Registreerunud 03.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4
postitati 04.06.05 10:19
mootor sureb pidurdamisel välja
mul audi 80 1,8 S karpa probleem järgmine et tugeval mahapidurdamisel sureb mootor välja.Tühikäigu pöörded on
900 : Milles võib probleem olla? Pidurivõimendi on korras!
kalev440
huviline
Registreerunud 09.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI-80 1,8 88a.
postitati 04.06.05 21:41
See on turvalisusega seotud nagu ma Audiga kaasas olnud raamatust piltide järgi aru sain (saksa keelt ei oska).Trossidest jne. koosnev süsteem mis
mootori ja roolisamba vahelise nurga muutumisel mootori avarii korral välja suretab,äkki on sul mootoripadjad nii läbi, et mootor tudiseb liialt aiste
vahel.Minu oma teeb ka nii aga see peab siis ikka väga järsk pidurdus olema, linnakiiruselt pidurid blokki astudes mul üldjuhul auto välja ei sure.
Nr.256
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
postitati 05.06.05 06:22
väga iseloomulik sellele,et sul on bensiini tasapind karpas madal.Järsul pidurdusel ei saa ta siis lihtsalt bentsu kätte.
auto nr 27
maert1
huviline
Registreerunud 01.04.05
Kasutaja on eemal
postitati 05.06.05 09:37
Tsitaat:
Algselt postitas: kollerimees
väga iseloomulik sellele,et sul on bensiini tasapind karpas madal.Järsul pidurdusel ei saa ta siis lihtsalt bentsu kätte.
no jah aga monopritsel ei ole ujuki kambrit!
Sniper
huviline
Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal
postitati 05.06.05 09:43
Omal oli sama probleem, et kui vahest valgusfoori taga vaikselt kuni seismajäämiseni pidurdasin siis lõi pöörded alla ja mootor suri välja.Mina sain
oma probleemist lahti tühikäigumootori läbi pesemisega.Auto sama mis avataril.
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
postitati 05.06.05 11:32
Tuttav viga, juhul kui on tegu "karpaga". Probleem seisneb ilmselt karburaatori aluses pragunenud kummipadjas. Nimelt loksutab too ümmargune filter
koos korpusega tugeva pidurduse korral praod lahti ja mootor saab järsult palju lisaõhku. Kontrollida saad käega filtri korpusest liigutades.
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
postitati 05.06.05 17:25
Aga tegelikult võib ju ka viga olla selles, et piduri vaakumvõimendi on omadega pees ja see klapike, mis selle toru küljes on, kust vaakumvõimendi
vaakumisse imetakse, lihtsalt töötab mõlemat pidi (tohib õhku lasta läbi vaid ühte pidi).
Katsetada saad nii, et kohapeal surud piduripedaali põhja ja vaatad, kas mootori töö muutub või ei.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.9% - SQL: 88.1%]