Meevaras
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Inca 1,4
|
postitati 18.05.05 18:37
|
|
|
immo probleem
Küsimus järgmine..kas kellelgi on ette tulnud sarnast probleemi? Viimase kahe nädala jooksul pole auto 4 korda käivitunud( immo pulk ei anna
impulssi), mis aga asja juures kõige kummalisem-kõik 4 korda pole auto käivitunud just ühes kohas(tanklas), mujal käivitamisega probleeme pole. Kas on
reaalne võimalus et midagi välist võib mõjutada impulsi edastamist. Justnimelt 4 korda ma seal käinud olen ja ükski kord pole käivitunud enne 5
minutilist pusimist.!
don`t drive faster than your quardian angel can fly!
|
|
|
|
oviar
huviline
Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 19.05.05 05:15
|
|
|
See on ilmselt kokkusattumus ,aga mine proovi korra veel sealt tankida ,siis võib midagi järeldada
|
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 19.05.05 05:41
|
|
|
Mis immoga tegemist on?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 19.05.05 06:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Meevaras
Küsimus järgmine..kas kellelgi on ette tulnud sarnast probleemi? Viimase kahe nädala jooksul pole auto 4 korda käivitunud( immo pulk ei anna
impulssi), mis aga asja juures kõige kummalisem-kõik 4 korda pole auto käivitunud just ühes kohas(tanklas), mujal käivitamisega probleeme pole. Kas on
reaalne võimalus et midagi välist võib mõjutada impulsi edastamist. Justnimelt 4 korda ma seal käinud olen ja ükski kord pole käivitunud enne 5
minutilist pusimist.! |
transponderimmo puhul teoreetiline võimalus on kui seal tanklas on sarnase sagedusega tugev raadiosaatja.
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 19.05.05 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
transponderimmo puhul teoreetiline võimalus on kui seal tanklas on sarnase sagedusega tugev raadiosaatja. |
Ega tanklates muud ei tohiks olla kui wifi saatjad.
Kui saatja vigane või su immo töötab juhuslikult wifi sageduse lähedal, siis võib segada küll.
|
|
|
Meevaras
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Inca 1,4
|
postitati 23.05.05 17:22
|
|
|
immo kohta oskan õelda ainult et tegemist on tõepoolest transponderimmoga ja mitte tehase omaga vaid hiljem paigaldatuga, viimati kui tanklat
külastasin käivitus auto seal ilusti aga ei käivitunud ühes teises kohas kus samuti wifi leviala. Niipalju kui aga olen teenindustest järele pärinud
ei peeta wifit siiski tõenäoliseks süüdlaseks kuigi on ette tulnud üksikud harvad juhud kus auto pole käivitunud ja seda 20 m edasi lükates käivitus
jälle ilusti(2003 land rover). Viimasel juhul oli süüdlaseks wifi saatja.
Enda immo puhul tundub siiski viga olevat immos endas, eks paistab, kui veel vimkasid mängib siis vb ühendab üldse maha, ega seda siin hiiumaal teab
mis vaja lähegi.
Tänud arvamuste eest!
don`t drive faster than your quardian angel can fly!
|
|
|
|