Probleem rns-d makiga
Tsitaat: | Probleem rns-d makiga,makk sai ostetud internetist ,ja esmapilgul tundus kõik korras olevat,külge ühendades mõniaeg hiljem
märkasin et koodi võimatu sisestada kuna nupp ei töötanud üldse,pärast väikest uurimist sain aru et nupp polnud lihtsalt korralikult kinni keeratud
(parempoolne keeratav nupp).Selleks ajaks kui nupuprobleem oli lahendatud olin 3 või enam korda koodi eneseteadmata valesti sisse pannud,ja nüüdseks
ees kiri *safe pin nicht angeschlossen*.
Olen mitu päeava otsinud erinevaid lahendusi aga makki tööle pole saanud.Makiga kaasas oleva raamatukood ühindub makil oleva kleepsu koodiga,seega
viga ei tohiks olla vales koodis.ehk oskab keegi aidata kellel sarnane mure olnud,otsisin ka foorumist seda teemat aga ei leidnud midagi toimivat
siiani. |
Probleem rns-d makiga, makk sai ostetud internetist ja esmapilgul tundus kõik korras olevat. Külge ühendades mõniaeg hiljem märkasin, et koodi võimatu
sisestada kuna nupp ei töötanud üldse. Pärast väikest uurimist sain aru, et nupp polnud lihtsalt korralikult kinni keeratud (parempoolne keeratav
nupp). Selleks ajaks kui nupuprobleem oli lahendatud olin 3 või enam korda koodi eneseteadmata valesti sisse pannud ja nüüdseks ees kiri *safe pin
nicht angeschlossen*.
Olen mitu päeava otsinud erinevaid lahendusi aga makki tööle pole saanud. Makiga kaasas oleva raamatukood ühindub makil oleva kleepsu koodiga, seega
viga ei tohiks olla vales koodis. Ehk oskab keegi aidata kellel sarnane mure olnud, otsisin ka foorumist seda teemat aga ei leidnud midagi toimivat
siiani.
|