Tsitaat: | Esialgne postitaja InTz
Kui eelmine nädal sai kirjutatud, et läksid öösel auto küljest suunatuled jalutama, siis täna öösel läksid järgmised. Ostsin siis eelmine nädal uued
valged suunad (135 kr tk. B varuosana) ja paigaldasin seekord tugevalt suurte peatulede külge kruvudega. Tagajärg on järgmine, et läksid suunad ikka
minema. Üks suunatuli läks koos peatulega ja teise suuna eemaldamisel lõhuti teine peatuli lihtsalt ära, et asja kätte saada. Kuradi raisad tigedaks
teeb, oleks üks kurikas ja teaks kes käis siis lihtaslt peksaks, peksaks, peksaks jne. Politsei käis ka muidugi kohal ja ütlesid, et tere jälle.
Seekord uuriti isegi asja põhjalikult kuni dna analüüsini välja. Aga kas sest ka kasu, eks näis. No ei ole ju üks suunatuli nii kallis, et seda peaks
varastama. Kuid järelikult on Audi omanike poolt antud asjale nõudlust. Minu autot käib ilmselt üks ja sama vend rüüstamas. Raisk laupäeval kurikaga
Kadakale minema. Nüüd siis jälle uusi suunatulesid ja vähemalt ühte peatuld vaja.
Kui kellegile pakutakse kruviaukudega suunasid ja tulesid müüa võite mulle teavitada. Igasugune info on vägagi teretulnud. |
Ma ostsin täna omale peale vargust gaasipüstoli ja lähen ka homme st laupäeval Kadaka turule. nii, sinu tunnen ma siis kurika järgi ära ja mind tunned
siis gaasipüstoli järgi ära. oi ja kui ma oma cd-mängijat seal näen...
|