Audi A6 Avant 3.0TDi Quattro 180kw - 2012 - Rait.H
Päevast!
Sissejuhatus:
Pikalt siin foorumis kasutaja olemas olnud, kuid pold veel Audit soetanud. Vahepeal sai siis rivaaliga sõidetud (BMW 330), kuid kahjuks
hakkas auto vanus juba enda olemusi välja näitama. Seega sai tehtud otsus auto maha müüa ja vaadata uuemat pereliiget, juba siis olid silmad Audi A6
(C7) 3.0TDi peal. Kuid ei teadnud kas otsida Bi-TDi'd (230kw) või tavalist TDi'd (180kw), seega sai siis tuhlatud mobiles ja igalpool mujal. Lõpuks
jäi siiski Auto24'jast silma valge hobune Tehase Autos, sai siis mindud vaatama ja uurima. Kui sain võtmed proovimiseks kätte ja oma taguosa comfort
istmesse soetatud siis olin ma nagu laps kommipoes. Seega sai diil tehtud ja soetatud endale valge Audi A6 (C7) Avant 3.0 TDi (180kw).
Autost:
Mootor: 3.0 TDi (180kw)
Käigukast: S-Tronic DCT (7 käiku)
Vedu: Quattro
Läbisõit: 1444XX km (originaal)
Varustus:
* S-Line välipakett
* 4 tsooniline kliima
* Bose Sound System
* Comfort istmed (ventileeritavad, ma˛aasi funktsiooniga)
* 4x istmesoojendused
* Head-up Display
* 2x El. istmed (mäludega)
* Juhi infosüsteem 7-tollise värvidispleiga (MMI Navigation Plus)
* MMI 3G/4G (kahjuks täpselt ei mäleta kumb oli)
* Valguspakett (sisemine ja välimine)
* Automaatse parkimise funktsioon
* Püsikiirusehoidja
* LED tuled
* 20" veljed (255/30 rehvid, kui kellegil pakkuda 17" velgi talveks siis ootan PS'e )
* jne (ei ole kahjuks peas kõiki lisasid)
Tehtud tööd:
* 143XXX km - Tehtud täishooldus (kõik filtrid, õlid jms) - 293€
* 1444XX km - Õli vahejahuti, jahutusvedeliku flans - hinda ei oska öelda kuna läks garantii alla (Tehase Autot pean siinkohal kiitma ja tänama )
Planeeritavad tööd:
* Kütusepaagi luuk - ?€ (Ei avane alati kahjuks, teada-tuntud tüüpviga. Postitan ka parandus kulu kui on antud teada palju läheb)
* Chip tuning koos käigukasti chipiga - 540€ (tuner.ee)
* Uus väljalase (hetkel veel otsin seda õiget, mida osta) - ?€
Pildid Auto uuesti käes siis teen rohkem ja paremaid, kuid keegi teab Tartus või Tallinnas head pildistajat siis ootan PS'e
|