quattro18
huviline
Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 coupe ja audi 80cs
|
|
postitati 13.05.05 13:21
|
|
|
vaakum
kust saaks vaadata audi 80 1,6 82a vaakumvoolikute skeemi??
|
|
|
|
Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: B3 ja C4 Audid
|
|
postitati 31.05.05 20:00
|
|
|
Ma tahaks jällegi audi 80 1987 aasta 55kw 1,6 mootori vaakumvoolikute skeemi. Mu autol on keegi kunagi nende voolikultega parajat jama korraldanud
,mitu tühja auku on kuhu on lihtsalt kruvid ette keeratud,voolikuid vist puudu jne.Mootor ei tööta kah päris korralikult.Oleks tänulik kui keegi
oskaks aidata.
|
|
|
|
quattro18
huviline
Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 coupe ja audi 80cs
|
|
postitati 01.06.05 19:47
|
|
|
mul on samamoodi eelmine omanik voolikutega häkkinud,üritasin isa ka midagi,aga ilma skeemideta ei tule midagi välja-pole kellelgi tuttaval samasugust
audit ka 
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
|
postitati 01.06.05 19:49
|
|
|
http://www.elcats.ru/audi/ kui siin tuulata nati , siis peaks targemaks saama, ma
loodan vähemalt. Omal olid need asjad kah sassis, siitkaudu ajasin kokku.
|
|
|
|
|
|
Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 07.06.05 14:08
|
|
|
Uurisin asja ,www.elcats.ru värgist küll eriti targemaks ei saanud ,vene keelt ei oska kah üldse,leidsin hoopis saksa lehe http://www.ruddies.business.t-online.de/2b5an.htm kus olid audide
vaakum skeemid ,aga minu oma seal kahjuks polnud.Nii palju olen targemaks saanud ,et viga on süütes või seda reguleerivas vaakum süsteemis.Nimelt mul
auto tühikäigul plödiseb ja tõmbleb,ning küünlad on valged.(karburaator puhastatud ,reguleeritud,lisaõhku ei saa)
Kui võtan jagaja küljes oleva vaakum vooliku lahti,siis hakkab mootor tühikäigul korralikult ja rahulikult käima.Arvan ,et jagaja küljes oleva vooliku
teine ots on valesse kohta ühendatud,minu autol on ta igastahes kohe sisselaske kollektorist tuleva suure vaakum vooliku küljes,skeemidelt olen
vaadanud ,et teistel audidel kinnitub ta kuhugi karburaatori külge.Seega tahaks teada ,et kust võetakse sellisel autol nagu mul (1.6 55kw) või
sarnastel audidel tegelikult süüdet reguleeriv vaakum???.
Olen juba päris kaua selle probleemiga jamanud
Oleks tänulik kui keegi aitaks.
|
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
postitati 07.06.05 15:28
|
|
|
minu golfil läheb see voolik karpa jalga,ehk siis audil peaks ta paremal pool asuma karpa jalas.Nimelt asi selles,et golfil on mootor risti peal ja ma
ei tea kus on audil selle väljavõte.Vaata kas sul pole jalasees ühtegi väljavõtet.Golfil on peal piersburgi karpa.Äkki oli abiks...
|
auto nr 27
|
|
|
|
|
Al
huviline
Registreerunud 30.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.06.05 08:57
|
|
|
Karpal paremal all on küll üks väljavõte ,aga sinna külge on ühendatud vaakumvoolik mis läheb õhupuhastaja korpuse külge ja sealt edasi reguleerib
sooja ja külma õhu klappi.Äkki on see valesse auku torgatud või tuleks panna kolmik sinna vahele ja ja ühendada süütereguleerimine sinna samasse
punti?Kas see külma-soojaõhu reguleerimise klapi vaakum ei
võiks lihtsalt tulla otse kollektori küljest,tal ju õhupuhastaja küljes veel üks andur vahel mis kogu värki juhib?Veel tahaks teada ,et mida teeb
karpa tagumisel küljel olev must silindrikujuline jublakas (pakun et mingi klapp) millel on küljes kahe juhtmega pistik ja kolm vaakum otsa,minu audil
ei tee ta suurt midagi hetkel.Sinna musta jublaka peale on kirjutatud pierburg ,karpa enda pealt küll kuskilt pierburgi kirja ei leidnud.Eriti segane
värk tundub.
|
|
|
|