Peetersuur
huviline
Registreerunud 12.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Scania
|
postitati 12.05.05 05:49
|
|
|
Eesti viisakaim autoklubi!
Tere teile lp. audiklubi liikmed!
Täna sain tõesti aimu, kui viisakad võivad mõned liiklejad olla!
Nimelt ise sõidan Scania veokiga, kuna oli suht kiire laadimisele jõudmisega oli tarvis Loo tagasipöörde juures natuke trügida, esimene auto oli
selles rivis hall Audi 100(vanem mudel)(selle juhile suured tänud), kuna on halbu kokkupuuteid olnud ladadega, millel ka tagaakna peal ilutseb
ladaklubi loga, arvasin et audid on samasugused, kuni juhtus minu jaoks tõeline ime, järsku avanes auto parem aken ja juht näitas et mine , tee oma
pööre, olin ülimalt tänulik, sest suure veokiga pole lihtne trügida, peale pööret aga hoidis veel audi juht liiklust enda taga kinni, et saaksin ka
kiirendusrajalt tee peale tagasi tulla, veelkord suured tänud!!, autost niipalju et, tagaakna nurgas oli vahtraleht ja akna ülal servas audiclub.ee
logo. Loodan et tunned ennast ära ja oled sama viisakas edasi.AITÄH!
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 12.05.05 06:15
|
|
|
No me püüame kõigest väest liikluses viisakad olla aga kuna klubi on väga suureks kasvanud siis mõni patuoinas eksib ikka sekka ära - sellest ei saa
kuidagi kõrvale hiilida ei ükski autoklubi vist.
Aga loodame et sellised tähelepanud soosivad ka neid viisakalt liilkema.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 12.05.05 06:17
|
|
|
Väikestest asjadest saavad ükskord suured asjad. Tore, et ka heade seikadega märgatakse klubilist kuuluvust.
|
|
|
|
alr
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.05 14:08
|
|
|
Siia kiidu sekka tooks ka ühe "musta lamba". AC-ga ei seo teda miski muu kui Audi omamine, mingit klubisümboolikat auto ei kandnud. Nimelt Kadaka
tee ja Tammsaare ristmikul seisis minu ees Audi A6, aastast vahest 1999, numbrimärgiga 609 ARY, seisame siis seal kuni järsku teeb tolle juht ukse
lahti, paneb tühja limonaadipudeli teele ja tõmbab ukse kinni ja rohelise süttides sõitis rahulikult minema. Hea, et tegu polnud klaaspudeliga, mille
otsa sõites keegi oleks võind oma rehvi lõhkuda. Pole vist eriti raske pudelit autos hoida kuni jõuad kohani, kus saad selle prügikasti panna.
2011 Q5 3.0TDI, 2005 S350 W220
|
|
|
|
darkSlide
huviline
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8
|
postitati 12.05.05 15:22
|
|
|
Selle klubi viisakust näitab ka see foorum siin, nii viisakaid ja abivalmis inimesi annab ikka otsida. Kui võrrelda nüüd mõne teise autoklubi
foorumiga või autoportaali omaga siis seal juba selline meeleolu, et saaks sellised mitteteadjad vennad elusalt ära süüa, kes paluvad lihtsalt abi või
informatsiooni.
|
|
|
|
värval
huviline
Registreerunud 05.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2,3 Quattro
|
postitati 12.05.05 17:08
|
|
|
foorumite kultuursus üllatas mindki väga meeldivalt.
200tq vastu pakun oma audit+komp...
|
|
|
|
allud
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
postitati 12.05.05 17:58
|
|
|
omast kogemusestt tean rääkida et vw klubigi on väga abivalmis ja viisakas
Pehme mööbli tootmine ja müük
Diivani voodid
www.empak.ee
|
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 13.05.05 16:00
|
|
|
ise olen kokku puutunud mitme erineva auto klubiga ja ütlen kindlalt ja veendunult et audi klubi rahvas on ülekõige. Nii sõbralikku suhtumist ja
abivalmidust pole kuskil mujal kohanud. MB klubi rahvas levitab jutte et on kõige paremini toimiv autoklubi Eestis!! sellepeale ainult   Mul selle klubiga kõige sitamed kogemused ja sealsel rahval pole
mingitki viisakust minusuhtes olnud(naerdi ja halvustati minu automüügi teemad ja tehti teemasse mitte vastavaid poste ja seda just klubi liikmete
poolt!!)
Nüüd saan jälle peksa MB klubi rahvalt NB!!(ei halvusta klubi kui tervikut
vaid osa sellest ja see osa ka teab kes nad on ja palun eit aha jälle lugeda sealt foorumist teemasid minukohta )
Audi klubi on parim!!! 
|
|
|
Timo
huviline
Registreerunud 25.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.05 12:44
|
|
|
Mulle ka see asi meeldib siin, saab vajalikku infi. Aga vaadake ja lugege auto24 foorumeid Seal ju võidu üksteise materdamine, mõnitamine ja lahmimine ainult käibki.
|
|
|
rauno
huviline
Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: e39 523i
|
postitati 15.05.05 20:05
|
|
|
Endaski on see koht sümpaatsust äratanud, kahju, et ei külastanud seda enne audi ostu, oleks väheke targem olnud siis autut valides.
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
|