karl-er1k
huviline
Registreerunud 13.11.16
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 b7 2.7tdi
|
postitati 24.12.16 20:44
|
|
|
Audi a4 b7 xenon tuled kehvad
Tere,ei leidnud mingit teemat selle kohta aga aga oskab keegi väheke nõu anda või teab nendest tuledest. Ostsin audi aga pimedas näitavad tuled väga
halvasti , kas probleem võib olla et xenon pirnid juba ära väsinud või midagi muud nii kehvad ? Tuled muidu originaalid ja xenonid ise normaalse
värviga .Üks tuli muidugi õrnalt vilgutas seal nüüd ja enam ei põle.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 24.12.16 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karl-er1k
Tere,ei leidnud mingit teemat selle kohta aga aga oskab keegi väheke nõu anda või teab nendest tuledest. Ostsin audi aga pimedas näitavad tuled väga
halvasti , kas probleem võib olla et xenon pirnid juba ära väsinud või midagi muud nii kehvad ? Tuled muidu originaalid ja xenonid ise normaalse
värviga .Üks tuli muidugi õrnalt vilgutas seal nüüd ja enam ei põle. |
Xenonid väsivad ka ära. Mul olid B6-l Osramid ees ja panin mingid hiinakad ja juba läks märgatavalt paremaks. Muidugi hiinakad kaua ei kestnud ja siis
said asemele ostetud uued Osramid ja täiesti öö ja päev oli erinevus vanade Osramitega. Uute pirnidega normaalseks ei lähe, siis ilmselt luubid
kõrbenud ja oleks vaja uusi tulesi.
Aga kui sul tuli vilkus ja seejärel ära kustus täiesti siis see tundub nagu oleks ballast läbi läinud, pirn ise läheb tavaliselt roosaks enne, kui
läbi läheb. Proovi tõsta pirnid ringi, siis saad teada kas pirn või ballast.
|
|
|
|
operax
huviline
Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: a4 b7 3.0tdi
|
postitati 24.12.16 22:24
|
|
|
Tulede sisse ladestub ajapikku tolm ja muud jama, aitab lahti võtmine ja puhastamine, kui tava xenon siis peaks tagant projektori kätte saama.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 25.12.16 07:36
|
|
|
Siinsamas ülevalt teine teema on 19 lehekülge juttu sellest. Küll C6 kuid üks p..sk puha nende luuptuledega. Totaalselt pees leiutis.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.16 09:05
|
|
|
Mina ei tea, kas C6 ja B7 xenonid on pmst sama ehitusega aga minu praegusel B7-l on küll head tuled (kurvitule funktsiooniga xenonid). Samas C6-ga on
vastupidised kogemused - seasilmad.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
operax
huviline
Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: a4 b7 3.0tdi
|
postitati 25.12.16 09:46
|
|
|
C6 ja b7 on erinevad tulede tootjad, hella E55 projektor c6 põleb lihtsalt ära. B7 on bosch-i projektor mis kestab paremini.
|
|
|
karl-er1k
huviline
Registreerunud 13.11.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.16 15:49
|
|
|
Sain tuled korda ,ostsin uued pirnid sisse ja mõlemad tuled näitavad väga hästi, ilmselt vanad pirnid olid vist nii ära väsinud .
Mul on üks küsimus kas ma saan kuidagi päevasel ajal ainult udutuledega ka sõita ?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 28.12.16 16:01
|
|
|
Sain tuled korda ,ostsin uued pirnid sisse ja mõlemad tuled näitavad väga hästi, ilmselt vanad pirnid olid vist nii ära väsinud .
Mul on üks küsimus kas ma saan kuidagi päevasel ajal ainult udutuledega ka sõita ? |
Auto asendiga tulede lüliti? Siis ilmselt seadistada ei saa arvutiga kuidagi. Kui mitte ja iga kord opead ise tuled põlema panema, siis keera lihtsalt
tulede lüliti park tulede astmesse ja tõmba üks aste välja. Või kui tuled lähituled lähevad ise põlema koguaeg, siis peaks saama arvutiga muuta, et
udutuled läheks ise põlema (muidugi B7-mel võib kaasneda sellega suunatulede "hõõgumine", kuna päevasõiduks udutuled saab siis, kui panna Kanada
seade peale). Vähealt B6-l toimib nii ja kui vajadus kasutada lähitulesid, siis lülitad manuaalselt lähitulede peale ja udutuled kustuvad ära.
|
|
|
|
karl-er1k
huviline
Registreerunud 13.11.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.16 17:42
|
|
|
Sain nüüd korda selle asja
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 30.12.16 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Mina ei tea, kas C6 ja B7 xenonid on pmst sama ehitusega aga minu praegusel B7-l on küll head tuled (kurvitule funktsiooniga xenonid). Samas C6-ga on
vastupidised kogemused - seasilmad. |
Minuomal kah viimased 10 aastat juba väga head tuled
C6-e tuled nende kõrval on nagu kalmistuküünlad.
Mul on üks küsimus kas ma saan kuidagi päevasel ajal ainult udutuledega ka sõita ? |
Päevasel ajal kasutamiseks on B7 xenontulel päevasõidutuli (DRL).
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|