Mul oli pihustite tõttu 2,8 motol analoogne jama ja asi süvenes mingi ~3 kuud. Küttefiltri vahetasin ja kontrollisin ka pumbasurvet, õhuvõttu,
väljalaskes ummistusi (catid) ja muud jura. Vahetasin kõik lihtsamad asjad, mis vahetada andis. Tulemust polnud, siis järeldasingi et pihustid.
Sümptomid olid sellised:
Kui käima panin külmalt, siis käis tühikäigul ilusti, kui liikuma hakkasin ja natuke koormust taha tuli siis suri peaaegu välja rohkem pedaali
vajutades. Soojast peast sai sõita gaasipedaalile nõrgalt vajutades kuni esimese nõksuni. Kui sealt ülespoole vajutasin siis hakkas puperdama ja kui
täitsa põhja tallasin siis hakkas kuidagi isegi minema, aga õige minek see polnud vaid selline mega piinamine. Samas kütusekulu oli täiesti normaalne
või noh keskmine, kui midagi muud oleks hinge kinni tõmmanud, siis oleks ka küttekulu märgatavalt suurenenud.
Lahendus:
Sai proovitud ka pihustipuhastuspaska pikematel otstel, aga see paremaks ei teinud.
Mul aitas 300km sõitu kõrge tendiga käru taga, muidugi mitte lõbusõit vaid otstarve oli kah olemas Pedaal oli kogu aeg suht kaugel ja küttekulu kesmine 100km/h juures oli ~16-18L nii reaalselt kui ka kompu järgi.
Mingi 250km olin ära vuranud kui andis tunda, et auto hakkas järjest kergemalt ja kergemalt minema. Kui käru tagant ära sai ei tundnud autot enam
äragi Nüüd mingi ~8 kuud möödas ja pole lõhnagi samalaadsest probleemist.
|
Hea auto on palju autosid...
|
|