blackface
huviline
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.05 17:02
|
|
|
Kuidas panna ovaalid B4-le ?
Tekkis küsimus, et kuidas panna 2 ovaalset kõlarit ( 6 x 9 tolli ) Audi B4 sedaanile-le taha aknalauale, kus ennem polnud midagi, peale tühja aknalaua
?
Ja seda juttu pole mõtet hakata ajama, et miks mul neid õnnetuid ovaale üldse vaja on, need rikuvad kogu mängu ära jne jne jne.
Tahaksin lihtsalt konkreetseid vastuseid ja veel parem oleks pilte kellegilt, kes sarnast asja teinud on !
Jään vastust ootama !
|
|
|
insane
huviline
Registreerunud 15.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1990 1.8 (66kW)
|
postitati 29.05.05 19:24
|
|
|
eks märgi aga ära (pioneeri kõlaritel on isegi abloon kaasas) ja siis lõika augud sisse sinna taha
Relvad vali ise kas siis plekikäärid vms.
|
|
|
zeff888
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.05 20:52
|
|
|
ega siin muud pole jahh kui lõika aga augud sisse, ise tegin ka niimoodi, natuke jõuvõtteid ja asjad on paigas
|
|
|
incase
huviline
Registreerunud 12.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 29.05.05 21:11
|
|
|
Isegi pannud ühele B4le ovaale!
Sai pandud Sony X-Plode-id, millel oli õnneks sabloon kaasas!Esialgu sai ovaali kattet pandud taha aknalauale ja vaadatud, et ikka jääksid viisakalt,
mitte, et üks läheks vasakusse nurka ja teine teab kuhu!Siis joonistasin harilikuga õrnalt kruvikohad!Siis kate maha ja edasi juba sablooni abiga,
sobitad kruvikohad sablooni omadega, joonistad ovaali kuju ette ja lõikad välja!Siis paned katte tagasi paika ja lõikad ka pleki sisse augud!Ja enam
vähem vist kõik!
A ja vaata veel seda ka, et kui ovaale kinnitama hakkad, siis kruvi läbiks ka seda alumist plekki, et ikka jääksid tugevalt kinni, mitte ei jääks
sinna hüppama, ise alguses lolli peaga lõikasin suuremad augud ja pärast tegin puust lisarõngad alla, et püsiksid korralikult kinni!
Ise kasutasin ka jah plekikääre, nüsimist oli omajagu!!
Soovitan olemasolu korral kasutada tikksaagi, peadpidi pagassi ja jube mugav on auke sisse lasta
|
|
|
staertow
huviline
Registreerunud 30.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 Sportback Caractere
|
postitati 03.08.05 10:15
|
|
|
ei leidnud teist kohta kuhu see küsimus paigutada aga ega keegi ei tea kust võiks saada neid sabloone 6x9 tolliste ovaalide(pioneerid)
paigaldamiseks?või on äkki kellegil laenata või müüa?
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
postitati 03.08.05 11:51
|
|
|
Endalgi siis sama suured ovaalid taga!
Lõikasin taha sellesse pappi vms. augu sisse, sai augud sai ka pleki sisse teha( tegelikult olid pleki sisse augud juba enne tehtud, teise omaniku
poolt). Karbil oli ka abloon kaasas, firmaks siis Panasonic. Võib-olla mõnele tundub robustne vms, augud ei teinud mina, või kõlar on liiga akna
läheduses, või hoopis sitad kõlarid (mängivad päris hästi, mulle sobivad)!
Pildid siis siin, loodan, et said targemaks http://pilt.ee/S11mpoiss
|
|
|
insane
huviline
Registreerunud 15.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1990 1.8 (66kW)
|
postitati 03.08.05 12:14
|
|
|
pioneeri kõlaritel on ju karbipeal abloon olemas...
lhtsalt lõika välja ja kasuta...endal sai vist ära visatud see, arvestusega, et rohkem pole vaja
|
|
|
staertow
huviline
Registreerunud 30.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.05 12:21
|
|
|
asi selles et mul pole karpi..lihtsalt kaks kõlarit..ma mõtlesin et sabloonid lihtsustaks natukene seda protseduuri.äkki kellegil siiski vedeleb
midagi?
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 03.08.05 12:26
|
|
|
kas sul pole siis isegi kõlarikatteid mitte? need kõlbavad kah väga hästi shablooniks.
|
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 05.08.05 19:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
kas sul pole siis isegi kõlarikatteid mitte? need kõlbavad kah väga hästi shablooniks. |
Kle need katted vist pisut laiad ikka ........pärast kukub kõll august läbi kui nende järgi hakkad seda aretama või ma eksin natuke?
Endal ootab sama protseduur pühapäeval ees ja ise ei julge torkima hakata. Lasen sõbral ära teha ....ta vähe kogenum selle koha pealt.
|
|
|
HT
huviline
Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: üks teine VAG
|
postitati 05.08.05 20:32
|
|
|
Kõlarikatte sisemine auk on täpselt õige suurusega.
|
|
|
staertow
huviline
Registreerunud 30.05.05
Kasutaja on eemal
|
|