Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto toomine Saksast (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 2311)
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 11.09.16 17:59 Tsiteeri
Auto toomine Saksast

Ostsime sõpradega üheotsalennu Münchenisse, külastame Oktoberfesti ja tuleme autodega tagasi. Kuna ma pole ise Saksas autol järel käinud, siis paluksin kogenumatel jagada juhtnööre kuidas seal toimida. Üle vaatame masinad laupäeval, ARKi minna saab ilmselt esmaspäeval. Müüjad on nii diilerid kui eraisikud.

Tänud ette,
Joel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 11.09.16 19:06 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=155465&page=1

https://images.spritmonitor.de/1472718.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 11.09.16 19:28 Tsiteeri

Käisin ise jaanuaris Münchenist üht autot toomas, seiklust oli omajagu, ma üritasin autosid üle vaadata reedel, 3 platsi puhul kordus sama stsenaarium , väravad lahti, autosid näha saad, aga office pool on lukus ja mitte keegi telefonile ei vasta, jäigi arusaamatuks, et mis see siis oli..
Arkis käisin kusagil Müncheni külje all, seal pidavat kõvasti väiksemad järjekorrad olema.. 5p kehtivat kollast nr sealt anda ei tahetud ja päris täpselt aru ei saanudki, et miks, kuna mu oma saksa keel on roostes ja veel hullem oli ark-i prouade inglise keel..
Igaks juhuks tasub valmis panna pangakonto nr IBAN kujul ja BIC-SWIFT kood, selle vastu võib ka rahval huvi olla, et hiljem mingi jabur maks järele saata.. Mulle tuli 18 euri 3 kuud hiljem.
Koduteele jääb ka Ingolstat, 80km Münchenist :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]