Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2005 MMI moodul (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 914)
Aigarar
huviline

Registreerunud 20.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0TDi Quattro

postitati 24.09.16 09:37 Tsiteeri
Audi A6 2005 MMI moodul

Probleem nimelt sellest, et väikse lekke tõttu sattus läbi katuseluugi minu autosse (Audi A6 2005) vesi. Seda üsnagi märkimisväärsel hulgal, mis omakorda ujutas üle juhi jalgade juures oleva MMI karbi. Seetõttu vajab see MMI moodul nüüd väljavahetamist. Nagu ma aru saan, suhtleb bluetooth samuti selle MMI mooduliga, seega sooviks teada, kas uut moodulit otsides võib ka mõne uuema Audi A6-e MMI aju sinna panna. Tänu millele saaksin näiteks ka üle bluetoothi muusikat autos mängida, mis paraku momendil võimalik pole. Või on näiteks mõned aastad uuematel A6-del juba teistsugused otsikud ning need ei ühti?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
falcon
huviline

Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0 165kw

postitati 24.09.16 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aigarar
Probleem nimelt sellest, et väikse lekke tõttu sattus läbi katuseluugi minu autosse (Audi A6 2005) vesi. Seda üsnagi märkimisväärsel hulgal, mis omakorda ujutas üle juhi jalgade juures oleva MMI karbi. Seetõttu vajab see MMI moodul nüüd väljavahetamist. Nagu ma aru saan, suhtleb bluetooth samuti selle MMI mooduliga, seega sooviks teada, kas uut moodulit otsides võib ka mõne uuema Audi A6-e MMI aju sinna panna. Tänu millele saaksin näiteks ka üle bluetoothi muusikat autos mängida, mis paraku momendil võimalik pole. Või on näiteks mõned aastad uuematel A6-del juba teistsugused otsikud ning need ei ühti?

Oma kogemus kasutatud uuema mooduliga mis teoreetiliselt pidavat sobima: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=167490

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]