Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Värske A6 omanik (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1564)
Valts_
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6

biggrin.gif postitati 16.05.05 13:27 Tsiteeri
Värske A6 omanik

Tervitus Teile!

Ostsin ühe A6 auto, kuna ise suht lammas :D siis tahaks spetsialistide arvamust kuulda, et mida kõike mul vaja kohe ja nüüd vahetada. Ei kurda veel nagu millegi üle (ca 600 kilti olen ise sõitnud) ainuke mis natuke häirib on see et masin tundub esi- ja tagasillast natuke "lödi" et noh pole nagu uus auto (mis muidugi on õigus ka) Millises Tallinna teeninduspunktis oleks hinna ja kvaliteedi suhe paigas? Just huvitab veermiku osa, mootor nurrub kenasti ning "saksa" õli enam sees ei ole :)

Audi A6 1994 2.6 V6

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 16.05.05 14:06 Tsiteeri

"Lödi" lõhnab amortide järgi, kuid: kui ma oma 94 aasta jaapanlase (Mazda 626) vahetasin '97 aasta A6 vastu, siis ma ei saanud aru, kuidas nii "pehme" autoga saab üldse maanteel kiireti sõita :D :D Niivõrd suur vahe on jäiga jaapanlase ning pehme saklase vahel, ehk harjumise asi:cool:
PS. see teema läheb rohkem ülekanne & veermik alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 16.05.05 14:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andres
"Lödi" lõhnab amortide järgi, kuid: kui ma oma 94 aasta jaapanlase (Mazda 626) vahetasin '97 aasta A6 vastu, siis ma ei saanud aru, kuidas nii "pehme" autoga saab üldse maanteel kiireti sõita :D :D Niivõrd suur vahe on jäiga jaapanlase ning pehme saklase vahel, ehk harjumise asi:cool:
PS. see teema läheb rohkem ülekanne & veermik alla.

originaalvedrustusega Audi ongi lödi :)
Vahetasin omal puksid, vardad, amordid ära, et olukorda paremaks saada, aga ega ta sama heaks ei muutunud kui BMW :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ikaldus
huviline

Registreerunud 11.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: a6q; allroad

postitati 16.05.05 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Valts_
Ostsin ühe A6 auto, kuna ise suht lammas :D siis tahaks spetsialistide arvamust kuulda, et mida kõike mul vaja kohe ja nüüd vahetada.

esimese asjana tavaliselt soovitatakse hammasrihm valja vahetada, kui selle ajaloost eriti midagi teada pole.
sellega kaasnevalt siis ka rullikud, termostaat ja veepump oleksid moistlikud uutega asendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
huviline

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 16.05.05 20:10 Tsiteeri

Mine revalisse telli ostueelne ülevaatus(mingi 500eegu tuuris). Küll nemad kirja panevad mis vaja teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]