falcon
huviline
Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0 165kw
|
postitati 09.09.16 15:29
|
|
|
Audi A6 C6 Bluetooth Handsfree Mooduli Probleem.
Lugu siis järgmine, nimelt sai bluetooth handfree süsteemi moodil niiskust ja põles läbi, taastada teda enam ei andnud. Sai seotatud uus kasutatud
moodul kaks aastat uuema auto pealt kuid mingi kala ikka süsteemis sees. Nimelt ei anna kaabliga ikkagi moodulitele ligi pääseda ja tänu sellele pole
võimalik ka adapteerida. Kas probleem võib olla moodulis endas või juhtmetega mingi mähis, ei oska öelda. Seega üsna tupikusse olen oma auto
parandusega. Kui keegi siit oskab mingeid juhtlõngu või soovitusid anda kuidas edasi toimida olen väga tänulik. Panen ka pildid vanast ja uuest
(kasutatud ) moodulist, ning optical bus diagnostic tulemusest peale mooduli vahetust.
https://www.upload.ee/image/6149492/IMG_1685.PNG
VANA
https://www.upload.ee/image/6149493/IMG_1683.PNG
UUS (kasutatud)
https://www.upload.ee/image/6149494/IMG_1684.PNG
|
|
|
falcon
huviline
Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.16 09:52
|
|
|
Info jõudnud minuni ,et need moodulid omavahel ei sobi, paras kooliraha. Sellest ka küsimus mis näitajaid tuleks jälgida seoses jägrmise mooduli
ostuga?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.16 17:17
|
|
|
Kindel, et töökorras moodul? See hangitud moodul võib olla lihtsalt vigane. Järelturul müüakse igasuguseid asju ja tihti ei tea müüjad ka mütsigi
sellest, mida müüvad või kas töökorras.
Reeglina asendatavad ehk otseselt ei näe siiski põhjust, miks seda ei saa asendusena rakendada. Mooduli optika pordis muidu valgus sirab?
|
|
|
|
falcon
huviline
Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.09.16 19:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Kindel, et töökorras moodul? See hangitud moodul võib olla lihtsalt vigane. Järelturul müüakse igasuguseid asju ja tihti ei tea müüjad ka mütsigi
sellest, mida müüvad või kas töökorras.
Reeglina asendatavad ehk otseselt ei näe siiski põhjust, miks seda ei saa asendusena rakendada. Mooduli optika pordis muidu valgus sirab?
|
Jah optika pordist valgus olemas. moodul tõenäoliselt töökorras kuna varem olid kõik näitajad erroris. Kui leian aega katkun mooduli uuesti välja ja
lasen trykkplaadi yle vaadata.
|
|
|
falcon
huviline
Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.16 08:42
|
|
|
Keskpärane lugu muidugi aga ei midagi uut siin päikese all. Kõike seda saab ka teise nurga alt vaadata. Nagu ennist ütlesin, et müüjad ei tea tihti
mütsigi sellest, mida nad müüvad ja läbi hinna saab asjale erinevalt asjasse suhtuda. Oleneb, mis hinnaga osta. Turg on üks toimekas koht kõigile.
Olen täheldanud, et remonti vajavate bt moodulite eest tahetakse ca 100€ ja kontrollitud-töötavate kasutatud bt moodulite eest küsitakse ning
makstakse ca 150-450€. Kui maksid viimases vahemikus siis on tragöödia aga muul juhul osta kontrollitud või lase see remontida ja ela rõõmudes edasi.
|
|
|
|
andero
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 3.0 TDI Quattro
|
postitati 03.10.16 11:30
|
|
|
Kas keegi oskab juhenda, kus neid remonditakse? Mul seisab ka üks katkine tükk aega juba riiulis!
|
|
|
falcon
huviline
Registreerunud 10.01.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.16 14:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andero
Kas keegi oskab juhenda, kus neid remonditakse? Mul seisab ka üks katkine tükk aega juba riiulis! |
Hetkel ootan dialabist vastust eelnevalt mainitud mooduli osas.
|
|
|