ado
huviline
Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.05 14:48
|
|
|
jah. vedelik lekib
Kuidas te nimetate seda vidinat?
Mis ta umbkaudne hind võib olla koos vahetusega?
Jama selles et mootoriploki ja SELLE vahelt ajab jahutusvedelikku välja. Välja tuleb vahetada vistnagu terve vidin? Muid pääseteid pole? Mootoriks
ABT.
|
|
|
|
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
|
|
andro
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 avant B4
|
|
postitati 14.05.05 15:48
|
|
|
Jahutussüsteemi andurite kinnitus julla maksis ca. 70 - 80 eeku kui õieti mäletan. Tartus tähetänava poes. vahetus on lihtne võid ise ära teha.
A.
|
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
|
postitati 14.05.05 16:51
|
|
|
Sai ka see vidin mõni aeg tagasi ära vahetatud. Forsis maksis see 100.- Sinna juurde sai ka ostetud veel uued anduri tihendid 5.- tk. Kokku 110.-
|
|
|
|
art
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.9TDI oli 80 1.8S,Honda CBR1100XX Bläku.
|
|
postitati 14.05.05 17:30
|
|
|
Sa kohe äramõtlegi midagi osta,uuri asja võibolla piisab tihendi vahetusest.Sest kui ta lõhki eiole, eiole tal häda midagi.
|
|
|
|
art
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.05 17:38
|
|
|
Kui tihend on pappist,siis teed ise.
|
|
|
|
andro
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.05 18:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: art
Kui tihend on pappist,siis teed ise. |
Papist tihendeid seal ei ole. on aind rõngastihendid nii andurite all - mida saab eraldi osta/vahetada. ja plastik osa ja ploki vahel on rõngastihend
mis on plastik osaga kaasas.
A.
|
|
|
|
kondensor
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.05.05 19:07
|
|
|
kas tempanduri rõngastihendi vahetamiseks peab jah.vedeliku välja laskma? või ei pritsi sealt ülevalt vett välja.
|
|
|
|
andro
huviline
Registreerunud 19.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.05.05 15:48
|
|
|
Anduri tihendite vahetamiseks jahutussüsteemi ei pea tühjaks laskma. Varu liitri - paarijagu jahutusvedelikku ja vahetama. Ühteist jookseb maha
küll, võid proovida kinnipüüda kui õnnestub. Jõudu tööle.
A.
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
postitati 15.05.05 16:05
|
|
|
Selle jullaga asjalood nii, et kui pääsed tihendi vahetusega, siis tõesti veab. Mina otsustasin vahetada endal kogu julla, kuid kuna endal aega
polnud, viisin meistrimehe juurde ning taaskord sai kinnitust tõekspidamine, et teatud B-osad on ikka pesuehtne pa*k. Nimelt vahetati asi ära, kuid
hakkas uuesti lekkima. Siis läks peale originaalosa, mis kui ma õigesti mäletan, maksis miski 170.- ning asi siiani OK. B-osa oli pinge all kuju
muutnud ning seetõttu ka lekkis - pidama ei saanud enam mingi nipiga (igast hermeetikuid ja asju prooviti).
Minu soovitus: kohe originaalosa panna see - kohe ei pruugi tõesti iga B-osa lekkima hakata, kuid eluiga vast lühem on ikka.
|
276
|
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
postitati 15.05.05 16:13
|
|
|
Olen 2 korda vahetanud seda, tihendiga ei pääse kunagi, viga on plastikus, see tõmbab kõrveraks jne. lõpuks panin ka originaali ja nüüd kestab.
kinnistades peab ettevaatlik olema et polte liiga kõvasti ei keera, see väänabki selle raisa kõveraks ja küpse.
andurite tihendid tasub ka vahetada jah ja lisaks varu tosooli sest sealt jookseb seda päris palju maha, lase enne alt välja äkki vms.
|
|
|
|
|
|
insane
huviline
Registreerunud 15.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1990 1.8 (66kW)
|
|
postitati 15.05.05 16:35
|
|
|
kusjuures see jama on ka veel, et kui motoplokk vaikselt ussitama hakanud on siis ei pruugi see uus ka aidata...
Endal kulus üksjagu hermeetikut ja värki, et pidama saada 
Korra oli täitsa hea, aga nüüd jälle vaikselt tilgub kuskilt vist.
|
|
|
|
ado
huviline
Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.05.05 16:51
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: resnick
Selle jullaga asjalood nii, et kui pääsed tihendi vahetusega, siis tõesti veab. Mina otsustasin vahetada endal kogu julla, kuid kuna endal aega
polnud, viisin meistrimehe juurde ning taaskord sai kinnitust tõekspidamine, et teatud B-osad on ikka pesuehtne pa*k. Nimelt vahetati asi ära, kuid
hakkas uuesti lekkima. Siis läks peale originaalosa, mis kui ma õigesti mäletan, maksis miski 170.- ning asi siiani OK. B-osa oli pinge all kuju
muutnud ning seetõttu ka lekkis - pidama ei saanud enam mingi nipiga (igast hermeetikuid ja asju prooviti).
Minu soovitus: kohe originaalosa panna see - kohe ei pruugi tõesti iga B-osa lekkima hakata, kuid eluiga vast lühem on ikka. |
Mis Sul kogu tegevus(meistrimehe hind) + varuosad maksma läksid siis?
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
postitati 15.05.05 17:06
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ado
| Tsitaat: | Algselt postitas: resnick
Minu soovitus: kohe originaalosa panna see - kohe ei pruugi tõesti iga B-osa lekkima hakata, kuid eluiga vast lühem on ikka. |
Mis Sul kogu tegevus(meistrimehe hind) + varuosad maksma läksid siis? |
Nu mul oli esialgu see mootori taga olev julla ka läbi (kust jahutusvedelik plokki liigub) ja esimese laksuga läks vist (kui õieti mäletan) 400.- ning
siis originaali vastu vahetamine 170.- (usun, et selle 170.- oleks saanud kohe originaali pannes kokku hoida) - meistrimees vahetas asja iseenesest 3
korda (teisel korral üritas seda pandud b-osa pidama saada), kuid tööraha võttis ainult esimese korra eest (ega tegelikult ei oleks rohkem maksnud ka
- hea oli, et mõistlik mees oli ja ei pidanud maid jagama hakkama).
|
276
|
|
|
|
|
art
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.05.05 18:06
|
|
|
Kui sull on tuttav mõni mees(kellel kääd tagumikust eikasva) kes tegeleb metalliga, teeb selle asja ise valmis ja veel roostevabast.Kui pind on
urbline siis toob kummirõnga natukke ettepoole.
|
|
|
|