus ning siis ta piuksub vahest päris tihti, närvidele käib lihtsalt.:mad:
Kust otsida , andke nõu. Kompu ühendused üle joodetud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 21.06.05 09:35 Tsiteeri

Mul sama jama, et hoiatus kui täistuled sisse lükata. Ei tea kas tulede pistikud vaja üle käia :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rr
huviline

Registreerunud 31.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Camaro IROC-Z 1989

postitati 01.10.06 19:35 Tsiteeri

mu Audi 100-l sama teema. st katkise pirni hoiatustuli põleb aeg-ajalt. See tekkis peale kärukonksu paigaldamist (õigemini peale selle kasutamist). Paigalduskohast ei osatud selle koha pealt midagi õelda peale selle, et pardakompuutriga autodele on mõeldud eraldi plokk, mis tulede anduri "ära petab" ja selle hind on 1250.- ning koos paigaldusega läheneb summa 2000.- le :(

kui keegi on sellele teemale lahenduse leidnud, oleks abi väga teretulnud :)

ps! otsingut juba kasutasin ;)

edit1:
yldiselt ei ole veel lahendust saanud. mõnikord hakkab piiksuma kohe kui mootor käivitada, mõnikord saab ligi 100km rahulikult sõita ja hakkab jälle pysiva kiirusega sõites keset maanteed piiksuma, mõnikord lihtsalt mõõda linna sõites...
nii autoremonditöökodasesse, kui auto diagnostikatesse helistades ei osata midagi soovitada. varsti lähen yhte diagnostikasse konrtolli - eks siis paistab kas saavad pihta v mitte...

edit2:
diagnostikas käidud- saadeti konksu paigaldaja poole- seal kontrolliti juhtmed yle- kõik juhtmed pidid korras olema. koju jõudes võtsin klambrid, millega konksujuhtmed olid paigaldatud ära, lõikasin juhtmed pooleks (kuna need olid juba klambrite poolt nii vigastatud, et korralik yhendus oli kysitav) ja jootsin kõik juhtmed uuesti kokku ja teipisin yle aga ikka näitab, et tuli katki - ilmselt konksujuhtmetes asi polnud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
run_everyday
huviline

Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8

postitati 05.10.06 18:05 Tsiteeri

Mul ka sama jama , aga kas on keegi proovinud mõnek sajaka lihtsalt akult klemmi maha võtta et lihtsalt aju on lolliks läinud ja peksab sogast. Tean et see nipp on paljudel kordadel mõjunud igasugustel ajug aseotud probleemides.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 05.10.06 18:54 Tsiteeri

ehk on sellest teemast natuke abi -> http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3600

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taivo
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 2,5 TDI (C4) QUATTRO

postitati 07.10.06 08:38 Tsiteeri

Minu audil oli sama viga, tuluke pidevalt põles, ning BREMS LIGHT ei tahtnud ära kaduda. Viga peitus juhtmetes, mis lähevad luugi sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]