mairo.pärn
huviline
Registreerunud 12.05.16
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 - 2012a.
|
postitati 20.07.16 06:39
|
|
|
Keyless entry A6 2012?
Tere foorumlased. Mul on selline küsimus, et oman A6-t, 2012a ja 3,0 diisel. Kas on mingi variant olemas, et paigaldada keyless sisenemine autosse. On
seda keegi teinud. Ilmselt on esinduse teema, aga enne kui esindusse liiguksin paluksin siit nõu. Ma ei kujuta ette kas mul ukselinkides
andurid/sensorid on üldse.
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 20.07.16 11:57
|
|
|
Enne tuleks uurida, kas autol küljes olev komfortaju seda üldse toetab.
Ja minuarust see ei tulnud kerenumbrist välja, ehk siis füüsiliselt tuleb ta autost üles leida ja pealt koodid lugeda.
Vähemalt volkkaritel (touareg ntx) käis see niipidi; tegelesin sellega, sest omanik tahtis el. tagaluuki juurde osta.
Ja kui see aju ei toetanud, siis oligi jama, sest uus aju maksis tuhandeid.
(temal küll comfort seda toetas, aga asi jäi süsteemi + paigalduse hinna taha ning rase naine muutus järsku ise tugevaks tõstjaks)
Need keylessi pulgad kufatecist ju jalust maha ei löö...
Ja esindust ei maksa välistada; nendega kannatab konkreetselt läbi kirjalike hinnapakkumiste vabalt suhelda. Kui millegagi pange panevad (ehk töö läeb
ootamatult kallimaks, kui pakkumises oli), siis kirjutavad selle oma korstnasse ja kogu video.
Kui keegi mõistliku hinnaga härra sul midagi pekki keerab, on märksa keerulisem case, siis mine aja tuult väljal taga.
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 20.07.16 15:21
|
|
|
Mis kole koht see esindus on, et sinna minna ei või? Mina küsikus küll arvamust/pakkumist. Võibolla on keyless olemas ja lihtsalt ei tööta.
Komfortaju koodi sai vanasti VCDS-iga ja ei ole vaja autot molekulideks võtta.
Minuarust selle keyless puudumine on suur pluss, vähemalt lõunanaabrid ei istu kohe autosse ja ei sõida minema
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 20.07.16 16:37
|
|
|
Varustuse nimekirjas on ju kirjas, kas keyless on või ei ole.
See tuleb küll VIN-i kaudu lihtviisil välja.
|
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.16 17:14
|
|
|
Esinduse kliendina ütlen seda, et vali pigem mõni soliidne koht, kus ajudega vennad tööl. Saad sama töö ja sama kvaliteetselt. Kõvasti odavamalt, usu
mind see su auto hinda ei tõsta, kui puusalt 300-400 euri sama töö eest rohkem maksad. Aga muidugi, võta hinnapakkumine. Tõesti, ka minu ligitud
lehel on kirjas, et võib-olla on vaja mooduli vahetust, see oli ka seal nimekirjas ca 300 naelaga äkki.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 20.07.16 17:15
|
|
|
Pigem pooldaks samuti keyless puudumist. Lisaks ülimugavale ärandamisele on sellega ka muid tihti esinevaid probleeme, vähemalt aasta-kaks vanematel
c6 fl mudelitel. Eriti koomiline on kooslus keyless + mingi napakas kood-kõlguta-vajuta salalukk.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on foorumis
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 20.07.16 17:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Eriti koomiline on kooslus keyless + mingi napakas kood-kõlguta-vajuta salalukk. |
Paigaldasin eelmine nädal PIN-immo keyless C7'le. Suur harjumuse värk - eelmisel autol oli PIN kood 4 aastat ning PIN'i panek on käe sisse
harjutatud liigutus.
PIN Keylessile? Jah, lühikese kasutusega on mulle selgunud keylessi miinused:
a) Võti on unustatud asi. Eelmistel autodel oli ta alati ühes kindlas kohas - süütelukus, nüüd on kõrvalistme peal või midagi taolist. Kindlasti mitte
taskus, sest see eeldab taskute olemasolu pluss veel juhul, kui taskud on olemas, siis vaba ruumi taskutes.
Sellest tulenevalt olen 2-3x unustanud võtme autosse ja ise läinud kaubanduskeskuse poole, kuniks poole parkla peal tuleb meelde, et "keyless" 'il
on siiski võti ka olemas.
b) Ablastel lõunanaabritel kulub vähe aega võtmaks su võtme koodid kuskil selja taga kõndides. Ehk teeb PIN nende tööaega pikemaks.
Keylessi ainus pluss minu arvates on see, et koju minnes - käed asju täis - piisab ukselingi puudutamisest mingi asja või vaba sõrmega ning uksed ongi
lukus.
|
|
|
e.t.s
huviline
Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 S-Line 4M
|
postitati 05.09.16 05:41
|
|
|
end3l su jutus on natuke ebakõla, sest kui sa võtme autosse unustad ei saa sa ju uksi nupust lukustada. Vähemalt minu eelmises c6 ja praegusel q7 see
nii on.
Saab ainult siis kui üks võti on väljaspool autot. Või on sul kogu aeg kaks võtit kaasas, üks istmel ja teine taskus?
Ja suurima miinusena tooksin ma pigem selle, et nende keyless nuppudega/linkidega on üks pidev n...ss!
Muidu üli mugav seade!
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on foorumis
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 05.09.16 10:44
|
|
|
Mõtlesin selles mõttes unustatud asi, et üldse ei mõtle võtme peale. Uksed tulevad ju ise lahti.
Mis n..ss nende linkidega on? Kas talvel on oodata üllatusi?
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.16 11:59
|
|
|
Kahel viimasel autol kessy olnud, linkidega olenenata aastajast null probleemi. C6 FL
Ja C7 kohta käib see jutt.
|
|
|
|
e.t.s
huviline
Registreerunud 24.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 S-Line 4M
|
postitati 05.09.16 12:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: end3l
Mõtlesin selles mõttes unustatud asi, et üldse ei mõtle võtme peale. Uksed tulevad ju ise lahti.
Mis n..ss nende linkidega on? Kas talvel on oodata üllatusi? |
Ei muud kui lihtsalt ei lukusta enam. Talvega pole seal midagi pistmist.
C6 FL lihtsalt see lingi all olev nup ei töödanud enam. Q7 pidi see nö. tüüp viga olema
C7 vist ei olegi sellist füüsiliselt liikuvat nuppu.
|
|
|